Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                       


---

Παρέμβαση στρατηγού στις εξελίξεις! Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Τσέλιος θέλει "όρθιο τον Στρατό"

Ο Επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΣ Αθανάσιος Τσέλιος, με γραπή δηλωσή του παρεμβαίνει στις εξελίξεις.
Είναι η πρώτη παρέμβαση στρατιωτικού και είναι μια παρέμβαση η οποία μπορεί να ερμηνευθεί ως υποστήριξη της λεγόμενης “ευρωπαϊκής πορείας” της χώρας!
Read More

Διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα: "Οχι" στη συμφωνία - Περιμένουμε το Eurogroup

Εν μέσω καταιγιστικών εξελίξεων, ο Αλέξης Τσίπρας προέβη σε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.
Ο ίδιος στη δημόσια τοποθέτησή του, σημείωσε ότι, η κυβέρνηση παραμένει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και επιδίωξή της είναι η επίτευξη συμφωνίας ενώ ξεκαθάρισε ότι το δημοψήφισμα της Κυριακής δεν αφορά την παραμονή ή όχι της χώρας στο ευρώ η οποία είναι διασφαλισμένη.
Read More

Οργιο φημών για παραίτηση Καμμένου που τη ζητά και η ΝΔ- Το παρασκήνιο

Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, αν δεν αποσυρθεί η πρόταση για τις περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ο ΥΕΘΑ διαψεύδει μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο παραίτησης αλλά διάφοροι κύκλοι διαρρέουν ότι αν δεν υπάρξει “κάλυψη” από το Μέγαρο Μαξίμου, τίποτα δεν αποκλείεται.
Read More

Προσφυγή στο ΣτΕ κατά του δημοψηφίσματος - Οι δικαστές αποφασίζουν για την διεξαγωγή του

Στα χέρια των συμβούλων Επικρατείας έχει περάσει πλέον η διεξαγωγή ή όχι του δημοψηφίσματος της ερχόμενης Κυριακής, καθώς κατατέθηκε σήμερα στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο προσφυγή ενός μηχανικού και ενός δικηγόρου τέως σύμβουλος Επικρατείας.
Read More

Συμβούλιο της Ευρώπης: Το ελληνικό δημοψήφισμα δεν ανταποκρίνεται στα διεθνή πρότυπα

Με μια απόφαση-«βόμβα» το Συμβούλιο της Ευρώπης, το οποίο την Τετάρτη, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press, εκτιμά πως «οι συνθήκες διεξαγωγής του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, δεν πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές».
Read More

Επιστρέφει στη Λέσβο ο ψαράς που συνελήφθη από τις τουρκικές Αρχές

Ένας Έλληνας ψαράς συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές για παραβίαση των χωρικών τους υδάτων και οδηγήθηκε στη Τουρκία.
Read More

Στο υπουργείο Οικονομικών σήκωσαν πανό (ΦΩΤΟ)

Ενα μεγάλο πανό που αναγράφει «ΟΧΙ στον εκβιασμό, ΟΧΙ στη λιτότητα» βρίσκεται από σήμερα κρεμασμένο στην πρόσοψη του υπουργείου Οικονομικών.
Read More

Τα «πήρε» ο Γιούνκερ όταν τον ρώτησαν για την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμφανώς εκνευρισμένος είναι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα, όταν όμως ένας δημοσιογράφος του έθεσε ερώτημα για το ελληνικό ζήτημα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα με τον Μάριο Μόντι, έγινε «ταύρος».
Read More

Η Ρωσία "παίρνει το όπλο της" αλλά προλαβαίνουμε; - "Θα σας βοηθήσουμε οικονομικά αν μας το ζητήσετε"!

Σε μία δραματική εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, η Ρωσία που μέχρι σήμερα σχεδόν είχε σιωπήσει απέναντι στην σφοδρή σύγκρουση Ελλάδας-δανειστών με εξαίρεση μια "διακριτική" δήλωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, απευθύνει πρόκσληση στην Ελλάδα και την ελληνική κυβένρηση να καταθέσει αίτημα για οικονομική βοήθεια!
Ενα αίτημα που μέχρι σήμερα δεν έχει κατατεθεί ποτέ, καθώς οι διαπραγματεύσεις ήταν σε εξέλιξη, αλλά πλέον η κατάσταση έχει περάσει την "ώρα Μηδέν" με την μη πληρωμή του ΔΝΤ (από το οποίο επίσης η Ρωσία είχε υποφέρει μετά την μεγάλη κρίση του 1998) και τώρα ζητεί από την ελληνική κυβέρνηση να καταθέσει αίτημα βοηθείας.
Read More

Βρετανία: 16χρονη πέθανε από έμφραγμα λόγω δυσκοιλιότητας

Το νήμα της ζωής για τη 16χρονη Έμιλι Τίτερινγκτον από το Τρούρο της Κορνουάλης κόπηκε πρόωρα και ιδιαιτέρως τραγικά, καθώς η νεαρή αντιμετώπιζε μια τρομερή φοβία που τελικά την οδήγησε σε θανατηφόρο έμφραγμα.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, το έμφραγμα που οδήγησε την Έμιλι στο θάνατο ήταν αποτέλεσμα σοβαρής δυσκοιλιότητας.
Read More

Νέα επίθεση Βενιζέλου: «Ο Τσίπρας μας εκθέτει ως χώρα...»

Επανήλθε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης, για να κατηγορήσει άλλη μία φορά την κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας πως μας εξέθεσε ως χώρα σε όλο τον πλανήτη, ξεχνώντας ποιος έφερε πραγματικά τη χώρα σε αυτή την κατάσταση...
«Ο κ. Τσίπρας με την πράξη του αυτή χάνει τα κονδύλια του EFSF, μας εκθέτει ως χώρα στις χώρες όλου του πλανήτη στο ΔΝΤ, γιατί είμαστε μία ευρωπαϊκή χώρα, η οποία έχει πάρει τα λεφτά που δίνουν αφρικανικές χώρες, λατινοαμερικανικές χώρες, ως συνδρομή στο ΔΝΤ. Και από την άλλη μεριά μάς εκθέτει στον κίνδυνο οι αγορές να είναι επιθετικές απέναντί μας» σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, χθες το βράδυ, στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ.
Read More

Πού χρωστά η Ελλάδα και γιατί απαιτείται «κούρεμα» - 190% του ΑΕΠ έφτασε το χρέος

Το χρέος της Ελλάδας περιστρέφεται στα 320 δισ. ευρώ, το οποίο πλέον αντιστοιχεί σε ποσοστό της τάξης του 190% του ΑΕΠ.

H Ελλάδα όσα μέτρα κι αν λάβει, όσες μεταρρυθμίσεις και να εφαρμόσει και όσες περικοπές και να πετύχει το χρέος της είναι μη βιώσιμο, δηλαδή δεν μπορεί να εξοφληθεί.
Read More

Ντομπρόβσκις: «Ο,τι και να συμβεί στην Ελλάδα, η ΕΕ μπορεί να το χειριστεί»

«Η ΕΕ βρίσκεται κοντά στον ελληνικό λαό και αφήνει ανοιχτή την πόρτα για νέες διαπραγματεύσεις. Ο,τι και να συμβεί στην Ελλάδα, η ΕΕ μπορεί να το χειριστεί», δήλωσε πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις.
Read More

Μέρκελ: Καμιά συζήτηση πριν το δημοψήφισμα

Καμία συζήτηση για νέο πρόγραμμα με την Ελλάδα, πριν από το δημοψήφισμα, διεμήνυσε η Καγκελάριος Μέρκελ σε ομιλία της προς τους Γερμανούς βουλευτές.
Read More

Cyber Alert: Βρέθηκαν τα δύο ανήλικα αδέλφια που είχαν εξαφανιστεί στη Νίκαια

Αίσια έκβαση είχε η υπόθεση εξαφάνισης δύο ανηλίκων έπειτα από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω της καινοτόμου online διαδικασίας «Cyber Alert».
Ειδικότερα, η Δίωξη ενημερώθηκε από αστυνομικό τμήμα της Αττικής ότι αδέλφια (αγόρι και κορίτσι ηλικίας 8 και 12 ετών), σύμφωνα με τους οικείους τους, απομακρύνθηκαν κρυφά από το σπίτι τους και δεν επέστρεψαν.
Read More

Σενάρια για ακύρωση του δημοψηφίσματος ακόμη και σήμερα

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σάιμον Νιξον και τις πηγές του ο Τσίπρας θα ακυρώσει σήμερα το δημοψήφισμα. 
Read More

Από λεπτό σε λεπτό διάγγελμα Τσίπρα-Δειτε ζωντανα

Παρακολουθείστε σε απευθείας μετάδοση τη δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από το Μέγαρο Μαξίμου.
Read More

To Βloomberg υποστηρίζει πως έγινε λάθος στη μετάφραση σε έγγραφο των πιστωτών

Τι άλλο θα ακούσουμε;;;Το Bloomberg αναφέρει ότι ένα από τα έγγραφα των πιστωτών που έχει μεταφραστεί στα ελληνικά, έτσι ώστε οι ψηφοφόροι να μπορούν να λάβουν μια τεκμηριωμένη απόφαση στο δημοψήφισμα έχει ένα μεταφραστικό λάθος.
Read More

Σόιμπλε: Δεν καταλαβαίνουμε τι θέλουν οι Έλληνες

«Βάζει πάγο» και μάλλον παραπέμπει για μετά την Κυριακή, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών
Read More

Η κυβέρνηση ζητά δάνειο 29 δισ και δέχεται νέο μνημόνιο

Φωτιά έχουν πάρει οι υπόγειες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους δανειστές, με τα πάντα να είναι στον αέρα, τέσσερις μέρες πριν το δημοψήφισμα, με τη χώρα να έχει εισέλθει στη ζώνη της χρεοκοπίας μετά την μην πληρωμή του ΔΝΤ, αλλά και να είναι χωρίς πρόγραμμα «διάσωσης», αφού το προηγούμενο έληξε τα μεσάνυχτα. Κι όλα αυτά την ώρα που η τραπεζική ασφυξία που έχει επιβληθεί στη χώρα δημιουργεί μία εκρηκτική οικονομική, κοινωνική, αλλά και πολιτική κατάσταση, που πιέζει την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: