Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ - ΩΔΕΙΟ ΖΑΦΕΙΡΗ ΦΩΤΙΑΔΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ - ΩΔΕΙΟ ΖΑΦΕΙΡΗ ΦΩΤΙΑΔΗ
Οι γιορτές έφυγαν. Ώρα για δουλειά !!! 

Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ξεκινάει το "νέο έτος" με ένα πολύ αξιόλογο σεμινάριο. Περιμένουμε όσους ενδιαφέρονται.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία 4 ετών με την καθηγήτρια Μαργαρίτα Ζελίλοβα. Δυο χρόνια αργότερα πραγματοποίησε την πρώτη του συναυλία.
Συνέχισε τις σπουδές του στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε με δίπλωμα πιάνου με άριστα παμψηφεί. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε σε πολυάριθμες συναυλίες και απέσπασε πολλά εθνικά και διεθνή βραβεία.
Το 2005 έγινε δεκτός στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Παραστατικών Τεχνών της Βιέννης όπου και περάτωσε σε επίπεδο βασικών και μεταπτυχιακών σπουδών τη σχολή Πιάνου και την Παιδαγωγική σχολή. Σε ηλικία 19 ετών έδωσε το πρώτο του ντεμπούτο-κοντσέρτο στη Φιλαρμονική του Βερολίνου και από εκείνην τη στιγμή και για έξη συναπτά έτη πραγματοποίησε συναυλίες ανά τον κόσμο ως σολίστ πιάνου με μεγάλες ορχήστρες.
Από το 2014 κι έως το καλοκαίρι 2016 ταυτόχρονα με τις διδακτορικές του σπουδές στον κλάδο της διπλωματίας διετέλεσε διευθύνον σύμβουλος της εταιρίας Τετρακτύς στη Βιέννη και σύμβουλος στο τμήμα διεθνών διαπραγματεύσεων σε θέματα πολιτιστικής παιδείας και πολιτιστικής διαφορετικότητας στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.
Από το Σεπτέμβριο του 2016 και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Ανδρέας Κουτρόπουλος είναι καθηγητής πιάνου στο Ωδείο Ζαφείρη Φωτιάδη καθώς και το Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.
Στο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μια ερμηνευτική ανάλυση
του προεπιλεγόμενου πιανιστικού ρεπερτορίου σε τεχνικό και μουσικό επίπεδο σε συνδυασμό με τα βασικά ζητήματα μουσικής φυσιολογίας.
Τα μαθήματα για ενεργούς μαθητές θα είναι 2ωρα 2 ατόμων.
Επίσης για τους ενεργούς μαθητές θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης όσων μαθημάτων θέλει ο καθένας σαν ακροατής.
Το κόστος των μαθημάτων θα είναι 40 €
Το κόστος για ακροατές θα είναι 15 €
Επικοινωνία: τηλ 2373024234 16:00 - 21:30

email: kentrotexnissynthesi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: