Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ζωή Τηγανούρια (Παράταση παραστάσεων 14/02 Γυάλινο) "Μια Βεντάλια από Γυναίκες"

Η Ζωή Τηγανούρια και "Μια Βεντάλια από Γυναίκες"
σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους την Ημέρα των ερωτευμένων 
στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ώρα 9 μ.μ.
Η sold-out παραστάση της Ζωής Τηγανούρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο παίρνει παράταση και για αυτή τη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου Ημέρα των ερωτευμένων. 
Μια όμορφη παρέα από αξιόλογες γυναίκες - ερμηνεύτριες, χορεύτριες και μουσικούς μαζί με τη Ζωή Τηγανούρια, έφτιαξαν τη "Βεντάλια":
Η μεσόφωνος Ελένη Βουδουράκη, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Πολυτίμη Γιώτα, η πρωτοεμφανιζόμενη Βασιλική Στεφάνου και η αισθαντική Υακίνθη Λάγιου, η χορογράφος Αλίκη Μαυροειδή (Tango, Latin, Flamenco), η Belly-Dancer Αλεξάνδρα Φωτεινού, η Τζένη Σουλκούκη στο πιάνο, η Μιρέλλα Ρούτση στο τσέλο, η Ραλλία Φαφαλιού στο βιολί και οι νεαρές χορεύτριες Έλενα Λιναρδάκη και η Νίκη Δελή.
Η Ζωή Τηγανούρια επιλέγει αγαπημένα και πασίγνωστα τραγούδια όπου πρωταγωνιστεί η Γυναίκα. Ερμηνεύει με το μοναδικό της τρόπο συνθέσεις της, αλλά και μελωδίες από το διεθνές ρεπερτόριο. Δημιουργεί μουσικές γέφυρες με πολλές εναλλαγές, σε ένα καταπληκτικό μουσικό ήχο-θέαμα που δημιουργεί συναισθήματα χαράς και ευφορίας.
Από τη πρώτη νότα μέχρι το τελευταίο βήμα, η παράσταση φιλοδοξεί να αναδείξει το γυναικείο αισθησιασμό και ταμπεραμέντο, τη γυναίκα μάνα, κόρη, σύζυγο, επιχειρηματία, τη γυναίκα των γραμμάτων, των επιστημών, τη γυναίκα καλλιτέχνη...
Αποσπάσματα από τη παράσταση:
Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε:
Τιμές:
Στο Μπαρ ποτό 12 €
Δεύτερο ποτό στο τραπέζι: Μπύρα 5 €, Κρασί 6 €, Ποτό 10 €
Φοιτητές, Άνεργοι, ΑΜΕΑ:
Είσοδος με ποτό στο μπαρ 10 €
Ελάχιστη κατανάλωση σε τραπέζι 18 € 
Φιάλη Ποτό 100 € – Φιάλη Κρασί 50 €

Δεν υπάρχουν σχόλια: