Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Επιβολή τέλους σε καφετέριες-εστιατόρια προβλέπει το σχέδιο νόμου του Εσωτερικών



Επιβολή τέλους σε καφετέριες-εστιατόρια προβλέπει το σχέδιο νόμου του Εσωτερικών
Τέλος που επιβάλλεται στα ακαθάριστα έσοδα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ,εστίαση), αλλά και σε κέντρα διασκέδασης, σε χορευτικά κέντρα με μουσική, σε καταστήματα τουριστικών ειδών κλπ, το οποίο θα αποδίδεται στους Δήμους.
Περισσότερα...
Από τη Δευτέρα τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ - Τι πρέπει να προσέξετε
Δώδεκα νέους κωδικούς - «κλειδιά» πρέπει να προσέξουν οι περίπου 7 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων στα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ που αναρτώνται από τη Δευτέρα στο Taxisnet για να διασταυρώσουν αν τα στοιχεία συμφωνούν με την περιουσία τους. Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερο ΕΝΦΙΑ
Περισσότερα...
Σχέδιο ΥΠΟΙΚ για επιπλέον φόρο προς αποφυγή του "κόφτη"
Έκτακτο σχέδιο για να γεμίσουν τα ταμεία και να μην ενεργοποιηθεί ποτέ ο δημοσιονομικός «κόφτης», έχει στα συρτάρια του το οικονομικό επιτελείο.
Περισσότερα...
Ευνοϊκή ρύθμιση για δημοτικά τέλη, πρόστιμα και οφειλές σε δήμους
Μετά τις ρυθμίσεις οφειλών σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία σειρά παίρνουν οι ληξιπρόθεσμες και όχι μόνο χρηματικές οφειλές χιλιάδων δημοτών και επιτηδευματιών στους δήμους όλης της χώρας.
Περισσότερα...
Αποδοχές κάτω των 1.000 λαμβάνουν έξι στους δέκα μισθωτούς
Αποδοχές χαμηλότερες αυτών του ανειδίκευτου εργάτη λαμβάνει πλέον το 38% των μισθωτών ενώ κάτω από 1.000 ευρώ μεικτά λαμβάνει το 58%.
Περισσότερα...
Η επίδραση των υπέρογκων ασφαλιστικών εισφορών στις επιχειρήσεις
Το νέο ασφαλιστικό και κυρίως οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές που θα ισχύσουν από τον Ιανουάριο του 2017, σε συνδυασμό με τη μεγάλη φορολογική επιβάρυνση, οδηγούν σε λύσεις ανάγκης εκατοντάδες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες.
Περισσότερα...
Ο «αέρας» επιστρέφει στις μεγάλες εμπορικές πιάτσες της Αθήνας
Οι αλυσίδες που ενδιαφέρονται να τοποθετηθούν στην Ερμού δεν διστάζουν να καταβάλουν και «αέρα», ώστε να εξασφαλίσουν παρουσία στο πιο εμπορικό σημείο της αγοράς.
Περισσότερα...
Προς νέο σύστημα εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
Το υπό μελέτη «ελληνικό» International Baccalaureate. Οι εισηγήσεις προς τον υπουργό Παιδείας και το χρονοδιάγραμμα για τις αλλαγές.
Περισσότερα...
Διαβάστε online το νέο ψηφιακό τεύχος του ΟΕΝΕΤ 
Ξεφυλλίστε εδώ τον Αγορανομικό Κώδικα & ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ 
  
OENET
Σταδίου 60 - Αθήνα 10564
210 - 3240969
210 - 3242267
oen@oenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: