Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Μεγάλος διαγωνισμός: Διαβάστε την "Ντουλμπέρα" και ταξιδέψτε στη Νάουσα


Μεγάλος διαγωνισμός
Διαβάστε το βιβλίο "Ντουλμπέρα" και ταξιδέψτε στη Νάουσα


www.metaixmio.gr



Διαβάστε το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Χριστίνας Ρούσσου και κερδίστε τριήμερη διαμονή στην πανέμορφη Νάουσα, τη γενέτειρα της συγγραφέα.
Στις 26 Νοεμβρίου 2015 κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ το μυθιστόρημα τηςΧριστίνας Ρούσσου με τον τίτλο Ντουλμπέρα, η αφήγηση μιας έξυπνης, μορφωμένης, όμορφης, δυναμικής και αρχοντικής γυναίκας -δηλαδή μιας «ντουλμπέρας» στη βλάχικη διάλεκτο-, που υπόσχεται να ζωντανέψει για τους αναγνώστες μια αλλοτινή, σαγηνευτική εποχή.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και η συγγραφέας Χριστίνα Ρούσσου γιορτάζουν την κυκλοφορία του μυθιστορήματος προσφέροντας στους αναγνώστες ένα μοναδικό δώρο: όσοι αγοράσουν το βιβλίο έως και τις 23 Ιανουαρίου 2016 μπορούν να συμμετάσχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με σπιτικό πρωινό στο boutique hotel «Παλαιά Πόλη», στη Νάουσα! Ο μοναδικός ξενώνας (paleapoli.gr) στεγάζεται σε ένα επιβλητικό κτίσμα που χρονολογείται από το 1900 και που στο παρελθόν φιλοξενούσε εργοστάσιο επεξεργασίας μεταξιού, αναπαλαιώθηκε υποδειγματικά και αναδεικνύει το πολιτιστικό υπόβαθρο της εποχής στην οποία διαδραματίζεται η ιστορία της Ντουλμπέρας.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, στείλτε e-mail με τίτλο ΝΤΟΥΛΜΠΕΡΑ στοdiagonismos@metaixmio.gr επισυνάπτοντας τη φωτογραφία του βιβλίου και της απόδειξης της αγοράς σας με τη σφραγίδα του βιβλιοπωλείου και γράφοντας στο σώμα του κειμένου τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση). Διαβάστε παρακάτω προσεκτικά τους όρους του διαγωνισμού και διεκδικήστε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στην πόλη όπου γεννήθηκε η συγγραφέας και στην εποχή από την οποία εμπνεύστηκε το μυθιστόρημα, χαρίζοντας στον εαυτό σας μια εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη σας. Αναζητήστε το βιβλίο σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας από τις 26 Νοεμβρίου.
Περισσότερα για το βιβλίο, τη συγγραφέα, τον ξενώνα Παλαιά Πόλη και τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό θα βρείτε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: