Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Thessaloniki International Film Festival


 
FestivalNews#572
Μια από τις ωραιότερες κωμωδίες όλων των εποχών, την ταινία Φρανκενστάιν Τζούνιορ του Μελ Μπρουκς, παρουσιάζει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στην δεύτερη δωρεάν ανοιχτή προβολή που διοργανώνει, αυτή τη φορά  στα δυτικά της πόλης, σε συνεργασία με τον Δήμο Παύλου Μελά και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Η κλασική κωμωδία θα προβληθεί με ελεύθερη είσοδο την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.  #summertiff
 Το Locarno Industry Academy International στη Θεσσαλονίκη
 Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο, φέρνοντας τοLocarno Industry Academy International στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μεσόγειο. Πιο συγκεκριμένα, η επίσημη «πρεμιέρα» του πιλοτικού αυτού project θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 7 έως τις 11 Νοεμβρίου 2016, κατά τη διάρκεια του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (3-13 Νοεμβρίου 2016), στο πλαίσιο της Αγοράς του ΦΚΘ.
 
 
 
Το ΦΚΘ στο Φεστιβάλ Μυστηρίου Mysticon2
Γερές δόσεις μυστηρίου και αυθεντική αίσθηση περιπέτειας υπόσχονται οι μεταμεσονύχτιες προβολές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Φεστιβάλ Μυστηρίου Mysticon2. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Mysticon2, από τις 13 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016, στην αίθουσα Παύλος Ζάννας του ΟΛΥΜΠΙΟΝ.
 
Σινεμά με Θέα
Οι μαγικές κινηματογραφικές βραδιές του Σινεμά με Θέα, του ωραιότερου θερινού σινεμά της πόλης, στο roof του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με τη μοναδική θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο συνεχίζονται! ​Κλείστε γρήγορα θέση για την πιο δροσερή πρόταση εξόδου για το φετινό καλοκαίρι που διοργανώνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. #summertiff
 
Festival Shop: Η προσφορά του Σεπτέμβρη!
Η έκδοση Σωτήρης Δανέζης: Εμπόλεμη ζώνη διατίθεται σε προσφορά τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για συνοδευτική έκδοση του αφιερώματος στον δημιουργό της τηλεοπτικής εκπομπής «Εμπόλεμη ζώνη». που πραγματοποιήθηκε στο 10ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (Μάρτιος 2008). Περιλαμβάνει συνομιλία του επιμελητή με τον Σωτήρη Δανέζη και παρουσιάζει -με ζενερίκ, σύνοψη και κριτικό σχόλιο- μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα επεισόδια της εκπομπής.
Τιμή προσφοράς: 1,00€

Δεν υπάρχουν σχόλια: