Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Thessaloniki International Film Festival

FestivalNews #520
Οι Ανοιχτοί Ορίζοντες και οι Ειδικές Προβολές του 56ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ανακαλύπτουν και αναδεικνύουν το σήμερα και το αύριο του  παγκόσμιου ανεξάρτητου κινηματογράφου. Καταξιωμένοι σκηνοθέτες και πολλά υποσχόμενοι νέοι δημιουργοί, δίνουν το στίγμα ενός πρωτοποριακού σινεμά, τολμηρού, ανήσυχου που προσκαλεί τους θεατές σε σαγηνευτικές κινηματογραφικές διαδρομές.
 
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (15-21/10/2015)
ΜΑΚΜΠΕΘ
Τζάστιν Καρζέλ
Ηνωμένο Βασίλειο - Γαλλία -
ΗΠΑ
2015
 
ΝΙΟΤΗ
​Πάολο Σορεντίνο
Ιταλία - Γαλλία - Ελβετία - Ηνωμένο Βασίλειο
2014
 
ΑΡΚΑΔΙΑ ΧΑΙΡΕ

Φίλιππος Κουτσαφτής
Ελλάδα

2015
 
 
 
Ημερίδα: Ο κινηματογράφος στην Ελλάδα
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης διοργανώνει δύο ημερίδες με θέμα Ο κινηματογράφος στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ψηφιακή Σύγκλιση. Η πρώτη ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/10 στη Θεσσαλονίκη, ενώ η δεύτερη θα  πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 στην αίθουσα Αθηνά του ξενοδοχείου Parthenon (Μακρή 6, Ακρόπολη).
 
Αποκτήστε την CineΚάρταf για τη σεζόν 2015-2016
Ενημερωθείτε για τις παροχές και τα προνόμια της ετήσιας CineΚάρταf και αποκτήστε την από τα γραφεία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (κτίριο ΟΛΥΜΠΙΟΝ, Πλ. Αριστοτέλους 10, 5ος όροφος) ή online στο www.filmfestival.gr/cinekartaf σε προνομιακή τιμή.
Το γραφείο έκδοσης CineΚάρταF λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00-17:00. Πληροφορίες: 2310-378410 &  cinekartaf@filmfestival.gr
 
1+1=1 στις αίθουσες του Ολύμπιον
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να παρακολουθήσουν τις καλύτερες ταινίες πρώτης προβολής με δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός. Η προσφορά ισχύει για όλες τις προβολές στις αίθουσες «Ολύμπιον» και «Παύλος Ζάννας» από τις 22:30 και μετά με την έκδοση εισιτηρίου κανονικής τιμής (7,50 €).
 
Festival Shop: Η προσφορά του Οκτωβρίου
Τον Οκτώβριο διατίθεται σε προσφορά η έκδοση Urban Survivors: Επιβιώνοντας στις παραγκουπόλεις του κόσμου. Ο κατάλογος συνόδευσε την ομότιτλη έκθεση φωτογραφίας, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα». Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες είναι έργα των βραβευμένων φωτογράφων του πρακτορείου «Noor» Στάνλεϊ Γκριν, Αλιξάντρα Φατσίνα, Φραντσέσκο Τζίτζολα, Γιον Λόουενσταϊν και Πεπ Μπονέ.
Τιμή προσφοράς: 2,00€
 
Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Πλατεία Αριστοτέλους 10, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310378400

Δεν υπάρχουν σχόλια: