Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                    


---

Ο Μητροπολίτης Μιλήτου στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ: Η επόμενη μέρα στην Τουρκία θα εξαρτηθεί από την κυβερνητική συμμαχία

του Γιώργου Νταλιάρη
Οι εκλογές στη γειτονική Τουρκία φαίνεται πως άνοιξαν μια νέα σελίδα στην πολιτική κατάσταση της χώρας, αφού μετά από 13 χρόνια το κόμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν έχει την απόλυτη πλειοψηφία.
Αυτή η εξέλιξη προβληματίζει πολλούς και η επόμενη μέρα μοιάζει αβέβαιη. Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ζήτησε τη γνώμη του Μητροπολίτη Μιλήτου κ.Αποστόλου, εκ των στενών συνεργατών του Οικουμενικού Πατριάρχη, που βρίσκεται συχνά στην Κωνσταντινούπολη.
Read More

Υεμένη: Πέντε νεκροί από βομβαρδισμούς στην Σαναά - Καταστροφή ιστορικών κτιρίων

Πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών στο ιστορικό τμήμα της πόλης Σαναά, που έχει καταχωριστεί ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO καθώς διαθέτει σπάνιο αρχιτεκτονικό πλούτο.
Read More

Οι σημειώσεις του Γιάννη Βαρουφάκη στη Βουλή (ΦΩΤΟ)

Σημειώσεις κρατούσε ο Γιάννης Βαρουφάκης ακούγοντας τις ερωτήσεις που του έκαναν σήμερα στη Βουλή.
Read More

Ανοικτό και το ενδεχόμενο της ρήξης

Tης Ελένης Καλογεροπούλου
Ανοικτό πλέον αφήνει το ενδεχόμενο της ρήξης με τους δανειστές κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης στα parapolitika.gr. Oπως επισημαίνει το στέλεχος όλα είναι ανοικτά ακόμα και το ενδεχόμενο της ρήξης.
Read More

Έδεσαν με σεντόνια μητέρα και γιο και τους λήστεψαν

Καρτέρι με όπλα έξω από το σπίτι του έστησαν δύο κουκουλοφόροι σε έναν 39χρονο άνδρα, οι οποίοι τον ανάγκασαν να ανοίξει την πόρτα, τον χτύπησαν και τον έδεσαν με σεντόνια μαζί με τη μητέρα του. Οι δράστες πήραν 8.500 ευρώ, χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν...
Read More

Σε αυτοκινητόδρομο με αναπηρικό αμαξίδιο

Ένας Γερμανός ηλικίας 87 ετών εισήλθε προχθες το βράδυ με το ηλεκτρονικό αναπηρικό του αμαξίδιο σε έναν αυτοκινητόδρομο καθώς όπως εξήγησε αργότερα στις αρχές «μπέρδεψε το δρόμο» του προσπαθώντας να επιστρέψει στο σπίτι του, κατά τη δήλωσή του στην αστυνομία του Ντάρμστατ (δυτικά).
Read More

Πυρά Σεραφείμ για το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια

Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να επεκτείνει το σύμφωνο συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια, ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ εξαπολύει πυρά κατά της απόφασης αυτής.

Σε ανακοίνωσή του μητροπολίτης αναφέρει πως με το νομοσχέδιο ο «ιερός θεσμός του γάμου αντιμετωπίζεται θεσμικά και πάλι σαν δικαιοπρακτική ενέργεια και αποϊεροποιείται πλήρως» προσθέτοντας πως είναι εμφανέστατη η προσπάθεια του Υπουργείου Δικαιοσύνης «να υποκαταστήσει τον ιερό θεσμό του γάμου».
Read More

Αθώος ο Στρος Καν απαλλάχθηκε από την κατηγορία της μαστροπείας

Ο Στρος Καν είχε κατηγορηθεί πως προμήθευε με ιερόδουλες μέλη κομμάτων στη Γαλλία, το Βέλγιο και τις ΗΠΑ.
Τελικά το δικαστήριο δέχθηκε τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης και τον θεώρησε ως «πελάτη» και όχι ως προαγωγό. 
Read More

Μαξίμου: Πιέσεις του ΔΝΤ προς πάσα κατεύθυνση για αποχώρηση από το πρόγραμμα

Οι διαπραγματεύσεις στα τεχνικά κλιμάκια στο Brussels Group έχουν ολοκληρωθεί και η διαβούλευση συνεχίζεται σε πολιτικό επίπεδο, επαναλαμβάνουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου και τονίζουν ότι ακριβώς αυτό το γεγονός αναγνώρισε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με τη χθεσινή (11/06/2015) δήλωση του εκπροσώπου του, Τζέρι Ράις.
Read More

E.Βενιζέλος: ''Κάνω έκκληση στην κυβέρνηση να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων''

Έκκληση στην κυβέρνηση «να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων» έκανε με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Εδώ που φτάσαμε μετά από 5 χαμένους μήνες, με τη χώρα ήδη σε ύφεση και τις καταθέσεις να διαρρέουν, εύχομαι η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας προσωπικά να έχουν κάτι στο μυαλό τους.
Read More

Δε φαντάζεστε τι προστάτευσε από τις καταστροφικές επιδράσεις τον Παρθενώνα - Αθάνατοι «αρχαίοι» μας

Η αριστοτεχνική του κατασκευή με πρότυπο την ανθρώπινη σπονδυλική στήλη ήταν αυτή που τον προστάτευσε από τις καταστροφικές επιδράσεις, που κατά καιρούς δέχθηκε, όπως βομβαρδισμούς, σεισμούς, εκρήξεις, κεραυνούς
Read More

Θανατηφόρο τροχαίο στη Νίκαια


Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στη Γρηγορίου Λαμπράκη στη Νίκαια.
Read More

Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά ξεκίνησε από το ψυγείο του νεκροτομείου λόγω βραχυκυκλώματος.
Read More

«Τρόλαρε» την αστυνομία στο Facebook και έλαβε την ανάλογη απάντηση

Ο 20χρονος Daniel Bee καταζητείτο από τις αρχές στο Lancashire της Βρετανίας για διάρρηξη και κλοπή.
Όταν η αστυνομία δημοσίευσε στο Facebook ότι ζητούσε πληροφορίες για τον νεαρό, εκείνος θεώρησε καλό να τους... «τρολάρει» γράφοντας στην ανάρτηση:
Read More

Διαβάστε πώς και γιατί Τρισέ, Σαρκοζί και Μέρκελ μας κατέστρεψαν – Τι ήθελαν να σώσουν!

«Απολύτως απαραίτητη είναι η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, αλλιώς οι πιθανότητες ανάκαμψης του ελληνικού λαού είναι πάρα πολύ ισχνές» ανέφερε ο οικονομολόγος Φιλίπ Λεγκρέν, πρώην σύμβουλος του πρώην Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
Read More

Δίνουν στους πρόσφυγες στην Τουρκία φυλλάδια «Καλώς ήλθες στην Ελλάδα»

Πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, που συνωστίζονται στα παράλια της Τουρκίας για να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, εφοδιάζονται με ένα φυλλάδιο -αυτό που δημοσιεύουμε- το οποίο έχει τίτλο «Welcome To Greece» (Καλώς ήλθες στην Ελλάδα) και στο εξώφυλλο δείχνει ένα μετανάστη μόλις έχει… αράξει σε μια παραλία να κοιτά την ανατολή του ήλιου.
Read More

Το Ισλαμικό Κράτος ανατίναξε δύο αεροπλάνα στη Λιβύη

Το Ισλαμικό Κράτος στη Λιβύη ισχυρίζεται, με βίντεο που έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα, ότι ανατίναξε δύο μαχητικά αεροσκάφη σε μια αεροπορική βάση ενώ στο ίδιο βίντεο βλέπουμε και τζιχαντιστές να παρελαύνουν και να μάχονται με βαρύ οπλισμό σε μια επίδειξη ισχύος.
Read More

Παίρνουν δίπλωμα πιλότου μόνο με...35 ώρες εκπαίδευσης!

Μια σοβαρή ανησυχητική δήλωση έκανε ένας Ινδός πιλότος στο Bloomberg, σχετικά με τις ώρες πτήσης που χρειάζεται να έχει ένας υποψήφιος πιλότος για να πάρει την άδεια να κυβερνά ένα αεροσκάφος. Ο 25χρονος Anupam Verma δήλωσε, ότι δεν χρειάστηκε παρά μόνο 35 λεπτά εκπαίδευσης στον αέρα και αμέσως μετά πήρε το δίπλωμα πιλότου και άρχισε να πετάει ως συγκυβερνήτης σε αεροσκάφος ινδικής αεροπορικής εταιρείας.
Read More

Φ.Λεγκρέν: "Πώς Βρυξέλλες-Βερολίνο εκτέλεσαν την Ελλάδα για να διασωθούν οι γαλλικές και γερμανικές τράπεζες"

Βόμβες έριξε ο Φιλίπ Λεγκρέν, οικονομολόγος και πρώην σύμβουλος του πρώην Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, για τον τρόπο που η ΕΕ και συγκεκριμένα η "παρέα" των Βρυξελλών και του Βερολίνου αποφάσισε να επιβάλει το μνημόνιο στην Ελλάδα.
Read More

Στο υπ. Εργασίας εισέβαλαν πρώην συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ

Περίπου 70 απολυμένοι συμβασιούχοι του ΟAEE εισέβαλαν το πρωί στο υπουργείο Εργασίας και έφτασαν μέχρι τον 7ο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρη Στρατούλη με στόχο να τον συναντήσουν.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: