Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Thessaloniki International Film Festival

 
FestivalNews#570
Σε ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία της Θεσσαλονίκης, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία. Το αριστουργηματικό φιλμ νουάρ Chinatown του Ρομάν Πολάνσκι, με τους Τζακ Νίκολσον, Φέι Ντάναγουεϊ και Τζον Χιούστον, θα προβληθεί με ελεύθερη είσοδο την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016, στο πλακόστρωτο του Λιμανιού, με θέα τον Θερμαϊκό κόλπο, παρέα με μια δροσερή Fischer, τη μπίρα που αγαπάει τον καλό κινηματογράφο και θα συμπληρώσει ιδανικά την εκδήλωση κερνώντας το κοινό. #summertiff
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα στο Σινεμά με Θέα 
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ: Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΑΜΣΑΛΕΜ
Ρονίτ Ελκαμπέτζ, Σλομί Ελκαμπέτζ
Ισραήλ – Γαλλία – Γερμανία
2014
 
ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

​Βιμ Βέντερς, Ζουλιάνο Ριμπέιρο Σαλγάδο
Γαλλία – Βραζιλία - Ιταλία
2014
 
 
 
THESS καλοκαίρι; Το Φεστιβάλ προτείνει.
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης μένει εδώ και το καλοκαίρι, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο την ετήσια δραστηριότητά του, για να μας ταξιδέψει σε μαγικές βραδιές γεμάτες σινεμά. Το Φεστιβάλ αγκαλιάζει μια σειρά από κινηματογραφικές δράσεις που θα αλλάξουν το καλοκαίρι μας στην πόλη, αλλά και έξω από αυτή, επεκτείνοντας τις συνεργασίες του με πολιτιστικούς φορείς της Θεσσαλονίκης!
 
Festival Shop: Η προσφορά του καλοκαιριού!
Τους καλοκαιρινούς μήνες διατίθεται σε προσφορά η έκδοση 15x15: Η ευρωπαϊκή κινηματογραφική κληρονομιά. Συνοδευτική έκδοση του αφιερώματος που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2001, με την συνδρομή του Ευρωπαϊκού Συντονιστικού Οργάνου των Κινηματογραφικών Φεστιβάλ (ιδρυτικό μέλος του είναι το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης). Παρουσιάζει τη συνεργασία 15 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, 15 κορυφαίων ευρωπαίων σκηνοθετών και 15 ευρωπαϊκών Φεστιβάλ, πάνω στην εξής ιδέα: ο κάθε σκηνοθέτης προτείνει μία ταινία από την κινηματογραφική κληρονομιά της χώρας του.
Τιμή προσφοράς: 1,00€

Δεν υπάρχουν σχόλια: