Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Πήρα δάνεια - Μπορεί να έχουν πρόβλημα και άλλα άτομα εκτός από εμένα?


Πόιντ σύστεμ για νέα δάνεια και ρυθμίσεις
Δάνεια ή ρυθμίσεις οφειλών σε τράπεζες ανάλογα με τη βαθμολογία (το σκορ) που θα συγκεντρώνει ο δανειολήπτης και θα αφορά τη φερεγγυότητά του προβλέπει νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση και θα τεθεί σε διαβούλευση με τους θεσμούς τον Σεπτέμβριο.
Περισσότερα...
Παράταση προθεσμίας για τα ετήσια φορολογικά πιστοποιητικά
Έως και την 30.9.2016.
Περισσότερα...
Δεκαπλασιάστηκε η χρήση καρτών για την αγορά τροφίμων
Αυξημένη είναι, κυρίως λόγω των κεφαλαιακών ελέγχων, η χρήση καρτών (χρεωστικών και πιστωτικών) από τους καταναλωτές στις συναλλαγές τους στο λιανεμπόριο τροφίμων.
Περισσότερα...
Διευκρινίσεις για τις τροποποιητικές δηλώσεις
Σύμφωνα με γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, η οποία έγινε αποδεκτή από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.
Περισσότερα...
Κλειστές 100.000 εταιρείες χωρίς επίσημη καταγραφή διακοπής τους
Αγνοείται η τύχη περισσοτέρων από 100.000 εταιρείες που ενώ έχουν κλείσει εδώ και χρόνια, εντούτοις η διακοπή της δραστηριότητάς τους δεν είναι καταγεγραμμένη πουθενά επίσημα.
Περισσότερα...
Αμελής συμπεριφορά ιατρού γυναικολόγου
Παρέλειψε ο ιατρός σύμφωνα με τους βασικούς κανόνες της ιατρικής επιστήμης, να δώσει έγκαιρη εντολή για παρακλινικές εξετάσεις αίματος και ούρων.
Περισσότερα...
Συνελήφθησαν ιατροί για υπόθεση δωροδοκίας
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Περισσότερα...
ΟΠΕΚΕΠΕ: Το εγχειρίδιο με τις διαδικασίες ελέγχου
Πώς θα εφαρμοστεί το καθεστώς Πολλαπλής Συμμόρφωσης, σύμφωνα με Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου.
Περισσότερα...
Kλαδικές συμβάσεις υπό εξαφάνιση λόγω απορρύθμισης στα εργασιακά
Οι δομικές αλλαγές που συντελέστηκαν στην αγορά εργασίας αλλά και στην ελληνική οικονομία, από το 2008 μέχρι σήμερα, αποτυπώνονται με ιδιαίτερα αποκαλυπτικό τρόπο στο πεδίο των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και των εργασιακών σχέσεων
Περισσότερα...
Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου σε αυτοκίνητα Skoda
Πρόγραµµα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων SKODA Octavia, Rapid και Citigo για έλεγχο και πιθανή αντικατάσταση, αν απαιτείται, της χειροκίνητης παιδικής ασφάλειας στις δύο πίσω κλειδαριές των θυρών
Περισσότερα...
Πήρα δάνεια - Μπορεί να έχουν πρόβλημα και άλλα άτομα εκτός από εμένα?
Σημαντικότατο θέμα στην ανάληψη δανειακών υποχρεώσεων δημιουργείται όταν εμπλέκονται και άλλα άτομα, τα οποία είτε υπέγραψαν ως συνοφειλέτες είτε ως εγγυητές είτε στην περίπτωση που πρόκειται για τους κληρονόμους του οφειλέτη όταν επήλθε θάνατός του.
Περισσότερα...
Πλαστογραφία με χρήση κατ’ εξακολούθηση - υφαρπαγή ψευδούς βεβαιώσεως
Δεν είναι ειδική και εμπεριστατωμένη αλλά ασαφής, η αιτιολογία, αφού αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε τις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται στο κατηγορητήριο, αόριστα, ενώ δεν αναφέρει τα πραγματικά περιστατικά που προέκυψαν από την αποδεικτική διαδικασία και στοιχειοθετούν, κατά τα αναφερόμενα στη νομική σκέψη, τα εγκλήματα για τα οποία κηρύχθηκε ένοχος ο κατηγορούμενος.
Περισσότερα...
Διαβάστε online το νέο ψηφιακό τεύχος του ΟΕΝΕΤ 
Ξεφυλλίστε εδώ τον Αγορανομικό Κώδικα & ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ 
  
OENET
Σταδίου 60 - Αθήνα 10564
210 - 3240969
210 - 3242267
oen@oenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: