Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν στις 2 Ιανουαρίου;







Καλά Χριστούγεννα
&
Ευτυχισμένο το 2017
 
Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν στις 2 Ιανουαρίου;
Κάθε χρόνο τα καταστήματα λειτουργούσαν την τελευταία Κυριακή του χρόνου. Οι εργαζόμενοι που απασχολούνται πρέπει να πάρουν το ρεπό τους την επόμενη εβδομάδα. Αυτή είναι μια υποχρέωση που απορρέει από την εργατική νομοθεσία.
Περισσότερα...
Άνοιξε η εφαρμογή για το επίδομα θέρμανσης - 4.500 αιτήσεις σε 15 λεπτά
Υποβλήθηκαν 4.500 αιτήσεις στα πρώτα 15 λεπτά λειτουργίας της εφαρμογής. Η πληρωμή του επιδόματος διενεργείται μέσω τραπεζικών. Για αιτήσεις που υποβάλλονται έως 31 Δεκεμβρίου το επίδομα θα καταβληθεί έως την 31η Ιανουαρίου 2017.
Περισσότερα...
Σχέδιο για τέλη κυκλοφορίας με το μήνα και για το έτος 2017
Παράθυρο για να πάρουν έστω και για μερικές εβδομάδες τις πινακίδες κυκλοφορίας των ΙΧ που τα τέλη κυκλοφορίας τους είναι ασύμφορα εξετάζει να ανοίξει το υπουργείο Οικονομικών. Πρόκειται για ουσιαστική επανάληψη, έστω και με κάποιες παραλλαγές, του συστήματος υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας που ίσχυσε και φέτος.
Περισσότερα...
Τελευταία ευκαιρία για συμβιβασμό με την Εφορία
Οι φορολογούμενοι και οι επιχειρήσεις που απέκρυψαν από το Δημόσιο εισοδήματα, φόρους, τέλη και εισφορές έχουν μια τελευταία ευκαιρία να αποκαλύψουν οικειοθελώς φορολογητέα ύλη παρελθόντων οικονομικών ετών. Τί θα αφορά η δήλωση της εθελουσίας αποκάλυψης αποκρυφθείσας φορολογητέας ύλης.
Περισσότερα...
Σχεδιαζόμενη Απόπειρα Επιμόλυνσης Τροφίμων
Τί ανακοίνωσαν σχετικά ο ΕΦΕΤ, η ΔΕΛΤΑ, οι Coca-Cola, Nestlé και Unilever και η Ελληνική Αστυνομία και ποια είναι τα προϊόντα που αποσύρονται.
Περισσότερα...
Στο ΚΕΑΟ και οφειλέτες ταμείων με χρέη κάτων των 5.000 ευρώ
Με αυτό τον τρόπο ανοίγει ο δρόμος για ηλεκτρονικές κατασχέσεις ακόμα και τραπεζικών λογαριασμών όσων οφειλετών δεν ρυθμίσουν τα χρέη τους, παρά τα ειδοποιητήρια τα οποία θα λάβουν από το ΚΕΑΟ.
Περισσότερα...
Παραδείγματα εφαρμογής του ανωτάτου ορίου στις συντάξεις
Οδηγίες από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών και τον Υφυπουργό Εργασίας.
Περισσότερα...
Αλλαγές στους κωδικούς ΣΟ 6404 19 90 και 8415 10 90
Τροποποιήθηκε το κοινό δασμολόγιο.
Περισσότερα...
Ερμηνεία του Νόμου 4399 για τα επενδυτικά σχέδια
Αναλυτική εγκύκλιος από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης με παραδείγματα. Πώς υποβάλλονται τα αιτήματα ελέγχου επενδύσεων - Πώς καταβάλλονται οι ενισχύσεις - Πώς λειτουργούν οι γνωμοδοτικές επιτροπές.
Περισσότερα...
Ανάκληση παρτίδων του προϊόντος «METS Modular Tumour System»
Πρόκειται για ιατροτεχνολογικό προϊόν και η ανάκληση οφείλεται στην πιθανότητα τρυπήματος της αποστειρωμένης συσκευασίας.
Περισσότερα...
Διαβάστε online το νέο ψηφιακό τεύχος του ΟΕΝΕΤ.
Ξεφυλλίστε εδώ τον Αγορανομικό Κώδικα & ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.
 
OENET 
Σταδίου 60 - Αθήνα 10564
210 - 3240969
210 - 3242267
oen@oenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: