Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΙΛΟΥΝ

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΙΛΟΥΝ
Εδώ είμαστε αδέλφια, αν δεν το πήρατε χαμπάρι, ζούμε στη χώρα όπου το ΘΡΑΣΟΣ ορισμένων ξεπερνά τα όποια όρια. Μιλώ για κάποιους πολιτικούς, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ βασικά, που αντί να έχουν κρυφτεί σε κανένα λαγούμι, έχουν το ΘΡΑΣΟΣ και μιλούν, ΓΙΑΤΙ; Μα για το ΜΠΑΧΑΛΟ που οι ΙΔΙΟΙ παρέδωσαν, και που οι «άλλοι», απλά το μεγάλωσαν και «τελείωσαν τα πράγματα».
Και όσα δεν τελείωσαν, μην ανησυχείτε Συνέλληνες, θα τα τελειώσουν!
Θέμα χρόνου και στρατηγικής, και υπογραφών είναι.
Γράφω για την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ (όπως την κατάντησαν εδώ και πολλά χρόνια) ΥΓΕΙΑ της χώρας, δημοσιεύω καταγγελίες γιατρών, και ασθενών για να μαθαίνει ο κοσμάκης, να ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στέλνοντας στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ…..
Και ξέρετε αδέλφια, έχουμε ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, τους παρατρεχάμενους, να δείχνουν δόντια και να απειλούν γιατί τους θίγουμε τα αφεντικούλια τους…..
Το ότι έχει διαλυθεί λοιπόν η υγεία στη χώρα, αυτό πλέον κοντεύει να παλιώσει, και ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ.
Έχουμε λοιπόν κάποιους οι οποίοι απ’ ότι φαίνεται ζουν σε άλλον πλανήτη, και μόλις τώρα ήρθαν στη γη, και βγάζουν τη «σκούφια» τους για να βαρέσουν τους σημερινούς, για ότι ξεκίνησαν και παρέδωσαν εκείνοι……
Διαβάστε Συνέλληνες και γελάστε με το ΘΡΑΣΟΣ να το πω; ΑΓΝΟΙΑ να το πω; Και εγώ δεν ξέρω πως….

«Κέλλας: Η δημόσια υγεία σε πλήρη κατάρρευση
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Λαρίσης, Χρήστος Κέλλας, για το κλείσιμο των ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) των Νοσοκομείων Πτολεμαΐδας και Κοζάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η κοινωνικά ευαίσθητη και δήθεν προασπιζόμενη την Δημόσια Υγεία Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κλείνει για πρώτη φορά Δημόσια Νοσοκομεία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκτελούντος χρέη Διοικητού του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας “από τις 3 Μαρτίου το νοσοκομείο θα παραμείνει κλειστό και δεν θα δέχεται κανέναν πολίτη για οποιαδήποτε περίθαλψη εξ αιτίας της παντελούς απουσίας ιατρών στα ΤΕΠ”.
Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου ο εκτελών χρέη Διοικητού, δήλωσε ότι τα ΤΕΠ του νοσοκομείου παραμένουν κλειστά λόγω έλλειψης ιατρών ειδικών και ειδικευομένων.
Η Δημόσια Υγεία σε πλήρη κατάρρευση».»
ΠΗΓΗ: ysterografa.gr

ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΗΡΘΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ….. Λέω εγώ τώρα…
Θα μου πείτε πως είναι τελείως ΑΣΧΕΤΟ. Γιατί ρε αδέλφια, η πιο πάνω δήλωση είναι σχετική με την πραγματικότητα;
Μήπως είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ που κατεβάζει «ρολά»;
ΜΗΠΩΣ είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ που οι «αρμόδιοι» της υγείας κανόνισαν έτσι ώστε να πάει για λουκέτο; Πρόσφατα, έτσι για να μη ξεχνιόμαστε, υποψήφιο μπήκε και το Παπαγεωργίου (με το οποίο δεν τελειώσαμε κύριοι, ξέρετε ποιους λέω), και πολλά ακόμα.
Φρόντισαν γι αυτό οι «Υπουργάρες», με τις περικοπές και τους σχεδιασμούς τους, και μην ξεχνάμε Συνέλληνες, δηλώνουν και Υπερήφανοι για το έργο τους.
Δε χρειάζεται να αναφέρω ονόματα τους ξέρουμε ΟΛΟΙ.

Προς τους «υπεύθυνους» του τομέα υγείας, (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ),ΜΑΛΛΟΝ, σας ξεφεύγουν κάποιες «συνέχειες», γιατί δε λέω, καλά τα «ρίχνετε» στην τωρινή κυβέρνηση, ΟΛΟΙ, μόνο που ξεχνάτε, πως ΑΥΤΗ την κατάσταση, για ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ, και μη μου πείτε πως ΑΛΛΟΙ σας την παρέδωσαν χειρότερη και εσείς φτιάξατε τα πράγματα…. Τα τελευταία ΣΑΡΑΝΤΑ χρόνια, για να μην πάω πιο πίσω, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΦΤΙΑΧΝΑΤΕ, ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΧΑΛΟΥΣΑΤΕ.
ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ…»ΑΛΛΟΙ», ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ…
Μήπως δεν είναι έτσι;
Άντε, γιατί με έπιασαν τα διαόλια μου πάλι.
Φτάνει τόσο θράσος και τόση κοροϊδία του κοσμάκη με τέτοιες δηλώσεις εντυπωσιασμού. Καθίστε σε μια γωνία και μη βγάζετε ΑΧΝΑ γιατί φταίτε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, και η ώρα της τιμωρίας δεν είναι μακριά. Μην ελπίζετε πλέον στο λήθαργο που είχατε βυθίσει τον κόσμο με παχιά λόγια και υποσχέσεις.
ΟΛΟΙ, θα θερίσετε από εδώ και περά ΤΙΣ ΘΥΕΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Ακούστε λίγο τον κοσμάκη, και θα καταλάβετε γιατί σας τα λέω αυτά.
Θα επανέλθω.


Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: