Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                      


---

Συνέχιση της δουλειάς, συμφωνία σε λίγες μέρες

Σήμα για συνέχιση των διαβουλεύσεων έδωσαν σε συνέντευξη Τύπου μετά το Eurogroup ο Γερούν Ντέισελμπλουμ και ο Πιερ Μοσκοβισί, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να υπάρξει συμφωνία κατά τη σημερινή Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης.
Read More

Τρελό κράξιμο Γκολεμά σε Άδωνι με… εκδιδόμενες πόρνες και παραδουλεύτρες

Τρελή κόντρα και πολύ κράξιμο έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και την τηλεκριτικό Ντέπυ Γκολεμά.
Read More

ΟΗΕ: Ισραήλ και Παλαιστίνη έχουν διαπράξει εγκλήματα πολέμου

Τόσο το Ισραήλ όσο και οι Παλαιστίνιοι μαχητές ενδεχομένως έχουν διαπράξει εγκλήματα πολέμου κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης του 2014 σύμφωνα με τον ΟΗΕ.
Read More

ΕΦΕΤ: Ανάκληση χωριάτικου λουκάνικου

Στην ανάκληση παρτίδας λουκάνικου προχωρά ο ΕΦΕΤ, καθώς μετά τη διενέργεια δειγματοληψίας σε αλλαντικά και σε συνεργασία με το Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας, διαπιστώθηκε η ύπαρξη του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.
Read More

Συγκλονίζει ο θρύλος με την Αγία Τράπεζα της Αγιάς Σοφιάς

O θρύλος λέει πως 3 ενετικά καράβια μετέφεραν τα κειμήλια από την Αγία τράπεζα της Αγίας Σοφίας, που βυθίστηκε στα νερά του Βοσπόρου στην περιοχή του Μαρμαρά.

Από τότε μέχρι σήμερα στο σημείο εκείνο που είναι βυθισμένη η Αγία Τράπεζα τα νερά της θάλασσας είναι πάντοτε ήρεμα και γαλήνια, ασχέτως με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην γύρω περιοχή.
Read More

Απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος εταιρείας που πουλά εισιτήρια

Υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 42χρονης, στη Θεσσαλονίκη και ανώνυμης εταιρείας Επενδύσεων – Επιχειρήσεων Εστιατορίων, επίσης στη Θεσσαλονίκη.
Read More

Φαρμάκι για την Ελλάδα από τον ανθέλληνα ΥΠΟΙΚ Φινλανδίας: ''Αρκετό χρόνο και μίλια σπαταλήσαμε''

"Έχουμε σπαταλήσει πολλά μίλια" είπε ο Φινλανδός υπουργός Οικονομικών, φτάνοντας στο κτίριο όπου θα συνεδριάσει το Eurogroup, εκφράζοντας με αυτή τη φράση το γεγονός πως ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση στο ελληνικό ζήτημα.
Ο πάντα... γλυκομίλητος Φινλανδός είπε ακόμη πως δεν έχει μεγάλες προσδοκίες για σήμερα.
Read More

Σοκάρουν οι καταθέσεις για τον Γιακουμάκη: Τον έσερνε από τη μπλούζα

Μετά τις νέες πληροφορίες ότι ο αδικοχαμένος 20χρονος είχε υποστεί βασανιστήρια από εξωσχολικό μέσα στην εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, η οικογένεια Γιακουμάκη υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά εναντίον μελών της νέας διεύθυνσης της σχολής αναφορικά με την απόφασή τους να τιμωρήσουν με απλή επίπληξη ομάδα σπουδαστών για τη βίαιη συμπεριφορά τους.
Read More

Ξάνθη: Ο φόβος για Grexit της στοίχισε 30.000€ - Το μοιραίο λάθος της γυναίκας που έκανε ανάληψη


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό του νεαρού τσαντάκια που μόλις την περασμένη εβδομάδα επιτέθηκε και λήστεψε ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στην Ξάνθη, αρπάζοντάς της το ποσό των 30.000 ευρώ που είχε σηκώσει από την Τράπεζα.
Οι Αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, όπως η περιγραφή της άτυχης ηλικιωμένης γυναίκας που δέχθηκε την επίθεση, ενώ φαίνεται πως ο ίδιος χτύπησε στοχευμένα, καθώς γνώριζε πως το θύμα είχε στην κατοχή του το μεγάλο χρηματικό ποσό.
Read More

Kυβέρνηση: «Η μπάλα είναι τώρα στο γήπεδο των θεσμών - Η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι θέλει λύση»

Η τελευταία πρόταση της Ελλάδας προς τους πιστωτές αποδεικνύει τη θέλησή της για επίτευξη συμφωνίας και πλέον εναπόκειται στους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ να κάνουν την επόμενη κίνηση, δήλωσε σήμερα έλληνας κυβερνητικός αξιωματούχος.
Read More

Τσίπρας: Συμφωνία χωρίς υπερβολικά πλεονάσματα και αυξήσεις

Το στίγμα των προθέσεων του έδωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος στη συνάντηση που έχει από τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Read More

Ολόκληρη αποθήκη με φάρμακα είχε γεμίσει η Τουρκία για τους τζιχαντιστές

Νέα αποκάλυψη για τις στενές σχέσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με το Ισλαμικό Κράτος.
Read More

Έληξε η εισβολή στη Βουλή του Αφγανιστάν – Όλοι οι Ταλιμπάν νεκροί

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανεξάρτητες ειδησεογραφικές πηγές μέσω Twitter, η εισβολή των Ταλιμπάν στη Βουλή του Αφγανιστάν, στην Καμπούλ, έληξε.
Read More

Όλα δείχνουν συμφωνία Ελλάδας – δανειστών αλλά ας μη βιαζόμαστε

Την πεποίθηση ότι στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής θα υπάρξει συμφωνία με την Αθήνα εξέφρασε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί στο ραδιόφωνο Europe1, λίγο πριν αναχωρήσει από το Παρίσι για τις Βρυξέλλες.
Read More

Η κυβέρνηση της Βουλγαρίας αρνείται να αυξήσει την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος

Οι επιλογές της βουλγαρικής κυβέρνησης για την αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος κυριάρχησαν σε κυβερνητική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια.
Read More

Σκουρλέτης: Δεν θα υπάρξει μείωση στις συντάξεις

Ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε στον Βήμα FM πως «έχουν γίνει αρκετά βήματα» και συμπλήρωσε: «Έχουμε φτάσει, λοιπόν, σε αυτή την ώρα, όπου η πολιτική ηγεσία της Ευρώπης θα πρέπει και αυτή να δείξει αν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών. 
Read More

Επανάσταση Σιιτών στη νότια Σαουδική Αραβία – Ο στρατός της Υεμένης κατέλαβε πόλη

Την είδηση μεταδίδει το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim. Στη Σαουδική Αραβία έγινε επανάσταση Σιιτών του νότου ενάντια στη βασιλική οικογένεια.
Read More

Το φιλικό χαστουκάκι Γιούνκερ στον Τσίπρα

Θα είναι σίγουρα το highlight της σημερινής ημέρας - εκτός αν υπάρξει συμφωνία.
Η στιγμή που ο Ζαν Κλώντ Γιούνκερ υποδέχεται τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα για την μεταξύ τους συνάντηση.
Read More

Ο παιδόφιλος που ζητάει και τα ρέστα

Το αυστηρό της πρόσωπο απέναντι σε προβληματικές και διαταραγμένες προσωπικότητες που εκμεταλλεύονται την παιδική αθωότητα, δείχνει η δικαιοσύνη.

Ο δάσκαλος ισχυρίστηκε ότι οι διάλογοι με τα παιδιά γίνονταν με χιούμορ και είχαν μια μεγάλη οικειότητα γιατί μεταξύ άλλων τα συμβουλεύει σαν πατέρας και για τις πρώτες σχέσεις που θέλουν να κάνουν κα
Read More

Στα "χαρακώματα" Ρωσία και Ουκρανία για έναν Άγιο!

Δυστυχώς παρόλες τις εκκλήσεις από την παγκόσμια κοινότητα ο πόλεμος σε όλα τα επίπεδα Ρωσίας με την ουκρανική κυβέρνηση και όχι με το ουκρανικό λαό συνεχίζεται! Τώρα στη μέση της αντιπαράθεσης βρέθηκε ένας Άγιος!
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: