Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Τα νέα του Μικρού Αναγνώστη! - Ιούλιος 2016



Μπερνάρ Φριό
Χειρότερα δε γίνεται: Χάλια διακοπές
Μετάφραση: Κατερίνα Φράγκου
Στο σπίτι του Μπεν, η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη! Οι γονείς του λόγω κακής συνεννόησης δεν πήραν άδεια διακοπών και ο Μπεν αναγκάζεται να μείνει σπίτι του, ενώ οι φίλοι του Λουκάς και Μαρτέν έχουν φύγει για καλοκαίρι
8,80 € - 7,92
Γνώρισε και το πρώτο βιβλίο της σειράς με τίτλο:
Χειρότερα δε γίνεται: Χάλια ρεκόρ!


Λίνα Σωτηροπούλου
Αποστολή Κρυμμένος Θησαυρός
Ιωάννα Μπουλντούμη
Ούτε ψύλλος στον κόρφο
Εικονογράφος: Ράνια Βαρβάκη Εικονογράφος: Κατερίνα Χαδουλού
Επιτέλους, το σχολείο έκλεισε και αρχίζουν οι διακοπές! Η Κλαίρη ανυπομονεί να πάει στο χωριό για να δει τη γιαγιά της, αλλά κι εκείνη την περιμένει, αγκαλιά μ’ ένα παράξενο δώρο που την οδηγεί σε μια αποστολή: Να βρει τον κρυμμένο θησαυρό! Ο Ηρακλής Πουαντιγιέ δεν είναι ένας συνηθισμένος σκύλος Δαλματίας. Είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ με λαμπρή καριέρα και αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Στη νέα του περιπέτεια, μια διάσημη ηθοποιός σαπουνόπερας του ζητά να ανακαλύψει το ζώο που την εκβιάζει. Μην τη χάσεις!
8,80 € - 7,92 €
8,80 € - 7,92 €

Άμπι Χάνλον
Ο φανταστικός κόσμος της Ντόρι
Μέγκαν ΜακΝτόναλντ
Μιμή η νευρική: Πολύχρωμες περιπέτειες - Το θεότρελο κυνήγι του θησαυρού
Μετάφραση: Χαρά Γιαννακοπούλου Εικονογράφος: Πίτερ Ρέινολντς
Μετάφραση: Ειρήνη Χριστοπούλου
Ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο για μια αξιαγάπητη ζουζούνα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Η αγαπημένη σου Μιμή και ο αδελφός της ο Στάμος μπλέκουν σε μια άκρως καλοκαιρινή περιπέτεια με μυστικούς κώδικες, έναν μονόφθαλμο πειρατή κι έναν πολύτιμο -καλά κρυμμένο!- θαλασσινό θησαυρό!
9,90 € - 8,91 €
9,90 € - 8,91 €
Τόνι Άμποτ
Η κληρονομιά του Κοπέρνικου 3: Η χρυσή βεντέτα
Μετάφραση: Παλμύρα Ισμυρίδου
12 κρυμμένα κειμήλια. Μια αρχαία χρονομηχανή. Και ένας αγώνας δρόμου για να σωθεί ο κόσμος από την καταστροφή.
16,60 € - 14,94 €

Μαθαίνω διασκεδάζοντας!

Κατερίνα Χριστόγερου
Προγραφικές ασκήσεις και ασκήσεις λεπτής κινητικότητας για το Νηπιαγωγείο και την Α’ Δημοτικού
Κατερίνα Χριστόγερου
Το καλοκαίρι της Χαράς
Εικονογράφος: Νίκη Λεωνίδου Εικονογράφος: Νίκη Λεωνίδου
9,90 € - 8,91 €
7,70 € - 6,93 €
Τον Σεπτέμβρη ξεκινάς το νηπιαγωγείο ή την Α’ Δημοτικού και θα βρεθείς για πρώτη φορά στις σχολικές αίθουσες; Προετοιμάσου από τώρα με τα βιβλία της Κατερίνας Χριστόγερου!

Elniplex
Τα φυλλαράκια της Γλώσσας
Elniplex
Τα φυλλαράκια των Μαθηματικών
Εικονογράφος: Ρένια Μεταλληνού Εικονογράφος: Ρένια Μεταλληνού
7,70 € - 6,93 €
7,70 € - 6,93 €
Γίνε μέλος της πιο κεφάτης, τολμηρής και δημιουργικής παρέας και ταξίδεψε στους μαγικούς κόσμους της γλώσσας και των μαθηματικών.


Άλκη Ζέη
Το καπλάνι της βιτρίνας
Ελένη Ανδρεάδη
Πράκτορες του πλανήτη 1 - Η εκδίκηση του Πουφ
Εικονογράφος: Κατερίνα Χαδουλού
10,95 € - 9,86 €
8,80 € - 7,92 €

Γίργκεν Μπανσέρους
Οι μπότες του μαραμπού
Μάικλ Κόγκι
Star Wars: Η Δύναμη ξυπνάει
Εικονογράφος: Ραλφ Μπούτσκοβ
Μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου
8,80 € - 7,92 €
9,90 € - 8,91 €

Την Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016, στις 8 μ.μ., η συγγραφέας Μαρία Νομικού σε περιμένει στη Νάξο για να σου διηγηθεί την ιστορία του Μάλβη και να ανακαλύψετε μαζί τι γίνεται όταν κάποιος ακολουθεί τα όνειρά του.
Διάβασε περισσότερα
Την Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016, στις 7 μ.μ., στο Κόρθι Άνδρου ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Πατσαρός θα φανερώσει στους μικρούς του φίλους όλα τα μυστικά που κρύβει μέσα του το Κουτί.
Διάβασε περισσότερα

Επειδή καλοκαίρι και βιβλία πάνε μαζί, ανακάλυψε όλους τους λόγους που πρέπει να διαβάσεις βιβλία αυτό το καλοκαίρι ΕΔΩ και ξεφύλλισέ ΕΔΩ το καλοκαιρινό τεύχος της εφημερίδας «Παιδιά, διάλειμμα!» για ακόμα περισσότερες δροσερές βιβλιοπροτάσεις!
Δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη μαγική βουτιά στον πολύχρωμο και φαντασμαγορικό βυθό της Pixar, οι αστείοι και αξέχαστοι χαρακτήρες του Ψάχνοντας τον Νέμο ξεκινούν μια νέα απίθανη περιπέτεια. Πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι η ξεχασιάρα Ντόρι, η οποία ξαφνικά αρχίζει να θυμάται τη χαμένη της οικογένεια! Η ταινία θα βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από την 1η Σεπτεμβρίου 2016, ενώ το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου. Μην τα χάσεις!
Διάβασε περισσότερα
Με ποιο βιβλίο θα περάσεις τις φετινές σου διακοπές; Φωτογράφισέ το και ανάρτησέ το στο Facebook, τοTwitter ή το Instagram των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για να μοιραστούμε όλοι μαζί τις όμορφες καλοκαιρινές μας στιγμές!

Το καλοκαίρι, η πιο όμορφη και ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου, είναι εδώ! Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σου προτείνουν πρωτότυπες δραστηριότητες που προσφέρονται για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και δημιουργίας την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών. Έλα να παίξουμε, να ζωγραφίσουμε, να αποκτήσουμε γνώσεις και να καλλιεργήσουμε τις δεξιότητές μας συντροφιά με αγαπημένους ήρωες!
Διάβασε περισσότερα
Καλό καλοκαίρι με πολλές βουτιές, βόλτες με φίλους και καλά βιβλία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: