Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Όλες οι παρουσιάσεις πραγματοποιούνται στον χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου Ψαράς στη Θεσσαλονίκη, Φιλικής εταιρείας 39.
τηλ..2310265042
www.psarasbooks.gr
Παρακολουθήστε στο κανάλι μας στο YouTube τα βίντεο των παρουσιάσεων στο βιβλιοπωλείο Ψαράς
15/1/16 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «H Φόρμουλα Μεταστροφής»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Η Dorothea Gerardis-Emisch,
παγκόσμιας δραστηριότητας Ειδική στις Ενέργειες, Θεραπεύτρια,
Ερευνήτρια, Γεωπαθολόγος, Συγγραφέας και ιδρύτρια του INTERNATIONAL INSTITUTE for NATURAL & SPIRITUAL HEALING παρουσιάζει την Παρασκευή,15.01.2016, στο βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ το βιβλίο της: «H Φόρμουλα Μεταστροφής»
Η Δωροθέα θα μιλήσει για την εξέταση που πέρασε από τον πνευματικό κόσμο, για να της δοθεί το σύμβολο της Φόρμουλας Μεταστροφής, που είναι ένα πανίσχυρο «Πνευματικό Εργαλείο» για ενεργειακή ευεξία, υγεία και άμεση βοήθεια σε δύσκολες στιγμές.
Θα μιλήσει και για άλλα κεφάλαια του βιβλίου της, που είναι και αυτά μια μεγάλη βοήθεια για να ξεπερνάμε την κρίση.
Θα οδηγήσει η Δωροθέα και έναν διαλογισμό με μύηση για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης στις δυνατότητες του εαυτού μας.
Η ώρες της παρουσίασης, που θα γίνει στο βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ (οδός Φιλικής Εταιρείας 39, τηλ. 2310265042), είναι 19.00΄ - 21.00΄.
Για την συγγραφέα:
H Dorothea Gerardis-Emisch, διπλ. Γερμ. Εναλλακτική Θεραπεύτρια, Ερευνήτρια, Γεωπαθολόγος και Συγγραφέας, είναι ιδρύτρια του International Institute for Natural & Spiritual Healing και του Πανελλήνιου Συλλόγου Γεωπαθολογίας.
Τα βιβλία της σε Ελληνικές εκδόσεις: «Ένα βήμα μετά το κατώφλι», «Προστασία από τις γήινες & ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες», «Η επαφή με τα σωματοκύτταρα», «Η Φόρμουλα Μεταστροφής», τόμος 1.
Βιβλία της έχουν εκδοθεί και στο εξωτερικό, όπου συχνά κάνει διαλέξεις σχετικά με νέες δικές της μεθόδους.
Εδώ και 18 χρόνια διδάσκει με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριό της «ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΚΑΘΑΡΑ!» για ανθρώπους που δεν θέλουν να φοράνε γυαλιά.
17/1/16 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «Κρυσταλλικός Βελονισμός & ορυκτά»

Οι εκδόσεις Δίον σας προσκαλούν στην παρουσίαση του καινούριου βιβλίου της Shakila Ιωάννας Μπράτη με τίτλο
«Κρυσταλλικός Βελονισμός & Ορυκτά» την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19:30 στο Καφέ-Πολυχώρο "Αίτιον" Τζιραίων 8-10 Αθήνα 213 025 6666
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο
Ραουάν Μουχιεντίν: Φαρμακοποιός (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Ομοιοπαθητικός, Ειδικός Κινέζικης Ιατρικής (Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής ), Ειδικός Βελονισμού και Κινέζικης Βοτανοθεραπείας (Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής), Καθηγητής και μελετητής αρχαίων ανατολικών παραδοσιακών θεραπειών
Η Αντιγόνη Πενέζη θα τραγουδήσει στις 21:00 τραγούδια της ψυχής
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
18/1/16 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΟΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ

Εισηγήτρια
Μαρία Αγγέλου
Βιβλιοπωλείο Ψαράς
18 Ιανουαρίου 2016 19.00 - 21.00
Ένας σωματικός πόνος μπορεί να οφείλεται στη διαταραχή μιας από τις τρεις βασικές αρμονίες: της μυοσκελετικής, λόγω κακής ευθυγράμμισης των οστών της βιοχημικής λόγω έλλειψης θρεπτικών συστατικών και τοξικότητας, και της συναισθηματικο-νοητικής λόγω εσωτερικών συγκρούσεων. Το κάθε τι αποτυπώνεται. Όμως το ίδιο το σώμα μπορεί να μιλήσει για τις ανάγκες του σε μια γλώσσα που ο συνειδητός νους αγνοεί.
Μάθετε τι λέει το δικό σας σώμα για την εσωτερική του αρμονία μέσα από το μυονευρολογικό τεστ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
22/1/16 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «Στους Δρόμους των Αγγέλων»

ΟΔΗΓΟΣ για Καθοδήγηση, Θεραπεία, Θαύματα και Εμπνεύσεις με τη βοήθεια των Αγγέλων Όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για τους Αγγέλους και πώς θα έρθετε σε επαφή μαζί τους. Οι ?γγελοί σας επιθυμούν να συνδεθούν μαζί σας. Μην τους αφήσετε άλλο να περιμένουν. Καλέστε τους στη ζωή σας και ζήστε μαγικά. Πώς θα έρθετε σε επαφή με τα Φωτεινά Όντα του Αγγελικού Βασιλείου; Πώς θα συνεργαστείτε με τους αόρατους Φτερωτούς Βοηθούς σας; Πώς μπορούν να σας βοηθήσουν σε κάθε τομέα της ζωής σας; Θα μάθετε τα μυστικά και τις τεχνικές, τους τρόπους και τις μεθόδους για επαφή, επικοινωνία, αλλά και καθοδήγηση με τον Φύλακα ?γγελό σας, αλλά και με ολόκληρο το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός. Συνδεθείτε με τους Αγγέλους και γίνετε ένας Ανθρώπινος ?γγελος επί της Γης.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
25/1/16 Παρουσίαση μεθόδου ΕFT Τεχνική συναισθηματικής απελευθέρωσης

Εισηγήτρια Σοφία Γερμανλή
Βιβλιοπωλείο Ψαράς
25 Ιανουαρίου 2016, 19.00
Παρουσίαση μεθόδου ΕFT. Emotional freedom Techniques
( Τεχνική συναισθηματικής απελευθέρωσης)
Το E.F.T. λειτουργεί πάνω στο ενεργειακό πεδίο και απελευθερώνει τα αρνητικά συναισθήματα και τα λανθασμένα παιδικά συμπεράσματα, που συνήθως βρίσκονται ως απωθημένα στο υποσυνείδητο και εξαιτίας του πόνου που μας προκαλούν τα καταπιέζουμε για να μπορούμε να λειτουργούμε στην καθημερινότητά μας. Η καταπίεση αυτή δημιουργεί με το πέρασμα του χρόνου ψυχο-σωματικές ενοχλήσεις, επηρεάζοντας αρνητικά την υγεία και τη ψυχική μας διάθεση. Που χρησιμοποιείται το E.F.T. : Για φόβους και φοβίες όλων των ειδών. Για δυσάρεστα συναισθήματα. ?γχος, ανησυχία, ανασφάλεια, θυμός, αδικία, μοναξιά, πίκρα, ζήλια, φθόνος, ενοχή, ντροπή, εγκατάλειψη, αποθάρρυνση, απόρριψη, υποτίμηση, απογοήτευση, ματαίωση, κατάθλιψη κ.α.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
29/1/16 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΠΙ-ΚΡΙΣΕΩΝ»

«Κρίσεις επιΚρίσεων» είναι ο τίτλος του 9ου βιβλίου του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Όστρια». Ο συγγραφέας «εμπνέεται» από την κρίση και τη δοκιμασία της ζωής, την κρίση με τις επιπτώσεις της στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων της ?μνημονιακής? Ελλάδας. Η κρίση και η κρίση μας, η κριτική, οι κρίσεις και οι επικρίσεις, οι προβληματισμοί και η στάση μας στο νέο περιβάλλον που ζούμε, το σοκ της κοινωνίας και του καθένα χωριστά, η παρακμή, η πτώση, η τραγωδία, η χαμένη αξιοπρέπεια και περηφάνια, η ανθρωπιστική κρίση αλλά και η πίστη για αλλαγή, για ανατροπή, οι προσδοκίες για έναν κόσμο καλύτερο, το δικαίωμα στο όνειρο, δίνουν το στίγμα της νέας συγγραφικής δουλειάς του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: