Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Νέοι κόσμοι σε περιμένουν να τους ανακαλύψεις!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Τα πιο πολυαναμενόμενα βιβλία του 2017 είναι εδώ! Ανακάλυψε τις καλύτερες προτάσεις που ετοιμάσαμε για σένα καθώς και απίθανους διαγωνισμούς, φανταστικές προσφορές και πολλά άλλα!
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΡΟΘ
ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ
Σ' έναν πλανήτη όπου δεσπόζουν η βία και η εκδίκηση, σ' έναν γαλαξία όπου κάποιοι ευνοούνται από τη μοίρα, όλοι αναπτύσσουν ένα χάρισμα ρεύματος, μια μοναδική δύναμη που μπορεί να διαμορφώσει το μέλλον. Ενώ οι περισσότεροι επωφελούνται από αυτό το χάρισμα, o Άκος και η Σάιρα παραμένουν ευάλωτοι στον έλεγχο των άλλων. Μπορούν, άραγε, να απαιτήσουν πίσω τη μοίρα και τη ζωή τους και να αποκαταστήσουν την ισορροπία των δυνάμεων σ' αυτόν τον κόσμο;
Από τη συγγραφέα της παγκόσμιας επιτυχίας Απόκλιση!
16,60€ | 14,94€
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ

ΣΑΡΑ ΤΖ. ΜΑΑΣ
ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ
Όταν η νεαρή κυνηγός Φέιρα σκοτώνει έναν λύκο στο δάσος, ένα θηριώδες πλάσμα κάνει την εμφάνισή του και απαιτεί την τιμωρία της. Η Φέιρα μεταφέρεται σε έναν επικίνδυνο, μαγικό τόπο, τον οποίο γνωρίζει μονάχα από τους θρύλους, κι εκεί ανακαλύπτει πως το πλάσμα που την αιχμαλώτισε δεν είναι ζώο, αλλά ο Τάμλιν, ένα από τα θανάσιμα, αθάνατα ξωτικά που κάποτε κυριαρχούσαν στον κόσμο τους.
Από τη συγγραφέα της σειράς Throne of Glass!
16,60€ | 14,94€
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ

ΤΖ. Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ - ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΖ. Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ
Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ
Νέα Υόρκη, 1926...
Μια εποχή κι ένας τόπος όπου οι πράξεις µιας οµάδας ανθρώπων… και πλασµάτων… θα καθορίσουν τη µοίρα των πολλών. Ο µαγικοζωολόγος Νιουτ Σκαµάντερ µόλις έχει φτάσει στην πόλη µε την πρόθεση να µείνει µόνο για λίγο. Όταν όµως η µαγική βαλίτσα του χάνεται και κάποια από τα φανταστικά ζώα του δραπετεύουν στην πόλη, ο κίνδυνος είναι προ των πυλών…
Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν του, προσπαθώντας να απαγκιστρωθεί από αυτό, ο νεότερος γιος του, ο Άλμπους, έρχεται αντιμέτωπος με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ του δε θέλησε. Καθώς το παρελθόν μπλέκεται δυσοίωνα με το παρόν, πατέρας και γιος ανακαλύπτουν τη δυσάρεστη αλήθεια: κάποιες φορές το σκοτάδι αναδύεται από μέρη που δεν το περιμένεις.
15,50€ | 13,95€
16,60€ | 14,94€
ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ - ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ

ΛΟΡΕΝ ΚΕΪΤ
ΑΓΓΕΛΟΙ 5: Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ
Όλες οι ιστορίες έχουν τη σκοτεινή τους πλευρά, και η συγκεκριμένη ανήκει στον Καμ, το γοητευτικό «κακό παιδί» της σειράς ΑΓΓΕΛΟΙ.
Ο Καμ πέρασε πάρα πολύ καιρό στην Κόλαση και ξέρει καλά τι σημαίνει να σε καταδιώκουν. Και η καινούργια κόλαση γι' αυτόν είναι το λύκειο όπου η Λίλιθ, το κορίτσι με το οποίο είναι βαθιά ερωτευμένος, εκτίει μια τιμωρία για τα δικά του εγκλήματα.
Ο Καμ έβαλε ένα στοίχημα με τον Λούσιφερ: έχει δεκαπέντε μέρες στη διάθεσή του για να πείσει τη Λίλιθ να τον αγαπήσει και πάλι. Αν τα καταφέρει, θα ζήσουν για πάντα μαζί. Αν αποτύχει, όμως, η Κόλαση του επιφυλάσσει μια ξεχωριστή θέση, μια θέση μόνο για εκείνον.
Στους κινηματογράφους από τον Μάρτιο!
15,50€ | 13,95€

15,50€ | 13,95€

15,50€ | 13,95€

15,50€ | 13,95€

15,50€ | 13,95€
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

ΖΑΝΑ ΦΡΕΪΛΟΝ
ΤΟ ΚΟΚΑΛΙΝΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ
«Είθε να μας φέρνεις πάντα τύχη και να μας προστατεύεις και είθε να οδηγείς τις ψυχές μας στην ελευθερία».
Ο Σούμπι είναι πρόσφυγας. Αυτή είναι η ιστορία του, η ιστορία εκατομμυρίων…
Υποψήφιο για το CILIP Carnegie Medal και για το Guardian Children’s Fiction Prize
13,30€ | 11,97€
e-books
Με περισσότερες από 1.300 επιλογές τίτλων σε e-book, που αυξάνονται καθημερινά, απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!

12,99€

12,99€

11,99€

9,99€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ!

STEPHENIE MEYER
ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ
Πάρτε μέρος στην κλήρωση και ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς που θα διαβάσουν πρώτοι το νέο βιβλίο της σειράς «Twilight», πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του!
Συμμετοχή έως: 26/2/2017
Πάρτε μέρος στην κλήρωση!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται - Main Trailer
ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ & ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Συγγραφέας του μήνα
Βερόνικα Ροθ
Δημοσίευμα
Άγγελοι
Δημοσίευμα
Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί
Δημοσίευμα
Το βιβλίο της Άιβι
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΡΟΘ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ
Μέχρι πριν από μερικά λεπτά ο Άκος γελούσε με τον Άιτζα, αλλά καθώς το πλήθος σιώπησε, τα πάντα μέσα στον Άκος σιώπησαν κι εκείνα.
Ο Άιτζα έσκυψε προς το μέρος του και ψιθύρισε στο αυτί του: «Το αισθάνεσαι; Το ρεύμα βουίζει σαν τρελό εδώ μέσα. Είναι λες και το στήθος μου δονείται…»
Ο Άκος δεν το είχε προσέξει, αλλά ο Άιτζα είχε δίκιο – όντως ένιωθε λες και το στήθος του δονούνταν, λες και το αίμα του τραγουδούσε. Πριν προλάβει, όμως, να απαντήσει, η μαμά τους άρχισε να μιλάει. Όχι δυνατά. Αλλά, πάλι, δε χρειαζόταν, επειδή όλοι ήξεραν τα λόγια απέξω.
«Το ρεύμα διαπερνά κάθε πλανήτη στον γαλαξία, δίνοντάς μας το φως του ως υπενθύμιση της δύναμής του».
Θαρρείς και τους δόθηκε κάποιο σήμα, όλοι κοίταξαν τη ροή του ρεύματος, ορατή στον ουρανό μέσα από το κόκκινο τζάμι του θόλου. Αυτή την εποχή του χρόνου ήταν σχεδόν πάντα σκούρο κόκκινο, όπως ακριβώς τα λουλούδια της σιωπής. Η ροή του ρεύματος ήταν το ορατό σύμβολο του ρεύματος που έρεε μέσα σε όλους και μέσα σε κάθε έμβιο ον. Τύλιγε όλο τον γαλαξία, ενώνοντας όλους τους πλανήτες μεταξύ τους σαν χάντρες με μία και μόνο κλωστή.
«Το ρεύμα διαπερνά οτιδήποτε έχει ζωή», συνέχισε η Σίφα. «Δημιουργώντας έναν χώρο για να αναπτυχθεί. Το ρεύμα διαπερνά κάθε άτομο που αναπνέει και εμφανίζεται διαφορετικά μέσα από το κόσκινο κάθε μυαλού. Το ρεύμα διαπερνά κάθε λουλούδι που ανθίζει μέσα στον πάγο».


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 | FAX : 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654 | FAX: 210 36 40 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: