Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ψυχαγωγία και Εκπαίδευση με Φανταστικά Βιβλιο-παιχνίδια!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Είναι βιβλία, είναι και παιχνίδια, είναι εκπαιδευτικά, είναι και διασκεδαστικά! Τα βιβλιο-παιχνίδια μας ήρθαν και αποτελούν ιδανική πρόταση για ατελείωτες, δημιουργικές ώρες διασκέδασης.
ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ: ΖΩΑΚΙΑ & ΧΡΩΜΑΤΑ
Με τα εκπληκτικά αυτά βιβλία το παιδί σας θα ανακαλύψει τον κόσμο γύρω του και θα μάθει να αναγνωρίζει τα ζωάκια και τα χρώματα. Ανοίγοντας τα παραθυράκια και αγγίζοντας τις ανάγλυφες επιφάνειες των βιβλίων, το μικρό σας θα μάθει διασκεδάζοντας.
Ηλικία: 1+ ετών




Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Με το Η πρώτη μου βιβλιοθήκη, το παιδάκι σας θα μάθει τις πρώτες του λέξεις και θα γνωρίσει τη φύση και τα ζώα μέσα από τα 8 απίθανα εικονογραφηµένα βιβλιαράκια που περιλαμβάνει η καθεμία. Ανακαλύψτε μαζί τα χρώματα, τα σχήματα, τους αριθμούς, την αλφαβήτα, τα αντίθετα, τα μέλη της οικογένειας, τα μέρη του σώματος και τις καθημερινές συνήθειες, και διαβάστε του τις ιστορίες με τη γατούλα, τον σκύλο, τον βάτραχο, το πρόβατο, το κοτοπουλάκι, το μυρμήγκι, το ποντικάκι και το κουνελάκι. Οι πρώτες του βιβλιοθήκεςμεταφέρονται εύκολα, για να τις έχει πάντα μαζί του!
Ηλικία: 1+ ετών




ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΚΥΒΟΥΣ


Διαβάστε το βιβλιαράκι που θα βρείτε στο κουτί και τοποθετήστε μαζί με το παιδί σας τους 10 κύβους, τον έναν πάνω στον άλλον, για να φτιάξετε έναν εντυπωσιακό πύργο ύψους ενός µέτρου! Το μικρό σας θα μάθει τα σχήματα και τους αριθμούς, και θα ανακαλύψει τη φύση και τα ζώα!
Ηλικία: 1+ ετών
ΠΑΖΛ 2: ΜΕΓΑΛΑ ΖΩΑ - ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ & ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ - ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ
Το παιδί σας θα μάθει τα αντίθετα και τα σχήματα φτιάχνοντας τα 5 παζλ που υπάρχουν σε κάθε κουτί. Διαβάστε μαζί του τα βιβλιαράκια και διασκεδάστε με τα πιο μεγάλα ζώα του κόσμου και με τα οχήματα του εργοταξίου!
Ηλικία: 1+ ετών




ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ: ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ & Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ
Κατασκευάστε, παρέα με το παιδί σας, ένα τρισδιάστατο πυροσβεστικό όχηµα και την Κιβωτό του Νώε, με ύψος που ξεπερνά τα 40 εκ. το καθένα. Απολαύστε, επίσης, τις απίθανες ιστορίες στα βιβλιαράκια που θα βρείτε μέσα!
Ηλικία: 3+ ετών




ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΩ: Η ΓΗ


Ήρθε η ώρα να κάνεις τον γύρο του κόσμου και να μάθεις πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον όμορφο πλανήτη μας. Μάθε τι βάθος έχουν οι ωκεανοί και δες από κοντά τα πιο μεγάλα και άγρια ζώα του κόσμου. Ύστερα, έλεγξε όλα όσα έμαθες φτιάχνοντας ένα απίθανο παζλ 205 κοµµατιών!
Ηλικία: 6+ ετών

ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 | FAX : 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654 | FAX: 210 36 40 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: