Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 
Ρέα Γαλανάκη

15 Δεκεμβρίου 2016
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και η Λογοτεχνική Λέσχη Ανάγνωσης Χαϊδαρίου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Ρέας Γαλανάκη Η Άκρα Ταπείνωση την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 6 μ.μ.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Πνευματικό Κέντρο «Παλατάκι»
Στρατάρχου Καραϊσκάκη & Λεωφόρος Αθηνών-Κορίνθου
Χαϊδάρι


 
Αμάντα Μιχαλοπούλου

17 Δεκεμβρίου 2016
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Επίκεντρον σας προσκαλούν να γνωρίσετε την εγγονή του Αϊ-Βασίλη!
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στις 12 το μεσημέρι η συγγραφέας Αμάντα Μιχαλοπούλου θα αφηγηθεί τις ιστορίες και τις περιπέτειες του ασυνήθιστου αυτού μικρού κοριτσιού, που παππούς της είναι ο Άγιος Βασίλης!, μέσα από τα βιβλία Η εγγονή του Άι-Βασίλη και τα μπισκότα της αγάπης και Η εγγονή του Άι-Βασίλη και η εξαφάνιση των ξωτικών.
Βιβλιοπωλείο Επίκεντρον
Αγίων Αναργύρων 5,
Άγιοι Ανάργυροι , 210-26.19.718

 
Νικόλας Ανδρικόπουλος

Βάγια Παπαποστόλου

17 Δεκεμβρίου 2016
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, o Πολιτιστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης και το βιβλιοπωλείο Ζαπώνη σας προσκαλούν να συναντήσετε μια παράξενη γυναίκα με πολύχρωμες βαλίτσες γεμάτες μυστικά. Θα είναι ντυμένη με το μαγικό της φουστάνι, που έχει πάνω του κεντημένους νάνους, δράκους, μάγισσες και γοργόνες.
Η Βάγια Παπαποστόλου έγραψε ένα παραμύθι για τη χαρά της προσφοράς και της ανταλλαγής και το μοιράζεται με τα μικρά παιδιά, αλλά και με όσους μεγάλους νιώθουν ακόμα παιδιά το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 7 μ.μ. Η παραμυθού της σελήνης στη Στέγη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης.
Στέγη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης
Εγνατίας 14
Ελευθερούπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια: