Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Εκδόσεις Δίον - Βιβλία Ψαράς

Εκδόσεις Δίον - Βιβλία Ψαράς

ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ
τηλ.2310265042
www.psarasbooks.gr

Η κρυφή νόσος Candida albicans
Καντιντίαση του εντέρου: Πρόληψη και θεραπεία με 10ήμερη δίαιτα και νόστιμες συνταγές για γεύματα
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Μαρίνη, Αθηνά
Σελίδες: 296
Έτος Έκδ.: 2016
ISBN: 9786185054199
Λιανική τιμή 19,08
Μήπως νοιώθετε συνεχώς άρρωστοι, αδύναμοι αλλά όταν πηγαίνετε στον γιατρό οι εξετάσεις σας δεν υποδεικνύουν καμία πάθηση;
Μήπως είστε διαρκώς κουρασμένοι ή υποφέρεται συχνά από πονοκεφάλους και στομαχικά προβλήματα και κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει που οφείλονται; Είναι πολύ πιθανόν ο οργανισμός σας να δέχεται επίθεση από τον υπερπληθυσμό του Μύκητα Candida albicans ο οποίος ζει και ευδοκιμεί στο έντερο και αποτελεί τον κύριο υπεύθυνο για πολλές από τις καθημερινές αυτές ενοχλήσεις αλλά και για άλλες πολύ σοβαρότερες οι οποίες αν αφεθούν ανεξέλεγκτες είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσουν τον οργανισμό σας στην κατάρρευση και στην ανίατη μορφή της ασθένειας.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν πολύτιμο οδηγό στο να σας βοηθήσει να διαπιστώσετε την κατάληψη του οργανισμού σας από τον ύπουλο αυτό μύκητα και να σας θεραπεύσει οριστικά από τις δυσάρεστες συνέπειες του με εύκολο και ευχάριστο τρόπο.
Συμπτώματα CANDIDA ALBICANS:
Γαστρεντερικά προβλήματα, Κολπίτιδα, μυϊκοί πόνοι, Αλλεργίες, Αυτοάνοσα προβλήματα, Χρόνια κόπωση, Πονοκέφαλοι, Έλλειψη συγκέντρωσης και μνήμης, Μαθησιακές δυσκολίες, Παχυσαρκία, Κατάθλιψη


Κρυσταλλικός βελονισμός και ορυκτά
Θεραπευτικό εγχειρίδιο
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Μπράτη, Ιωάννα
Σελίδες: 400
Έτος Έκδ.: 2015
ISBN: 978-618-5054-13-7
Λιανική τιμή 22,26
H Shakila-Ιωάννα Μπράτη διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας ως θεραπεύτρια. Διαθέτει ποικίλες γνώσεις σε πλήθος τεχνικών, όπως Κρυσταλλοθεραπεία, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, Ρεφλεξολογία, Channeling, Σαμανισμός κ. α. Η επιθυμία της να μεταδώσει την αγάπη και τη γνώση της για τους κρυστάλλους την οδήγησε στην έκδοση του πρώτου της βιβλίου «Κρύσταλοι: Οι δάσκαλοι του Φωτός» το 2010. Στο δεύτερο συγγραφικό της εγχείρημα, «Κρυσταλλικός Βελονισμός» κάνει ένα τολμηρό βήμα: ξεκινώντας από τον Κινέζικο Βελονισμό ως βάση, συνδυάζει με τρόπο δημιουργικό και πρωτοτυπο φιλοσοφιές και τεχνικές από την Κινεζικη Ιατρική και την Κρυσταλλοθεραπεία, εμπλουτίζοντάς τα με στοιχεία από την Ινδουιστική φιλοσοφία, σε σχέση με τα Ενεργειακά Κέντρα, όπως και την Ταρώ.
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί σίγουρα ένα ενδιαφέρον και σπάνιο ανάγνωσμα. Συνάμα προσφέρει γνώση βαθειά και ολοκληρωμένη πάνω στη διάγνωση και τη θεραπεία. Με αυτό το βιβλίο, εξετάζεται το ανθρώπινο σώμα τόσο από τη φυσική, όσο και από την ενεργειακή υπόστασή του. Εξηγείται πώς μία δυσαρμονία/ασθένεια εκδηλώνεται στο σώμα και ποια είναι τα ψυχολογικά και νοητικά συμπτώματά της. Αναζητούνται οι πηγές των αιτιών, συμπεριλαμβάνοντας τα αρχέτυπα και τους ρόλους που έχει αναλάβει ο κάθε άνθρωπος στη ζωή του, τα οποία συνεχίζουν να τον επηρεάζουν.
Έχοντας σαν οδηγό τη θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, όπως και των Ενεργειακών Κέντρων, το βιβλίο αυτό μάς βοηθά να εντοπίσουμε τα συγκεκριμένα σημεία από τα οποία θα εισχωρήσουμε με την ενέργεια των κρυστάλλων γρήγορα και άμεσα, στη ρίζα του προβλήματος, ώστε αυτό να λυθεί δυναμικά αλλά και ταυτόχρονα υποστηρικτικά.


Rejuvance
Η τέχνη της θεϊκής ομορφιάς
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Σκαντζή, Κατερίνα
Σελίδες: 136
Έτος Έκδ.: 2015
ISBN: 978-618-5054-10-6
Λιανική τιμή 17,00
Το Rejuvance είναι ένα πάντρεμα τεχνικών, που συνδυάζει άψογα τη γνώση της Δύσης με τη σοφία της Ανατολής, προσφέροντας εκπληκτικά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα (σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό).
H τεχνική Rejuνance είναι απολύτως φυσική, αφού χειρίζεται τη φυσιολογία του οργανισμού κι επομένως δεν προκαλεί παρενέργειες ή αλλεργίες.
Επιπλέον είναι σχεδιασμένη έτσι, ώστε κατά την εφαρμογή της να ανορθώνει, να αναζωογονεί και να αναδεικνύει κάθε σημείο του προσώπου επαναφέροντας το «φυσικό του σχήμα».
Το εκπληκτικό με το Rejuvance είναι ότι παρόλο που εφαρμόζεται στο πρόσωπο, το κρανίο, τον λαιμό και τους ώμους, η επίδρασή του εξαπλώνεται σε όλο το σώμα και σε όλο το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο, χαρίζοντας ταυτόχρονα ομορφιά κι ευεξία.
H Julie Hardenderg είχε χαρακτηρίσει το Rejuvance ως ένα είδος «bodywork through the face» (Σωματοθεραπεία διαμέσου του προσώπου), αφού επιδρά ταυτόχρονα σε όλο το σώμα, αλλά και στο συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο, όπως οποιαδήποτε άλλη ολιστική μέθοδος της συμπληρωματικής ιατρικής ή εναλλακτικής θεραπείας.


Πώς να μην μεγαλώσετε τα παιδιά σας
Συμβουλές και σημειώσεις ενός παιδοψυχίατρου για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά
Δίον
Κυκλοφορεί
Συγγραφέας: Χριστιανόπουλος, Κρίτων
Σελίδες: 264
Έτος Έκδ.: 2016
ISBN: 978-618-5054-15-1
Λιανική τιμή 15,00
Ζούμε σε μία εποχή τρομακτικών μεταλλαγών και κρίσεων. Συχνά οι γονείς βρίσκονται σ' ένα αδιέξοδο. «Πώς να κάνω το καλύτερο για το παιδί μου;», ενώ συχνά το ερώτημα που προκύπτει είναι: «Τι να μην κάνω;». Ο γονιός είναι ο πρώτος παιδαγωγός. Ας του το θυμίσουμε. Αυτός θα μάθει στο παιδί να ελέγχει τις παρορμήσεις του και αυτό θα βοηθήσει το παιδί να μη μείνει στο περιθώριο.
Πρωταρχική δουλειά για τα παιδιά είναι να μεγαλώσουν και να αλλάξουν σε πολλαπλές διαστάσεις.
Ακόμη, λοιπόν, ένα βιβλίο οδηγιών;
Στη δική μου ζωή τα βιβλία με φρόντισαν. Σαν παιδί ξεφύλλιζα στην τύχη. Δε θα γίνετε σοφοί διαβάζοντάς με, ωστόσο, σιγά-σιγά, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις γνώσεις της σύγχρονης παιδοψυχιατρικής και πώς να αποφύγετε τις υπερβολές. Aλλωστε, η γνώση εαυτού είναι πάντοτε ατελής και χωρίς οριστική κατάληξη.
Πώς το παιδί θα αισθάνεται καλά στη ζωή, στην οικογένεια, τις σχέσεις με τους φίλους, στη μελέτη;
Αυτός ο προσωπικός και οικογενειακός οδηγός προσφέρει:
- Συμβουλές για όλα τα σχετικά ερωτήματα: εκτίμηση εαυτού, σχέσεις με τους άλλους, αγάπη, ζωή ζευγαριού, σεξουαλικότητα και μόρφωση.
- Βοήθεια, για να αντιμετωπίσετε δυσκολίες της παιδικής και εφηβικής ηλικίας, όπως ανυπακοή, κατάθλιψη, μαθησιακές δυσκολίες, χρήση ουσιών κα.
Ας απολαύσουμε, λοιπόν, μαζί με τα παιδιά μας ότι υπάρχουμε, ας θαυμάσουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει, ας κοιτάξουμε τα σύννεφα, ας αναπνεύσουμε τον αέρα, ας μάθουμε τα ονόματα των δέντρων.
«Μη φοβάστε το μίσος των παιδιών, είσαστε καταδικασμένοι να σας μισούν. Μη προσπαθείτε να σας αγαπήσουν, το παιδί είναι καταδικασμένο να σας αγαπά».
«Για να γίνει κάποιος ισορροπημένος ενήλικας, πρέπει να καταφέρει να αγαπήσει το παιδί που υπήρξε κάποτε».
Κρίτων Χριστιανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: