Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Εκδόσεις Δίον - Βιβλία Ψαράς

Εκδόσεις Δίον - Βιβλία Ψαράς


ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ
 

 




τηλ.2310265042
www.psarasbooks.gr






ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ

Η μεγάλη έκρηξη του νου

Η επικράτηση του νου στο υλικό σύμπαν


 

Η ?μεγάλη έκρηξη του νου? προσπαθώντας να προσεγγίσει τη Θρησκεία με τις τελετουργίες της, την Ηθική με τις αρετές της και τη Θέωση του ανθρώπου μέσω της εφαρμογής των μεγάλων αρετών, εισέρχεται αναπόφευκτα στα δύσβατα μονοπάτια της Μυθολογίας, της Επιστήμης, της Φιλοσοφίας της Θρησκείας και της Ιστορίας αποκαλύπτοντας πολλούς θρησκευτικούς μύθους και κυρίως τον μύθο της δημιουργίας του υλικού κόσμου με τη βοήθεια της επιστήμης και με τη δύναμη που προσφέρει η κριτική ανάλυση και η ελευθερία του λόγου. Αναλύει την αλληγορική θρησκευτική μυθολογία του Ησίοδου με πρωτότυπο τρόπο, προσφέρει μια αξιόλογη ιστορική αναδρομή των πέντε μεγάλων θρησκειών και συσχετίζει τις σημερινές θρησκευτικές τελετουργίες με τις αρχαίες τελετουργικές διαδικασίες για αρτιότερη ενημέρωση του αναγνώστη. Αξιοπρόσεκτη επίσης είναι η ανάλυση και η περιγραφή της εξέλιξης της ζωής στη γη, της ζωής μετά τον θάνατο, της δευτέρας παρουσίας και της ανάστασης των νεκρών. Τέλος, η σύντομη περιγραφή των μεγάλων αρετών και η παρότρυνση για εφαρμογή τους, αποτελούν την πεμπτουσία της προσπάθειας του ανθρώπου για την πραγματοποίηση της ποθούμενης ειρήνης στο κόσμο και για τη επίτευξη του σκοπού του ανθρώπου που κατά τον συγγραφέα είναι η Θέωση.
Οι αμφισβητήσεις, αλλά χωρίς δογματισμούς, που τίθενται στη παρούσα έκδοση είναι χρήσιμες για οποιονδήποτε αναγνώστη που θέλει να συνεχίσει την έρευνα γύρω από τα θέματα που θίγονται σ? αυτήν.
? Η πολυμάθεια δεν διδάσκει τη σκέψη? του Ηράκλειτου και ?το μυαλό είναι φωτιά που πρέπει να ανάψεις και όχι δοχείο που πρέπει να γεμίσεις? του Πλούταρχου πρέπει να αποτελούν κυρίαρχες αρχές για τον αναγνώστη που θέλει να χαλκεύσει την παράλληλη σκέψη σε αντίθεση με τη προσπάθεια συσσώρευσης άχρηστων πληροφοριών και γνώσης.

Η κρυφή νόσος Candida albicans

Καντιντίαση του εντέρου: Πρόληψη και θεραπεία με 10ήμερη δίαιτα και νόστιμες συνταγές για γεύματα

Μήπως νοιώθετε συνεχώς άρρωστοι, αδύναμοι αλλά όταν πηγαίνετε στον γιατρό οι εξετάσεις σας δεν υποδεικνύουν καμία πάθηση;
Μήπως είστε διαρκώς κουρασμένοι ή υποφέρεται συχνά από πονοκεφάλους και στομαχικά προβλήματα και κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει που οφείλονται; Είναι πολύ πιθανόν ο οργανισμός σας να δέχεται επίθεση από τον υπερπληθυσμό του Μύκητα Candida albicans ο οποίος ζει και ευδοκιμεί στο έντερο και αποτελεί τον κύριο υπεύθυνο για πολλές από τις καθημερινές αυτές ενοχλήσεις αλλά και για άλλες πολύ σοβαρότερες οι οποίες αν αφεθούν ανεξέλεγκτες είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσουν τον οργανισμό σας στην κατάρρευση και στην ανίατη μορφή της ασθένειας.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν πολύτιμο οδηγό στο να σας βοηθήσει να διαπιστώσετε την κατάληψη του οργανισμού σας από τον ύπουλο αυτό μύκητα και να σας θεραπεύσει οριστικά από τις δυσάρεστες συνέπειες του με εύκολο και ευχάριστο τρόπο.
Συμπτώματα CANDIDA ALBICANS:
Γαστρεντερικά προβλήματα, Κολπίτιδα, μυϊκοί πόνοι, Αλλεργίες, Αυτοάνοσα προβλήματα, Χρόνια κόπωση, Πονοκέφαλοι, Έλλειψη συγκέντρωσης και μνήμης, Μαθησιακές δυσκολίες, Παχυσαρκία, Κατάθλιψη


Το απόλυτο μυστικό


Βρισκόμαστε στην τελική επέλαση του ?Παγκόσμιου Κράτους? των εβραίων τοκογλύφων όπως την βιώνει σήμερα η Ελλάδα. Αν δεν του ανακόψουμε την πορεία, θα συντρίψει κάθε αξία της ζωής και θα επιβάλλει ένα στυγνό καθεστώς, σιωνιστικού ναζισμού, που θα μετατρέψει ολόκληρη την ανθρωπότητα σε απλούς αριθμούς, όπως αυτών των σκλάβων της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.
Αποκρύπτουν την ύπαρξη των εξωγήινων, για να τους παρουσιάσουν μια δεδομένη στιγμή ως παγκόσμιο κίνδυνο προκειμένου να εφαρμόσουν τα καταχθόνια σχέδιά τους της παγκόσμιας κυριαρχίας και να αφαιρέσουν και την τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας για σωτηρία.
Αν πιστεύουμε στην ελευθερία, πρέπει να την κρατήσουμε με νύχια και με δόντια, ακόμη και όταν τα χέρια μας ματώσουν και βγουν τα νύχια μας, ακόμη και αν ξεριζωθούν τα δόντια μας. Μόνο μέσα από τον πόνο μπορεί να εξασφαλιστεί το αύριο των παιδιών μας.
Δεν είμαι εχθρός κανενός. Είμαι όμως αντίθετος με τα καταχθόνια σχέδια του κάθε δυνάστη. Ο αναγνώστης μετά τη μελέτη του βιβλίου θα είναι απόλυτα ενήμερος με το τι διαδραματίζεται εις βάρος της ανθρωπότητος από τις σκοτεινές δυνάμεις των αποστατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: