Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

Επισκεφθείτε τα Καταφύγια της Καφέ Αρκούδας και του Λύκου

Τα φθινοπωρινά χρώματα έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνισή τους στο Νυμφαίο. Τι καλύτερη αφορμή για να το επισκεφθείτε και να δείτε από κοντά τη ζωή στο Καταφύγιο της Καφέ Αρκούδας, να μάθετε για τις ιστορίες των πρώην αιχμάλωτων αρκούδων και το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με αφορμή την αργία της 28ης Οκτωβρίου. Όλες οι επισκέψιμες εγκαταστάσεις μας θα είναι ανοικτές από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 28 του μήνα 10:00 - 16.30 (ξεναγήσεις κάθε 1 ώρα και τελευταία ξενάγηση στις 16:30)! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2386041500. 

Καιρός για φούτερ από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

Τα πρώτα κρύα έφτασαν και μαζί ήρθε η ώρα για να αφήσουμε τα καλοκαιρινά ρούχα και να φορέσουμε τα φθινοπωρινά. Εμείς σας προτείνουμε το φούτερ με το λογότυπο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ που θα το βρείτε σε μειωμένη τιμή στα 24€!
Αγοράστε το φούτερ Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στο Mediterranean Cosmos

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου έως και τις 7 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο Mediterranean Cosmos (Official) συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια λειτουργίας του εμπορικού κέντρου. Εκεί θα μπορείτε να αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα, ενώ για τους μικρούς μας φίλους καθημερινά 16.00-20.00 και κάθε Σάββατο 12.00-18.00 θα έχουμε δημιουργικά εργαστήρια. Σας περιμένουμε!

Στις 8 Νοεμβρίου τρέχουμε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών. Με τρεις ομάδες στα 5, στα 10 και στα 42 χλμ. 450 περίπου δρομείς θα πρασινίσουν τους δρόμους της Αθήνας. Με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ θα τρέξουν ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης και οι συνεργάτες του, καθώς και οι εταιρείες Royal Canin, Eurolife, Nutricia, KPMG και M-STAT. Εθελοντές του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ θα βρίσκονται στο stand στο χώρο του Sponsors’ Village με ενημερωτικό υλικό και άλλες εκπλήξεις. Σας περιμένουμε!
H BARFFOOD υποστηρίζει την ανατροφή του Ρώμου

Η BARFFOOD στέκεται αρωγός στο πρόγραμμα ανατροφής του Ρώμου από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ. Το πρωτόκολλο για τη φροντίδα του ορφανού λύκου που βρέθηκε στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης υποδεικνύει την χρήση ωμής τροφής. Η BARFFOOD με τη χορηγία 350 κιλών τροφής 100% φυσικής τροφής χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά καλύπτει τις ανάγκες του Ρώμου για ένα χρόνο!
To BBC για γυρίσματα στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

Το Σάββατο ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ είχε τη χαρά να ξεναγήσει στο Καταφύγιο της Καφέ Αρκούδας συνεργείο του BBC με παρουσιαστή τον Simon Reeve που είχε έρθει για γυρίσματα στην Ελλάδα. Περιμένουμε με αγωνία την προβολή της εκπομπής τους πρώτους μήνες του νέου έτους.
Ποιος αμολάει τα άγρια ζώα; Ένας μύθος επικίνδυνος για τη φύση και τον άνθρωπο

17 περιβαλλοντικές οργανώσεις απαντούν στους «υπαίθριους μύθους» περί ενός «σκοτεινού σχεδίου» απελευθέρωσης άγριων ζώων στην ελληνική φύση. Μύθοι που παρότι δεν ευσταθούν, πυροδοτούν επικίνδυνες πρακτικές και δημιουργούν αρνητικά προηγούμενα για απειλούμενα είδη και όχι μόνο.
Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: