Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                  


---

Τσίπρας: Η συμφωνία πρέπει να τηρηθεί, δεν θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα

Στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όπου και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας, στο πλαίσιο της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Read More

To Ισραήλ θα γκρεμίσει 17.000 σπίτια Παλαιστινίων στην Δυτική Όχθη

Αργά και με σταθερές κινήσεις, το Ισραήλ συνεχίζει την ... εναντίον των Παλαιστινίων, όχι μόνο δια των όπλων, αλλά και με άλλους -μακροχρόνια πιο αποτελεσματικούς- τρόπους.
Έτσι όπως ανακοινώθηκε υπάρχει έτοιμο σχέδιο για την καταστροφή 17.000 κατοικιών στην Δυτική Όχθη, σχεδόν αποκλειστικά όλα Παλαιστινίων που ζουν σ' αυτή την περιοχή.
Read More

Η μαζική εισροή προσφύγων και μεταναστών θα αλλάξει τη Γερμανία, δηλώνει η Μέρκελ

Η Γερμανία θα αλλάξει από τη μαζική εισροή των προσφύγων, δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, η οποία δεσμεύθηκε να εργασθεί ώστε οι αλλαγές αυτές να είναι «θετικές» για τη χώρα.
Read More

Για πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία ετοιμάζεται η Γαλλία

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ διέταξε τις ένοπλες δυνάμεις να πραγματοποιήσουν προετοιμασίες για αεροπορικά πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.
Read More

Πως εμφανίζεται ένας τύραννος

"Αυτή και μόνο είναι η ρίζα από όπου ξεπετιέται ένας τύραννος:
Read More

Λαπαβίτσας: Όποιος βρει ποια είναι η διάφορα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να μου το πει

Τερατογενέσεις» αναμένει να δει στο πολιτικό σκηνικό μετά τις εκλογές ο γνωστός οικονομολόγος και υποψήφιος με τη Λαϊκή Ενότητα, Κώστας Λαπαβίτσας, ο οποίος σε δηλώσεις του τη Δευτέρα εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι πλέον καμία διαφορά δεν έχει από τη Νέα Δημοκρατία.
Read More

60χρονη έπεσε πάνω σε κοπάδι με πρόβατα και σκότωσε 20

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, λίγο μετά τις 20:15, προχθες Σάββατο, στην παλαιά Ε.Ο. Κοζάνης – Θεσσαλονίκης, στο ύψος Καπνοχωρίου – Βοσκοχωρίου, όταν αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 60χρονη, έπεσε πάνω σε κοπάδι με πρόβατα, το οποίο διέσχιζε κάθετα το δρόμο.
Read More

Φτιάξτε υπέροχο Πολίτικο Κιουνεφέ (Κünefe Ρeyniri)

Μια υπεροχή πολιτική συνταγή που ξετρελαίνει και δένει με όμορφο τρόπο το τυρί με το σιρόπι.
Read More

Πυροσβέστες έσωσαν γάιδαρο από πυρκαγιά και εκείνος μετά δεν έφευγε από το πλευρό τους!

Όταν οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να σβήσουν μια πυρκαγιά 7.000 στρεμμάτων στην Αριζόνα, είδαν ένα γάιδαρο να βγαίνει από τις φλόγες και έσπευσαν να τον βρέξουν με τη μάνικα για να τον σώσουν. Από τότε όμως δεν τους άφησε μόνους.
Read More

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το θάνατο τριών νοσηλευόμενων στο Δαφνί

Από τον Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το θάνατο τριών νοσηλευόμενων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δαφνί, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Read More

Μόλις φύγουν οι Ευρωπαίοι τουρίστες από την Μ. Ασία στο Αιγαίο θα σκάσει μεγαλύτερη ατομική ¨ανθρωπιστική βόμβα¨

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Το ιστορικό έχει ως εξής…πρίν δύο μήνες πρίν ξεσπάσει η ανάφλεξη του Κουρδικού οι Τούρκοι μετέφεραν εσπευσμένα από τα τουρκοσυριακά σύνορα στα παράλια της Μικράς Ασίας εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που στοίβαζαν εσκεμμένα όλα αυτά τα χρόνια και το έκαναν αυτό για τρείς λόγους στρατηγικούς.
Read More

Αυτό που θα συμβεί σήμερα λίγοι το ξέρουν - Εσείς;

Η Ώρα του Πολίτη, των Φορέων και των Κοινωνικών Εταίρων καθιερώνεται σε...μόνιμη βάση στην Ελληνική Αστυνομία από σήμερα,Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου

Κάθε Δευτέρα, ώρα 18.00-20.00, οι Διοικητές των Τμημάτων θα είναι στη διάθεση πολιτών και τοπικών φορέων, για να συζητήσουν τους προβληματισμούς, τις απόψεις και τις προτάσεις τους για θέματα αστυνομικής φύσης
Read More

Ο Πούτιν διέταξε την κατασκευή μεγάλης ρωσικής βάσης στη Συρία πριν στείλει στρατό

Η Ρωσία κατασκευάζει μια αεροπορική βάση στη Συρία, στην οποία θα εγκαταστήσει δυνάμεις της πολεμικής της αεροπορίας αλλά και χερσαία στρατεύματα για να πολεμήσουν το Ισλαμικό Κράτος, μεταδίδει η βρετανική Express.
Read More

Το Κατάρ εισέβαλε στην Υεμένη με 1000 στρατιώτες, 200 τεθωρακισμένα, 30 Απάτσι

1.000 στρατιώτες του Κατάρ με 200 τεθωρακισμένα οχήματα και 30 ελικόπτερα Απάτσι κατευθύνονται προς την επαρχία Μααρέμπ της Υεμένης, μεταδίδει το Al Jazeera.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Al Jazeera, η δύναμη αυτή του Κατάρ εισέβαλε στην Υεμένη ως μέρος της Αραβικής Συμμαχίας, που ηγείται η Σαουδική Αραβία, εναντίον των σιιτών ιρανόφιλων ανταρτών Χούτι.
Read More

Μύκονος: Χαροπαλεύει 31χρονος μετά από ξυλοδαρμό από μπράβο σε beach bar

Μπράβος σε beach bar της παραλίας Super Paradise στη Μύκονο, έσπασε στο ξύλο Κύπριο πελάτη ο οποίος με ελικόπτερο μεταφέρεται στο Θριάσειο νοσοκομείο δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή.
Read More

Πέθανε η κοπέλα που ενέπνευσε τους Κατσιμίχα να γράψουν το τραγούδι μια βραδιά στο λούκι

Γράφει ο Άγγελος Σφακιανάκης
Την Κυριακή πριν το Πάσχα του ’78 ο Αντώνης Βεζυρτζής , ο Εμμανουήλ Κουτσουρέλης κι εγώ, αποφασίσαμε να περάσουμε την Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση τελείως μόνοι στο άδειο πατρικό του Αντώνη στην Ζάκυνθο. Όμως ήταν άλλες οι βουλές του Σύμπαντος. 
Read More

Έσχατες ημέρες τρομερές αποκαλύψεις από Άγιο του Θεού

Οι άγιοι του Κυρίου είναι οδοδείκτες της πορείας ενός εκάστου ημών, αλλά και του κόσμου μας.
Γιατί όπως είπε ο Χριστός, «όλα τα φανέρωσα στους φίλους μου» (Ιωάννης 15/ιε΄15).
Read More

Telegraph: "Ο Τσίπρας θα υποστεί ήττα σοκ"

Σε αυτά τα συμπεράσματα καταλήγει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, στηριζόμενη στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν όχι μόνο να έχει καλυφθεί η ψαλίδα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και την τελευταία έχει καταφέρει ένα οριακό προσπέρασμα.
Read More

Γαλλία: Ο Ολάντ δεν θα φτάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών του 2017 σύμφωνα με δημοσκόπηση

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ ενδέχεται να συγκεντρώσει λιγότερες ψήφους σε σχέση με τους πολιτικούς του αντιπάλους στις προγραμματισμένες για το 2017 προεδρικές εκλογές, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση.
Read More

Πως οι δουλέμποροι κλείνουν τις συμφωνίες για να περνάνε τους μεταναστες στην Ελλάδα

Mέσω ...Facebook γίνονται οι συνεννοήσεις και κλείνονται οι συμφωνίες Τούρκων διακινητών με τους παράτυπους μετανάστες για να περάσουν στην Ελλάδα, αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hurriyet.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: