Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΕΤΕΑ: Συνταξιοδότηση ασφαλισμένων από δύο επικουρικά ταμεία



ΕΤΕΑ: Συνταξιοδότηση ασφαλισμένων από δύο επικουρικά ταμεία
Σε έγγραφο του ΕΤΕΑ παρέχονται οδηγίες για τη διεκπεραίωση εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης ασφαλισμένων που έχουν παράλληλη ασφάλιση για την ίδια απασχόληση και έχουν υποβληθεί μέχρι τις 31/12/2014.
Περισσότερα...
Τι χάσαμε, τι πήραμε στο Eurogroup
Η αποσύνδεση των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος από την αξιολόγηση και η ασφυκτική πίεση για επιπλέον μέτρα που θα εξασφαλίσουν πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% για χρόνια. Το «κάλεσμα» Τσακαλώτου και οι παγίδες.
Περισσότερα...
Ειδικό σήμα για φούρνους που παράγουν ψωμί από φρέσκια ζύμη
Στα αρτοποιεία που θα φέρουν αυτό το σήμα θα μπορούν πλέον οι καταναλωτές να βρίσκουν και να προμηθεύονται φρέσκο ψωμί από φρέσκια ζύμη με αδιάκοπη διαδικασία αρτοποίησης. Σκοπός της δημιουργίας του ήταν να απαλείψει τη σύγχυση που υπάρχει στους καταναλωτές σχετικά με το φρέσκο ψωμί.
Περισσότερα...
Σύσταση του Ταμείου ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ
Σκοπός, η στήριξη παρεμβάσεων που στοχεύουν στην ενεργειακή απόδοση και αναβάθμιση κατοικιών, στη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, στην έξυπνη διαχείριση της ενέργειας.
Περισσότερα...
Υπεξαίρεση ιδιαίτερα μεγάλης αξίας
Η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης απόκειται στην κυριαρχική κρίση του δικαστηρίου της ουσίας, η οποία είναι αναιρετικά ανέλεγκτη. Όταν, όμως, υποβληθεί από τον κατηγορούμενο τέτοιο αίτημα και υπό την προϋπόθεση ότι αυτό είναι σαφές και ορισμένο, το δικαστήριο οφείλει όχι μόνον να απαντήσει σ’ αυτό, αλλά σύμφωνα με τα άρθρα 93 παρ. 3 του Συντάγματος και 139 ΚποινΔ, να διαλάβει ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία στη σχετική απόφασή του.
Περισσότερα...
ΟΑΕΔ: Δημόσια πρόσκληση για το πρόγραμμα απασχόλησης 10.000 ανέργων
Ηλικίας 30-49 ετών. Οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων για τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις. Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα.
Περισσότερα...
ICISnet: Υποχρεωτική η ανάρτηση αιτημάτων ατελούς εφοδιασμού πλοίων με καύσιμα
Στα πλαίσια ελέγχου της διαδικασίας και της ομοιόμορφης εφαρμογής της νομοθεσίας. Οδηγίες από την Γενική Διεύθυνση.
Περισσότερα...
Τιμολόγηση φαρμάκων - Δεκέμβριος 2016
Τιμές φαρμάκων - Ποσοστά κέρδους - Εκπτώσεις και Πιστώσεις - Τιμολόγηση των προϊόντων αναφοράς υπό προστασία και χωρίς προστασία - Τιμολόγηση των γενόσημων προϊόντων - Τιμολόγηση ειδικών περιπτώσεων φαρμάκων.
Περισσότερα...
Ανάκληση αυτοκινήτων ΝΙSSAN για έλεγχο του αερόσακου του συνοδηγού
Το πρόγραμμα ανάκλησης αφορά σε 1007 οχήματα NISSAN µοντέλων PICK-UP (D22), PATROL (Y61) και X-TRAIL (T30), λόγω πιθανότητας εµφάνισης αστοχίας στον αερόσακο συνοδηγού.
Περισσότερα...
Φορολογικός οδηγός για τις αγροτικές επιδοτήσεις
Οι επιδοτήσεις πρέπει να φορολογούνται στον χρόνο εισπραξής τους. Μόνο τότε θα σταματήσει η βιομηχανία παραγωγής συμπληρωματικών δηλώσεων.
Περισσότερα...
Διαβάστε online το νέο ψηφιακό τεύχος του ΟΕΝΕΤ 
Ξεφυλλίστε εδώ τον Αγορανομικό Κώδικα & ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ 
  
OENET
Σταδίου 60 - Αθήνα 10564
210 - 3240969
210 - 3242267
oen@oenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: