Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Thessaloniki International Film Festival

 
FestivalNews#573
Με μια ταινία ακραίου ερωτικού πάθους, το Storia d’ Amore του Κλαούντιο Κουπελίνι, ανοίγει η κινηματογραφική σεζόν στο Ολύμπιον. Στην αίθουσα Παύλος Ζάννας προβάλλεται η τελευταία ταινία του γάλλου δημιουργού Αρνό Ντεπλεσέν Τα χρυσά μας χρόνια, που προβλήθηκε στην τελετή λήξης του 56ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
 
Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ο Φρανκεστάιν Τζούνιορ στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά
 
 Η κλασική κωμωδία Φρανκενστάιν Τζούνιορ του Μελ Μπρουκς, μια από τις ωραιότερες όλων των εποχών, θα προβληθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά (μετά την αναβολή της λόγω καιρικών συνθηκών την προηγούμενη εβδομάδα).  
 
 
 
Χτυπήστε κάρτα στο Φεστιβάλ!
Δείτε τις καλύτερες ταινίες πρώτης προβολής στο Ολύμπιον με την CineΚάρταF, την κάρτα μέλους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, που σας προσφέρει εξαιρετικά προνόμια για όλη την κινηματογραφική χρονιά. Και βέβαια, μη χάσετε το Cine-Party, το πάρτι για τους κατόχους της CineκάρταF - και όχι μόνο! - τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο The Residents!
 
Το ΦΚΘ στο Φεστιβάλ Μυστηρίου Mysticon2
Γερές δόσεις μυστηρίου και αυθεντική αίσθηση περιπέτειας υπόσχονται οι μεταμεσονύχτιες προβολές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Φεστιβάλ Μυστηρίου Mysticon2. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Mysticon2, από τις 13 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016, στην αίθουσα Παύλος Ζάννας του ΟΛΥΜΠΙΟΝ.
 
Προβολή της ταινίας Back on Board: Greg Louganis
Μια ζωή γεμάτη διακρίσεις, συναρπαστικές στιγμές αλλά και πολλές προκλήσεις: η ζωή του διάσημου Ολυμπιονίκη Γκρεγκ Λουγκάνις ξετυλίγεται στο ντοκιμαντέρ Back on Board: Greg Louganis της Cheryl Furjanic, το οποίο παρουσιάζεται σε ειδική προβολή την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016, στις 20:30, στο roof του Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
 
Festival Shop: Η προσφορά του Σεπτέμβρη!
Η έκδοση Σωτήρης Δανέζης: Εμπόλεμη ζώνη διατίθεται σε προσφορά τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για συνοδευτική έκδοση του αφιερώματος στον δημιουργό της τηλεοπτικής εκπομπής «Εμπόλεμη ζώνη». που πραγματοποιήθηκε στο 10ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (Μάρτιος 2008). Περιλαμβάνει συνομιλία του επιμελητή με τον Σωτήρη Δανέζη και παρουσιάζει -με ζενερίκ, σύνοψη και κριτικό σχόλιο- μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα επεισόδια της εκπομπής.
Τιμή προσφοράς: 1,00€

Δεν υπάρχουν σχόλια: