Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Νέα Βιβλία για Μικρά και... Μεγάλα Παιδιά!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Ο Οκτώβριος έφερε απίθανα νέα βιβλία! Ανακάλυψε τις καλύτερες προτάσεις για τους αγαπημένους σου καθώς και απίθανους διαγωνισμούς, ολοκαίνουρια βίντεο, φανταστικές προσφορές και πολλά άλλα!
ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΟΥΑΛΙΑΜΣ
Η ΞΕΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΓΚΑΡΙ ΝΟΡΘΦΙΛΝΤ
ΙΟΥΛΙΟΣ ΖΕΒΡΑ 1: ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ - ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 2
Περίεργα πράγματα συνέβαιναν μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα. Τα παιδιά έβαζαν τα δόντια που τους έπεφταν κάτω από το μαξιλάρι τους πριν κοιμηθούν περιμένοντας με αγωνία τη νεράιδα των δοντιών, όμως το πρωί ξυπνούσαν και έβρισκαν κάτω από το μαξιλάρι τους κάτι τρομερό. Ας είμαστε ειλικρινείς, οι ζέβρες είναι λιγάκι βαρετές και ανόητες. Αλλά ένας καβγάς με έναν γκρινιάρη μονομάχο μπορεί να κάνει θαύματα και να αλλάξει μια ζέβρα που προσπαθεί να επιβιώσει στην πιο θανάσιμη αρένα της παγκόσμιας ιστορίας: το ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ! Ο καθηγητής και τα εγγονάκια του αυτή τη φορά ακολουθούν τα ίχνη των Ιωαννιτών Ιπποτών. Από τη Μάλτα στην Κύπρο κι από κει στη Ρόδο, προσπαθούν ν' ανακαλύψουν το περίφημο «χειρόγραφο Βόινιτς», χωρίς να υποψιάζονται πως ο Ντάνκαν ΜακΝτούγκαλ τους έχει στήσει μια ύπουλη παγίδα...
ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΦΡΟΥΤΑ

ΑΝΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΡΟΔΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗΣ
Η ΚΑΜΠΑΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΟΛΥΒΙ
Μια θεότρελη εφηβική περιπέτεια που δε θα αφήσει τίποτα όρθιο στο πέρασμά της! Μια αληθινή ιστορία, κάλεσμα συμφιλίωσης για όλους τους λαούς του κόσμου.
Ένα παραμύθι γραμμένο για το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και για όλα εκείνα τα παιδιά που χρειάζονται την αγάπη μας.

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΤΣΙΑΜΠΑΛΗ
Η ΜΑΓΙΣΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΛΕΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
Η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΕΥΗ
Ένα παραμύθι που με διασκεδαστικό τρόπο παρακινεί τα παιδιά να παίξουν με τους αριθμούς, τις προσθέσεις και τις αφαιρέσεις! Μια χαριτωμένη ιστορία που μαθαίνει στα μικρά παιδιά που βιάζονται πολύ μια σπουδαία καινούρια λέξη: την ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ

ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ
(ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ)
Ο ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ (ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ)
Το αριστούργημα του Κάρολου Ντίκενς σε μια υπέροχη εικονογραφημένη έκδοση που εισάγει τους μικρούς αναγνώστες στη μαγεία της κλασικής λογοτεχνίας. Μια φανταστική απόδοση του κλασικού μυθιστορήματος του Μπραμ Στόουκερ, για παιδιά από 8 ετών και άνω, με υπέροχη εικονογράφηση.
ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ










ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ


Πάρε κι εσύ μέρος στο παιχνίδι µε τα απίθανα βαλιτσάκια του γιατρού και του μάστορα. Βρες μέσα 1 απίθανο βιβλιαράκι και 5 φανταστικά εργαλεία και μάθε πώς να ανακουφίζεις τον βήχα και να ρίχνεις τον πυρετό σαν σωστός γιατρός, αλλά και πώς να κατασκευάζεις, να βιδώνεις και να βρίσκεις πάντα τη λύση σαν σωστός μάστορας!
ΒΙΒΛΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ


Οι μικροί αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ιστορίες της Αλίκης και του Πίτερ Παν με δύο τρόπους: διαβάζοντας τις απίστευτες περιπέτειες των ηρώων, αλλά και ζωντανεύοντας με χρώματα τις υπέροχες εικονογραφήσεις αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία τους. Τα βιβλία περιλαμβάνουν, επίσης, μια αφίσα μεγάλων διαστάσεων, την οποία μπορούν να χρωματίσουν και να στολίσουν στο δωμάτιό τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ!

ΤΖΕΦ ΚΙΝΙ
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ 11: ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ
Πάρτε μέρος στην κλήρωση και ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς που θα διαβάσουν πρώτοι την ξεκαρδιστική 11η περιπέτεια του Σπασίκλα, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της!
Συμμετοχή έως: 06/11/2016
Πάρε μέρος στην κλήρωση
e-books
Με περισσότερες από 1.100 επιλογές τίτλων σε e-books, που αυξάνονται καθημερινά, απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!


Διαθέσιμο στο iTunes

Δεν υπάρχουν σχόλια: