Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Oriental Passion Festival 2016


 

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του Oriental Passion Festival, του οποίου η Mideast Travel Worldwide είναι χορηγός, και το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής από τη Μέση Ανατολή και την Ινδία. Το φεστιβάλ θα έχει διάρκεια από τις 26 έως 29 Νοεμβρίου 2015, και θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Αθηναΐς.
36 ώρες σεμιναρίων σε διαφορετικά είδη χορού oriental (σύγχρονο και παραδοσιακό), tribal fusion, Bollywood, Διαλέξεις, Διαγωνισμός χορού και 4 ξεχωριστές παραστάσεις συνθέτουν φέτος το Oriental Passion Festival.
Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, το show, υπό την επιμέλεια του Mohamed Kazafy, θα είναι αφιερωμένο στη βαθιά και πολύπλευρη χορευτική παράδοση της Αιγύπτου.
Ενώ το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, η θρυλική Dina, θα κάνει μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της στην Ευρώπη και για πρώτη φορά στην Αθήνα, σ’ ένα show που θα πλαισιώσουν μερικοί από τους καταξιωμένους δασκάλους και χορογράφους του Φεστιβάλ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια, τους προσκεκλημένους δασκάλους, τις βραδιές των παραστάσεων μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλwww.opfgreece.com.
Για εισιτήρια, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τη Mideast στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό των εισιτηρίων καθώς και την ημέρα για την οποία θα θέλατε εισιτήρια στο mideast@mideast.gr. Το κόστος αναλυτικά είναι:
Πέμπτη 26 Νοεμβρίου: 15€
Παρασκευή 27 Νοεμβρίου: 20€
Σάββατο 28 Νοεμβρίου: 30€
Κυριακή 29 Νοεμβρίου: 15€
Τόπος Διεξαγωγής του Φεστιβάλ: Πολυχώρος Αθηναΐς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα.

         






Δεν υπάρχουν σχόλια: