Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Psarasbooks News

29 Φεβ.2016 7μμ. Παρουσίαση CHAKRA - The Body Mirror System στο Βιβλιοπωλείο Ψαράς

5-6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 8η Έκθεση Alterscope Βιβλία Ψαράς stand 23 kai 24

8η Έκθεση Alterscope
5 & 6 Μαρτίου 2016
Ώρες λειτουργίας: 11:00π.μ. - 10:00μ.μ.
Χώρος: Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων - Αίθουσα Μηχανουργείου Δ12
Βιβλιοπωλείο Ψαράς stand 23 και 24
Είσοδος: ?3.00 για μια μέρα, ?4 και για τις δύο μέρες. Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν.
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι το πιο εναλλακτικό που έχετε ζήσει ποτέ! ?νθρωποι με σοβαρές αναζητήσεις θα σας μυήσουν σε χιλιάδες υπέροχα προϊόντα και υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την ζωή σας.
Γνωρίστε τη νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται σήμερα στην πρόληψη και τη διάγνωση ασθενειών από την ολιστική ιατρική και βελτιώστε την υγεία σας με την ομοιοπαθητική, το βελονισμό, τη φυσική ιατρική και τις ενεργειακές θεραπείες. Ανακαλύψτε τις υπερτροφές που ενισχύουν την υγεία και την αυτοθεραπεία και τις εκπληκτικές ιδιότητες των βοτάνων.
Μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε το πιο θετικό δυναμικό της ύπαρξής σας και πώς να διαχειριστείτε τον πόνο ή το άγχος στη ζωή σας αλλά και πώς θεραπεύονται τα ψυχικά τραύματα.
Ενημερωθείτε για τις νέες εκδόσεις βιβλίων που κυκλοφόρησαν και ανακαλύψτε τα μυστικά της αρωματοθεραπείας, των ενεργειακών κρυστάλλων, του φενγκ σούι και της ενεργειακής μουσικής.
Ακόμα, επιλέξτε από τις δωρεάν διαλέξεις και σεμινάρια που θα παρουσιάσουν ειδικοί, κάντε δωρεάν ενεργειακό καθαρισμό και απολαύστε τις υπέροχες εκδηλώσεις που ετοιμάσαμε για σας.
Βάλτε περισσότερο φως, υγεία, ευεξία και ευτυχία στην ζωή σας!
Η ολοκαίνουρια μας ιστοσελίδα, ανανεωμένη με χιλιάδες βιβλία σας περιμένει στοwww.psarasbooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: