Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Προσφορές βιβλίων: 1-15 Φεβρουαρίου

Προσφορές βιβλίων από 1η έως 15η Φεβρουαρίου
Οι εκδόσεις Αλεξάνδρεια ξεκινάνε το 2016 μία σειρά προσφορών σε αξιόλογα βιβλία των εκδόσεων. Πρόκειται για βιβλία με μεγάλη απήχηση στο εξωτερικό τα οποία δυστυχώς ατύχησαν εμπορικά όταν κυκλοφόρησαν στην αγορά.

Κάθε δεκαπενθήμερο θα βγαίνουν σε προσφορά δύο τίτλοι των εκδόσεων. Βιβλία ξένης και ελληνικής λογοτεχνίας, ιστορικά, κοινωνιολογικά, ανθρωπολογικά και επιστημονικά
δοκίμια θα είναι διαθέσιμα σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 3,00€Για το πρώτο Δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου (01-15/02) οι αναγνώστες των εκδόσεων ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ μπορούν να επιλέξουν σε ειδική τιμή το αστυνομικό μυθιστόρημα της Ντέμπορα Κρόμπι, Τα δάκρυα δεν είναι για το Ουίσκι και την ανθρωπολογική έρευνα του Έρνεστ Γκέλλνερ  Μουσουλμανική κοινωνία.

Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορά από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων στην οδό Κωλέττη 31 ή για αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων στο www.alexandria-publ.gr
Deborah Crombie

Τα δάκρυα δεν είναι για το ουίσκι
 
από 16,96 στα 3,50€ 
 

«Σαγηνευτικό· ένα καθαρό πετράδι που θα ικανοποιήσει αναμφίβολα τους φίλους του αστυνομικού μυστηρίου… Αριστοτεχνική αφηγήτρια, η Κρόμπι συνυφαίνει άψογα όλα τα κομμάτια, μαζί και μια παράλληλη ιστορία από έναν αιώνα πριν, για να δημιουργήσει ένα καμβά πλούσιο και ιστορικά φορτισμένο σαν το ταρτάν της σκοτσέζικης φούστας».
Publishers Weekly

«Η Ντέμπορα Κρόμπι δημιουργεί πάντα υποβλητικό σκηνικό για τα βρετανικά της δρώμενα. Δεν είναι λοιπόν προσβολή για την περίτεχνη πλοκή του βιβλίου της αν πούμε ότι ωχριά μπροστά στο εντυπωσιακό περιβάλλον των Χάιλαντς της Σκοτίας όπου εκτυλίσσεται.»
New York Times Book Review
 

 
Αγορά
Έρνεστ Γκέλλνερ
 

Μουσουλμανική κοινωνία
 
από 25,44 στα 5,00€ 
 

Η πιο τολμηρή και ιδιοφυής απόπειρα τα τελευταία χρόνια να παρουσιαστεί μια γενική περιγραφή των θεμελιακών γνωρισμάτων της κοινωνικής ζωής στον ισλαμικό κόσμο.
Clifford Geertz, New York Review of Books    

Η αναβίωση του Ισλάμ φαίνεται να αποτελεί ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο στον δυτικού τύπου εκσυγχρονισμό. Από το Μαρόκο ώς την Ινδονησία υπάρχουν σημάδια αναταραχής. Ο καθηγητής Γκέλλνερ είναι σχεδόν ο μόνος ικανός να εξετάσει τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης.
Ralf Dahrendorf, MillenniumJournal of International Studies

Μια λαμπρή εργασία μια συνεισφορά που όλοι οι μελετητές του Ισλάμ, και ιδιαίτερα εκείνοι που υπερασπίζονται την πίστη, πρέπει να διαβάσουν με προσοχή.
M.A. Zaki Badawi, Arabia
Αγορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: