Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

ARCTUROS News


Τα Καταφύγια του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ
σας περιμένουν και μέσα στις γιορτές
Τα Καταφύγια της Αρκούδας και του Λύκου όπως και τα αντίστοιχα Κέντρα Ενημέρωσης, όπως κάθε χρόνο, θα λειτουργούν κανονικά όλες τις ημέρες των γιορτών. Σας περιμένουμε για μία επίσκεψη και ξενάγηση στον κόσμο της άγριας ζωής από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου (το Καταφύγιο του Λύκου από τις 24/12). Οι ξεναγήσεις αρχίζουν στις 10 και διεξάγονται ανά μία ώρα και τελευταία ξενάγηση στις 16.30. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα γραφεία μας στο 2386041500.

Το γούρι του 2017
Η παράδοση λέει ότι η συνάντηση με αρκούδα σημαίνει υγεία και καλοτυχία. Γι' αυτό και το γούρι του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για το 2017 είναι μία αρκούδα που ελπίζουμε να φέρει καλοτυχία σε όλους! Θα το βρείτε στο ηηλεκτρονικό μας κατάστημα αλλά και στα σημεία πώλησης στη Θεσσαλονίκη. Τιμή: 8€.
Αγοράστε το γούρι
Διαγωνισμός από την iSquare με δώρο
προϊόντα #WeLovePatrick
Θέλετε να κερδίσετε προϊόντα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με τον Πάτρικ της νέας συλλογής #WeLovePatrick; Δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό που θα διεξάγει η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Μέσα από τις σελίδες της iSquare στο Facebook και στο Instagram οι χρήστες θα μπορούν να παίρνουν μέρος και να διεκδικούν ένα φούτερ ή ένα tshirt με τον Πάτρικ, το πρόγραμμα φροντίδας του οποίου υποστηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Προϊόντα ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στο Mediterranean Cosmos
Έως τις 31 Δεκεμβρίου μπορείτε να αγοράζετε προϊόντα ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στο σταντ μας στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα βρείτε tshirt και φούτερ για μικρούς και μεγάλους, αρκούδους, σκούφους, τσάντες, παιδικά σετ και πολλά ακόμη μικρά δώρα ιδανικά για να χαρίσετε στα αγαπημένας σας πρόσωπα στις γιορτές.


Η Αυγοπαραγωγική Γεωργιάδη υποστηρίζει
το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ
Η Αυγοπαραγωγική Γεωργιάδη υποστηρίζει το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ μέσω χορηγίας για τη διατροφή των αρκούδων και των λύκων που φιλοξενούνται στα Καταφύγια στο Νυμφαίο και τις Αγραπιδιές, αντίστοιχα. Συγκεκριμένα με χορηγία καλύπτει τις ετήσιες διατροφικές ανάγκες των αρκούδων και των λύκων σε αυγά, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής τους καθώς βελτιώνουν την ποιότητα του τριχώματος και αποτελούν πολύτιμη πηγή ενέργειας ιδιαίτερα για τις αρκούδες την περίοδο που συλλέγουν θερμίδες ενόψει του χειμέριου ύπνου τους.
Επικοινωνία
Αετός, 53075, Φλώρινα
Τ. + 30 23860 41500 | F. + 30 23860 41111
Εmail: arcturos@arcturos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: