Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ο Ρέντσι έτοιμος να αψηφίσει τις Βρυξέλλες

Banks' NewsEmail Email
TOP STORIES • ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΝΕΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ • ΠΟΛΙΤΙΚΗ • ΚΟΣΜΟΣ • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ • ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

TOP STORIES

Ο Ρέντσι έτοιμος να αψηφίσει τις Βρυξέλλες και να διασώσει τις ιταλικές τράπεζες

renzi weirdΗ Ιταλία είναι έτοιμη να αψηφίσει την ΕΕ και να ρίξει μονομερώς δισεκατομμύρια ευρώ στο προβληματικό της τραπεζικό σύστημα εάν βρεθεί κάτω από σοβαρή συστημική πίεση, σε μια απελπισμένη κίνηση που θα συνέθλιβε το νέο καθεστώς της περιοχής για τη διαχείριση των προβληματικών τραπεζών.

Ο Στουρνάρας βλέπει συμμετοχή στο QE στο τέλος του 2016

StournarasΗ Ελλάδα αναμένει να λάβει μέρος στο πρόγραμμα αγορών ομολόγων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στο τέλος του έτους, όπως είπε σε συνέντευξή του ο επικεφαλής της ελληνικής κεντρικής τράπεζας Γιάννης Στουρνάρας.

Γιατί δε θα συμβεί το Brexit

union jack eu flagΟποιοσδήποτε παλαιός παρατηρητής της ΕΕ θα πρέπει να έχει συνηθίσει τα αναπάντεχα αποτελέσματα δημοψηφισμάτων. Το 1992 οι δανοί απέρριψαν τη Συνθήκη του Μάαστριχ. Οι ιρλανδοί απέρριψαν τη Συνθήκη της Νίκαιας το 2001 και της Λισαβόνας το 2008.

Η Deutsche και η Santander αποτυγχάνουν στο stress test της Fed

deutscheΗ Deutsche Bank και η Santander έχουν αποτύχει για μια ακόμη φορά στα stress tests της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, καθώς οι ρυθμιστές απέρριψαν τις προτεινόμενες πληρωμές των μετόχων, την ίδια στιγμή που τράπεζες των ΗΠΑ πήραν το πράσινο φόρο για επαναγορές μερισμάτων και μετοχών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: