Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Μαγικές Γιορτές στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ


Μαγικές Γιορτές στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

www.metaixmio.gr/polychoros

Τον Δεκέμβρη ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ φορά τα γιορτινά του και ετοιμάζει εκδηλώσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά που υπόσχονται να κάνουν αυτά τα Χριστούγεννα τα πιο διασκεδαστικά της ζωής σας! Σας περιμένουμε με δραστηριότητες, εργαστήρια, αφηγήσεις παραμυθιών και πολλά άλλα παιχνίδια για παιδιά και φυσικά βιβλία, πολλές προσφορές και εκπλήξεις για να διαλέξετε τα καλύτερα δώρα για την οικογένειά σας και τους φίλους σας! Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015, στις 12:30 το μεσημέρι
Δραματοποιημένη αφήγηση για παιδιά από 4 ετών των γιορτινών παραμυθιών Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι και Ένα ελατάκι για τον Τάκη του Ευγένιου Τριβιζά
Η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη με τη βοήθεια ζωντανής μουσικής και μουσικών εφέ θα αφηγηθεί τα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά στα παιδιά.

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015, στις 6:30 μ.μ.
Εκδήλωση για παιδιά από 3 έως 6 ετών και τους γονείς τους με αφορμή το βιβλίο Ο πρίγκιπας Μισός της Κατερίνας Ανωγιαννάκη
Η συγγραφέας περιμένει μικρούς και μεγάλους για να παίξουμε… ΜΙΣΑ… θεατρικά παιχνίδια, να δημιουργήσουμε… ΜΙΣΑ… χριστουγεννιάτικα στολίδια με τεχνικές κολάζ και ζωγραφικής και να γνωρίσουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον πρίγκιπα Μισό!

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015, στις 6:30 μ.μ.
Γιορτινή εκδήλωση για παιδιά από 5 ετών με αφορμή το βιβλίο Ο πιο μικρός άγγελος τηςΧίλντε Κέλερ-Τιμ
Ένα διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι με δραματοποιημένη αφήγηση παραμυθιού και εικαστικές δημιουργίες από τη θεατροπαιδαγωγό Δήμητρα Νικολοπούλου. Ένα μονάχα φτερό αρκεί, Χριστούγεννα να φέρει σε μια στιγμή!

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015, στις 6:30 μ.μ.
Γιορτινή εκδήλωση για παιδιά από 5 ετών με αφορμή το βιβλίο Ιστορίες της Πρωτοχρονιάςτης Disney
Ακολουθώντας το παράδειγμα του Γουίνι και της παρέας του θα ανακαλύψουμε παρέα με τη θεατροπαιδαγωγό Μαριάννα Τζανή πόσο δύσκολο είναι να τρέξουμε μέχρι τον Βόρειο Πόλο, αλλά και πόσο εύκολα μπορούμε να βοηθήσουμε τον Αϊ-Βασίλη από όπου κι αν βρισκόμαστε!

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015, στις 6:30 μ.μ.
Γιορτινή εκδήλωση για παιδιά για παιδιά από 4 ετών με αφορμή το βιβλίο της Disney Ψυχρά κι Ανάποδα
Αυτά τα Χριστούγεννα γεμίζουμε χρυσόσκονη και ταξιδεύoυμε παρέα με τις δύο αξέχαστες αδερφές Έλσα και Άννα, ηρωίδες της Disney! Στο μαγικό μας ταξίδι θα μας βοηθήσει η εμψυχώτρια Γεωργία Σουβατζή.
Κατεβάστε το δέντρο, γυαλίστε τις μπάλες, ξετυλίξτε τις κορδέλες, τσεκάρετε τα φωτάκια, ξεσκονίστε τα τρίγωνα, αγοράστε γαλοπούλα και υλικά για πολλά γλυκά, χαρτί περιτυλίγματος και κάρτες, και ελάτε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ να γιορτάσουμε μαζί τα πιο μαγικά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού και του κηδεμόνα του (και στοιχεία επικοινωνίας), καθώς και τον τίτλο της εκδήλωσης που επιθυμεί να παρακολουθήσει.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: