Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

Εκδόσεις Δίον - Βιβλία Ψαράς


ΜΑΪΟΣ 2016
ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ
 





τηλ.2310265042
www.psarasbooks.gr





ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ


Το Απόλυτο Μυστικό

 
Βασική τιμή:20,14 ?
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Καλογεράκης, Γεράσιμος
Σελίδες: 408
Έτος Έκδ.: 2016
ISBN: 9786185054182

Βρισκόμαστε στην τελική επέλαση του «Παγκόσμιου Κράτους» των εβραίων τοκογλύφων όπως την βιώνει σήμερα η Ελλάδα. Αν δεν του ανακόψουμε την πορεία, θα συντρίψει κάθε αξία της ζωής και θα επιβάλλει ένα στυγνό καθεστώς, σιωνιστικού ναζισμού, που θα μετατρέψει ολόκληρη την ανθρωπότητα σε απλούς αριθμούς, όπως αυτών των σκλάβων της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.
Αποκρύπτουν την ύπαρξη των εξωγήινων, για να τους παρουσιάσουν μια δεδομένη στιγμή ως παγκόσμιο κίνδυνο προκειμένου να εφαρμόσουν τα καταχθόνια σχέδιά τους της παγκόσμιας κυριαρχίας και να αφαιρέσουν και την τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας για σωτηρία.
Αν πιστεύουμε στην ελευθερία, πρέπει να την κρατήσουμε με νύχια και με δόντια, ακόμη και όταν τα χέρια μας ματώσουν και βγουν τα νύχια μας, ακόμη και αν ξεριζωθούν τα δόντια μας. Μόνο μέσα από τον πόνο μπορεί να εξασφαλιστεί το αύριο των παιδιών μας.
Δεν είμαι εχθρός κανενός. Είμαι όμως αντίθετος με τα καταχθόνια σχέδια του κάθε δυνάστη. Ο αναγνώστης μετά τη μελέτη του βιβλίου θα είναι απόλυτα ενήμερος με το τι διαδραματίζεται εις βάρος της ανθρωπότητος από τις σκοτεινές δυνάμεις των αποστατών.

 

Πώς να μην μεγαλώσετε τα παιδιά σας

Συμβουλές και σημειώσεις ενός παιδοψυχίατρου για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά

Βασική τιμή:15,90?
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Χριστιανόπουλος, Κρίτων
Σελίδες: 264
Έτος Έκδ.: 2016
ISBN: 978-618-5054-15-1
Ζούμε σε μία εποχή τρομακτικών μεταλλαγών και κρίσεων. Συχνά οι γονείς βρίσκονται σ? ένα αδιέξοδο. «Πώς να κάνω το καλύτερο για το παιδί μου;», ενώ συχνά το ερώτημα που προκύπτει είναι: «Τι να μην κάνω;». Ο γονιός είναι ο πρώτος παιδαγωγός. Ας του το θυμίσουμε. Αυτός θα μάθει στο παιδί να ελέγχει τις παρορμήσεις του και αυτό θα βοηθήσει το παιδί να μη μείνει στο περιθώριο.
Πρωταρχική δουλειά για τα παιδιά είναι να μεγαλώσουν και να αλλάξουν σε πολλαπλές διαστάσεις.
Ακόμη, λοιπόν, ένα βιβλίο οδηγιών;
Στη δική μου ζωή τα βιβλία με φρόντισαν. Σαν παιδί ξεφύλλιζα στην τύχη. Δε θα γίνετε σοφοί διαβάζοντάς με, ωστόσο, σιγά-σιγά, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις γνώσεις της σύγχρονης παιδοψυχιατρικής και πώς να αποφύγετε τις υπερβολές. ?λλωστε, η γνώση εαυτού είναι πάντοτε ατελής και χωρίς οριστική κατάληξη.
Πώς το παιδί θα αισθάνεται καλά στη ζωή, στην οικογένεια, τις σχέσεις με τους φίλους, στη μελέτη;
Αυτός ο προσωπικός και οικογενειακός οδηγός προσφέρει:
- Συμβουλές για όλα τα σχετικά ερωτήματα: εκτίμηση εαυτού, σχέσεις με τους άλλους, αγάπη, ζωή ζευγαριού, σεξουαλικότητα και μόρφωση.
- Βοήθεια, για να αντιμετωπίσετε δυσκολίες της παιδικής και εφηβικής ηλικίας, όπως ανυπακοή, κατάθλιψη, μαθησιακές δυσκολίες, χρήση ουσιών κα.
Ας απολαύσουμε, λοιπόν, μαζί με τα παιδιά μας ότι υπάρχουμε, ας θαυμάσουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει, ας κοιτάξουμε τα σύννεφα, ας αναπνεύσουμε τον αέρα, ας μάθουμε τα ονόματα των δέντρων.
«Μη φοβάστε το μίσος των παιδιών, είσαστε καταδικασμένοι να σας μισούν. Μη προσπαθείτε να σας αγαπήσουν, το παιδί είναι καταδικασμένο να σας αγαπά».
«Για να γίνει κάποιος ισορροπημένος ενήλικας, πρέπει να καταφέρει να αγαπήσει το παιδί που υπήρξε κάποτε».
Κρίτων Χριστιανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: