Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                               


---

Αυγά πέταξαν στον Πάνο Καμμένο οι κάτοικοι στην Κω (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Δεν μπορούν να αντέξουν άλλο την κατάσταση οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της Κω, με τις καθημερινές ορδές των παράνομων μεταναστών να φτάνουν και να κατακλύζουν το νησί, χωρίς να υπάρχουν οι στοιχειώδες δομές για να μπορέσουν να τους φιλοξενήσουν.
Read More

Ενεργοποιείται τη Δευτέρα για δεύτερη φορά η Κάρτα Αλληλεγγύης

Την προσεχή Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015, ενεργοποιεί­ται για δεύτερη φορά η κάρτα αλληλεγγύης, στην προγραμματισμένη, εξ αρχής, ημερομηνία, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλλη­λεγγύης.
Read More

Νοσηλεύονται οι δύο μετανάστες που τραυματίστηκαν στα σύνορα με τα Σκόπια

Στο νοσοκομείο Γουμένισσας νοσηλεύονται δύο από τους τέσσερις Σύρους πρόσφυγες που τραυματίστηκαν από τις χειροβομβίδες κρότου λάμψης που χρησιμοποίησαν, το πρωί, συνοριοφύλακες των Σκοπίων για να απωθήσουν τα εκατοντάδες άτομα που είναι συγκεντρωμένα στην ουδέτερη ζώνη με την Ελλάδα, στο ύψος της Ειδομένης.
Read More

Βολές κυβερνητικής εκπροσώπου κατά Β. Μεϊμαράκη - Ζ. Κωνσταντοπούλου

Βολές κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αλλά και της Προέδρου της Βουλής εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τη συνάντηση Β. Μεϊμαράκη και Ζ. Κωνσταντοπούλου.
Read More

Σημαντική αλλαγή του καιρού σε αρκετές περιοχές με καταιγίδες και χαλάζι

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σε αρκετές περιοχές της χώρας από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (21-08-2015) μέχρι και αργά το απόγευμα του Σαββάτου (22-08-2015), σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Read More

Ο Παυλόπουλος «αδειάζει» την Ζωή -Τηλεφωνική επικοινωνία σε έντονους τόνους

Αδειάζει την Ζωή Κωνσταντοπούλου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μετά τις διαρροές ότι η πρόεδρος της Βουλής θεωρεί άκυρη τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών καθώς η ίδια δεν έχει ενημερωθεί θεσμικά για τις εξελίξεις.
Read More

Ο καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ είναι από μονάδα στα Χανιά και με τη “βούλα”

«Η βράβευση αποτελεί ανταμοιβή των κόπων επί σειρά ετών. Από εκεί και πέρα δε σημαίνει τίποτε περισσότερο, γιατί η μάχη στο Αιγαίο είναι καθημερινή. 
Read More

Ένταση στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων

Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγη ώρα στην ουδέτερη ζώνη, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, στο ύψος της Ειδομένης, όπου εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες έχουν εγκλωβιστεί, περιμένοντας να εισέλθουν στη γειτονική χώρα.
Read More

"Η Ελλάδα ζει τον μύθο του Σίσυφου"! Το Stratfor για τις ελληνικές εκλογές!

Ο μύθος του Σίσυφου αναβιώνει στην Ελλάδα. Αυτή είναι η εκτίμηση του αμερικανικού think tank Stratfor στην πρώτη ανάλυσή του για την Ελλάδα,μετά από την ανακοίνωση της παραίτησης της κυβέρνησης Τσίπρα και της τρίτης προσφυγής στις κάλπες,μέσα σ΄ ένα 9μηνο.
Read More

Ηρωική σκυλίτσα καλεί την άμεσο δράση και σώζει τη ζωή της τυφλής αφεντικίνας της!(BINTEO)

Τελικά όχι απλά είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου αλλά και κάτι παραπάνω. Ένας σκύλος στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ έσωσε κυριολεκτικά την ζωή της τυφλής αφεντικίνας του όταν κάλεσε την Πυροσβεστική.
Read More

Γιατί δεν πρέπει να ανοίγετε το A/C μόλις βάζετε μπροστά τη μηχανή στο αυτοκίνητο

Όταν καθόμαστε στο αυτοκίνητό μας και βάζουμε μπροστά τη μηχανή, συχνά, χωρίς σκέψη, ενεργοποιούμε και το air-condition (A/C). Κάθε φορά που το κάνουμε αυτό, βάζουμε την υγεία μας, καθώς και η υγεία των ανθρώπων γύρω μας, σε κίνδυνο.
Read More

Ο Άγιος Βασίλης κήρυξε πτώχευση

To γραφείο του Άγιου Βασίλη στην Φινλανδία κήρυξε πτώχευση, καθώς δε μπόρεσε να καταβάλει τους φόρους που όφειλε στο κράτος έπειτα από μία μεγάλη πτώση που καταγράφθηκε στον αριθμό των επισκεπτών από την Ρωσία –καθώς η χώρα πλήττεται από την ύφεση– οι οποίοι αποτελούσαν τους καλύτερους πελάτες του γραφείου. Ωστόσο ο διευθύνων σύμβουλος Γιάρμο Καρινιέμι δήλωσε ότι πιστεύει ότι η εταιρεία, στην οποία εργάζονται περίπου 20 άνθρωποι, ενδέχεται να καταφέρει να αποφύγει να κατεβάσει ρολά λόγου του ποσού ύψους 200.000 ευρώ που χρωστάει στην εφορία.
Read More

Τέλειο μωσαϊκό με φουντούκια

Το τέλειο μωσαϊκό ή σαλάμι ψυγείου. Κόψτε το σε φέτες και απολαύστε το σκέτο ή με παγωτό σαν επιδόρπιο. Διατηρήστε το στο ψυγείο για 3-4 ημέρες ή στην κατάψυξη για 1 μήνα, σκεπασμένο καλά για να μην ξεραθεί.
Read More

Η τελευταία κυβέρνηση που έβγαλε τετραετία -Ολες οι εκλογικές αναμετρήσεις που ακολούθησαν (ΦΩΤΟ)

Μπορεί οι βουλευτές να εκλέγονται για τέσσερα έτη κατά το Σύνταγμα και εκλογές να προβλέπεται να γίνονται κάθε τέσσερα έτη, όμως εδώ και πολλά χρόνια καμία κυβέρνηση δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την τετραετία
Read More

«Λαϊκή Ενότητα» το κόμμα Λαφαζάνη – 25 οι βουλευτές που συμμετέχουν

Το όνομα «Λαϊκή Ενότητα» επιλέχτηκε τελικά για το νέο κόμμα που συγκροτεί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας. Συνολικά 25 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανεξαρτητοποιήθηκαν σήμερα με σχετική επιστολή τους στη Βουλή.
Read More

Με ρόλο επικεφαλής ο Μίκης στο κόμμα Λαφαζάνη -Ποιοί θα συμμετέχουν

Συζητήσεις με το νέο κόμμα στο οποίο θα κατευθυνθούν οι βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας έχει κάνει ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μίκης Θεοδωράκης, από τον οποίο, μάλιστα, αναμένεται να ζητηθεί να μπει μπροστά.
Read More

Αυτός ο άντρας πληρώνεται 5.000 ευρώ το μήνα για να κάθεται σπίτι του και να μην κάνει τίποτα

Από τον ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ
Αυτός είναι ο Charles Simon. Το 2003 αποκάλυψε στην Γαλλική εταιρία σιδηροδρόμων SNCF που εργάζεται πως κάποιοι έχουν καταχραστεί ίσως και 20 εκατομμύρια ευρώ. Από τότε η εταιρία τον απομάκρυνε απ' τους χώρους εργασίας, χωρίς να τολμήσει να τον απολύσει. 
Read More

Ρωσία: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές

Την πρόγνωσή του, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κυβερνών κόμμα στην Ελλάδα, «κόμμα της πλειοψηφίας» και μετά τις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα, εξέφρασε στο κρατικό πρακτορείο ΤΑΣΣ ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών της ρωσικής Άνω Βουλής, Κονσταντίν Κοσατσιόφ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Ελλάδα.
Read More

Ξανά στα «μανταλάκια» του Ξένου Τύπου: Οι εκλογές του Τσίπρα φέρνουν νέα κρίση

Πρώτη φορά Αριστερά, τρίτη φορά Εκλογές... Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις φέρνουν για ακόμη μια φορά στα «μανταλάκια» του ξένου Τύπου την Ελλάδα! «Daily Telegraph», «Guardian», «Bild» φιλοξενούν στο πρωτοσέλιδό τους τις... νέες προθέσεις του Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα ξανά στις κάλπες.
Read More

Η 4χρονη που παίρνει καθημερινά βιάγκρα

Η 4χρονη Cerys Small από το Νιούπορτ της Νότιας Ουαλίας πρέπει να λαμβάνει καθημερινά βιάγκρα για να κρατηθεί στη ζωή.

Ένα φάρμακο που έχουμε κατ' εξοχήν συνδέσει με τη στυτική δυσλειτουργία είναι αναγκαίο για να μη σταματήσει η κυκλοφορία του αίματος στο σώμα της.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: