Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Όλες οι παρουσιάσεις πραγματοποιούνται στον χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου Ψαράς στη Θεσσαλονίκη, Φιλικής εταιρείας 39.
τηλ..2310265042
www.psarasbooks.gr
Παρακολουθήστε στο κανάλι μας στο YouTube τα βίντεο των παρουσιάσεων στο βιβλιοπωλείο Ψαράς
29/1/16 στις 5 μμ ΔΙΑΛΕΞΗ Ο Πραγματικός Φόβος του Ανθρώπου

Ο πραγματικός φόβος του ανθρώπου δεν είναι να ανακαλύψει τι δεν μπορεί να κάνει, αλλά μήπως και ανακαλύψει τι πραγματικά μπορεί να κάνει
Η πρώτη φορά που γνώρισα αυτή την αλήθεια ήταν όταν παρακολούθησα το σεμινάριο για την εξέλιξη του νου της Μεθόδου Σίλβα.
Τότε το θεώρησα σαν μια από τις υπερβολές που συνήθως λέμε στα παιδιά για να τα παρακινήσουμε να βάλουν υψηλούς στόχους .
Είχα αρκετά περιοριστικά πιστεύω για το μέχρι που φθάνουν τα όρια μου.
Τώρα δεν έχω πια καμιά αμφιβολία για το τι πραγματικά μπορεί να πετύχει ένας καθοδηγούμενος νους όταν συνεργάζεται με έναν εγκέφαλο που έχει προγραμματιστεί να λειτουργεί σε χαμηλότερες συχνότητες και δημιουργεί σημεία αναφοράς, που είναι σε θέση να ανακαλεί και να αντιλαμβάνεται όταν τα χρειάζεται. Αυτό είναι γνωστό στην επιστημονική κοινότητα σαν Ψυχοδυναμικός Προγραμματισμός και είναι αποδεκτό από την δεκαετία του 1960.
Με την κατάλληλη εκπαίδευση το άτομο μπορεί να ανακαλύψει το τεράστιο δυναμικό του εγκεφάλου του και τις απεριόριστες δυνατότητες του νου του και να μάθει να τις χρησιμοποιεί. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
29/1/16 στις 7 μμ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΠΙ-ΚΡΙΣΕΩΝ»

«Κρίσεις επιΚρίσεων» είναι ο τίτλος του 9ου βιβλίου του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Όστρια». Ο συγγραφέας «εμπνέεται» από την κρίση και τη δοκιμασία της ζωής, την κρίση με τις επιπτώσεις της στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων της ?μνημονιακής? Ελλάδας. Η κρίση και η κρίση μας, η κριτική, οι κρίσεις και οι επικρίσεις, οι προβληματισμοί και η στάση μας στο νέο περιβάλλον που ζούμε, το σοκ της κοινωνίας και του καθένα χωριστά, η παρακμή, η πτώση, η τραγωδία, η χαμένη αξιοπρέπεια και περηφάνια, η ανθρωπιστική κρίση αλλά και η πίστη για αλλαγή, για ανατροπή, οι προσδοκίες για έναν κόσμο καλύτερο, το δικαίωμα στο όνειρο, δίνουν το στίγμα της νέας συγγραφικής δουλειάς του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
1/2/16 στις 7μμ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Rejuvance Η τέχνη της θεϊκής ομορφιάς

Οι εκδόσεις Δίον σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του καινούριου βιβλίου της Κατερίνας Σκαντζή με τίτλο
Rejuvance Η τέχνη της θεϊκής ομορφιάς
Την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 19:00 στο χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου Ψαράς (Φιλικής Εταιρείας 39) στη Θεσσαλονίκη
Θα γίνει παρουσίαση της τεχνικής Rejuvance από τη συγγραφέα του βιβλίου.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ






Δεν υπάρχουν σχόλια: