Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

STAN - ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ - BackStage


 
 STAN 
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 
  Backstage Fotos
Ο STAN, ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης της γενιάς του κάνει για ακόμα μια φορά την έκπληξη και ετοιμάζεται για την απόλυτη live clubbing εμπειρία του φετινού χειμώνα στηνΑυτοκίνηση, από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

H τελευταία του επιτυχία «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει» βρίσκεται σταθερά στο Top5 του επίσημου airplay chart του MediaInspector 3μιση μήνες μετά την κυκλοφορία του, ενώ το καλοκαίρι πραγματοποίησε μια sold out περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Λίγες μέρες πριν τον ερχομό του ολοκαίνουργιου single του, προπομπό του νέου ολοκληρωμένου studio album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Panik Records & ICON MUSIC Records,  
ο STAN, πιο ανανεωμένος και καλλιτεχνικά πιο ώριμος από ποτέ, δίνει ραντεβού στην Αυτοκίνηση, στο νέο στέκι των βορείων προαστίων που αναμένεται να ξεχωρίσει στη νυχτερινή Αθήνα τον φετινό χειμώνα.
Στο πλευρό του, η Χριστίνα Σάλτη με τη μοναδική λαϊκή χροιά της αλλά και η ανερχόμενη Animado, το νέο αίμα στην pop μουσική σκηνή της Ελλάδας που κερδίζει τις εντυπώσεις τους τελευταίους μήνες.
Οι πρόβες εντατικές ώστε όλα να είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα, η οποία έχει οριστεί για την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.
Δείτε φωτογραφίες από τις πρόβες των καλλιτεχνών:
Ραντεβού στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ από 23/09, στην πιο εκρηκτική και διασκεδαστική live clubbing εμπειρία της σεζόν!



Δεν υπάρχουν σχόλια: