Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

3ο Χρυσό για τη Mideast από τα World Travel Awards!




Αγαπητοί μας συνεργάτες,
Με πολλή χαρά θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την τελευταία μεγάλη μας επιτυχία!
Η Mideast παρέλαβε για 3η συνεχόμενη χρονιά την υπέρτατη για τα ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία βράβευση με τίτλο “Greece’s Leading Destination Management Company 2016” από τον παγκόσμιο θεσμό των World Travel Awards!
Στα διεθνώς αναγνωρισμένα ετήσια αυτά βραβεία, τα Όσκαρ της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, συμμετέχουν επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο σε δεκάδες κατηγορίες ανάλογα με την ιδιότητά τους. Ο κόσμος επιλέγει και ψηφίζει την κορυφαία εταιρία ανά κατηγορία, και φέτος, για 3η συνεχόμενη χρονιά από το 2014, η Mideast ψηφίστηκε από εσάς ως “Greece’s Leading Destination Management Company” για το 2016.
Μία βράβευση από τα World Travel Awards είναι για μια εταιρία του κλάδου μας έναόνειρο ζωής, ένας μέγας στόχος. Η κατάκτησή της συγκινεί αφού επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τα χρόνια προσπάθειας πάντα με επιδίωξη το καλύτερο αποτέλεσμα. Η τρίτη κατά σειρά βράβευση από το θεσμό των World Travel Awards είναι γιορτή. Είναι το χαμόγελο που χαράσσεται στα χείλη και εμπνέει για υψηλότερες κατακτήσεις με τηνυπογραφή φροντίδας της Mideast.
Θα θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, τους πελάτες, συνεργάτες και φίλους μας για την πιστότητα, αγάπη και αφοσίωσή τους και τηνΟμάδα της Mideast για τον επαγγελματισμό, την αδιάκοπη προσπάθεια και τη φροντίδα προς τους πελάτες μας.
Χωρίς την υποστήριξή σας τίποτα δε θα ήταν δυνατό, ενώ μαζί σας όλα είναι δυνατά!
Η Ομάδα της Mideast




Δεν υπάρχουν σχόλια: