Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Απόδραση στον Βόλο|5* Valis Resort Hotel

Τα πάντα για τον τουρισμό!
www.tourism.gr
5* Valis Resort Hotel
Το Valis Resort Spa & Conference Center είναι ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο 107 πολυτελών δωματίων, χτισμένο σε κομβικό σημείο δίπλα στη θάλασσα, ελάχιστα χιλιόμετρα από το κέντρο του Βόλου και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν ονειρεμένες διακοπές ή επιτυχημένες επαγγελματικές εκδηλώσεις όπως συνέδρια, συμπόσια, εταιρικές εκθέσεις.
Τσαγκαράδα: Το σμαράγδι του Πηλίου
O Βόλος δικαίως θεωρείται από πολλούς μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, αφού αποτελεί γέφυρα της Ευρώπης με την Ανατολική Μεσόγειο και την Ασία από τη μια και από την άλλη η μοναδική παραλία του, η γειτνίαση με το Πήλιο, τα περίφημα τσιπουράδικα και η εκπληκτική ρυμοτομία τον καθιστά έναν μοναδικό προορισμό.
 
Τσαγκαράδα: Το σμαράγδι του Πηλίου
Μια ματιά έξω από το παράθυρο είναι αρκετή, για να επιβεβαιώσουμε το προφανές: ο καιρός έχει αλλάξει άρδην και βρισκόμαστε στην κατάσταση εκείνη που αναζητούμε αρτηρίες που θα μας οδηγήσουνε σε προορισμούς μαγικούς για την φυσική τους ομορφιά και την φιλοξενία που προσφέρουν. Η Τσαγκαράδα του Πηλίου αποτελεί έναν τέτοιο προορισμό, που ανοίγει το δρόμο για μοναδικές εμπειρίες στην ραχοκοκαλιά του Πηλίου.
 
 

Τα πάντα για τον τουρισμό!
www.tourism.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: