Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

13 βιβλία που θέλεις να διαβάσεις χωρίς δεύτερη σκέψη!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Σε περιμένουν νέοι τίτλοι, συναρπαστικά ebooks, videos, κληρώσεις & άλλα πολλά!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ 2017!

ΤΖ. Π. ΝΤΙΛΕΪΝΙ
ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παρακαλώ, κάνε μια λίστα με οτιδήποτε θεωρείς βασικό στη ζωή σου.
Το ζητούμενο της αγγελίας φαίνεται παράξενο, ίσως και αδιάκριτο, και για τις δύο γυναίκες που θα απαντήσουν οι συνέπειες θα είναι ολέθριες.
Στα χνάρια του παγκόσμιου μπεστ σέλερ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ, ένα συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ για τη ζωή δύο γυναικών μέσα από ένα καλειδοσκόπιο διπροσωπίας, εξαπάτησης και θανάτου.
ΔΙΕΘΝΕΣ BESTSELLER – ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ 39 ΧΩΡΕΣ
15,50€ | 13,95€
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΡΙΤΑ
ΟΣΑ Η ΑΓΑΠΗ ΣΥΓΧΩΡΕΙ
Αργοστόλι, 1953
Ο σεισμός αναγκάζει δύο νέους να πάρουν δρόμους χωριστούς. Ύστερα από χρόνια, όμως, παντρεύονται, για να χωρίσουν σύντομα ξανά. Αργότερα, εκείνη, χαμένη πλέον στα μονοπάτια του μυαλού της, θα ανακαλύψει τη δύναμη της αγάπης και όσα εκείνη συγχωρεί…
Αγαπημένη συγγραφέας 290.000 αναγνωστών
16,60€ | 14,94€

ΦΑΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
Η Έλενα, σπρωγμένη από μιαν ανεξήγητη παρόρμηση, εγκαταλείπει μια λαμπρή καριέρα στην Αμερική και εγκαθίσταται στην Ελλάδα για να κάνει μια νέα αρχή. Η ίδια ανεξήγητη παρόρμηση την οδηγεί στη μαγευτική Μονεμβασιά όπου γνωρίζεται με τον Μάνο, ιδιοκτήτη ενός παλιού αρχοντικού. Από την πρώτη στιγμή, οι δύο νέοι έχουν την εντύπωση ότι κάτι αδιόρατο τους συνδέει, λες και μια αύρα από τα παλιά διαχέεται στο αρχοντικό και τους κατακλύζει.
ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: 12.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ
16,60€ | 14,94€
ΔΙΑΒΑΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΓΙΟΛΑ ΔΑΜΙΑΝΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΑ. ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗ
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
Στην Αθήνα του 1969 η νεαρή Ηλέκτρα είναι έτοιμη να κατακτήσει τα όνειρά της, μα μια απρόσμενη συνάντηση με τον μετανάστη Ηλία Θωμόπουλο ανατρέπει τα σχέδιά της. Οι συναρπαστικές ιστορίες που της διηγείται για την Αφρική τη γεμίζουν δέος και θαυμασμό, και καταλήγει να τον παντρευτεί και να τον ακολουθήσει στη Μαύρη Ήπειρο. Μόνο που γρήγορα αντιλαμβάνεται πως η Νιγηρία είναι μια επικίνδυνη χώρα. «Μα τι τόσο σημαντικό έχει η ζωή σου για να γίνει βιβλίο;» ρώτησα την Ιφιγένεια σ' εκείνη την πρώτη γνωριμία μας, τον χειμώνα του 1997. Όλα όσα μου είπε ήταν ανατριχιαστικά, Τελικά το βιβλίο έγινε πραγματικότητα φέτος. Το μήνυμα της Ιφιγένειας προς τους αναγνώστες: Είμαι ένα ανοιχτό βιβλίο. Για να σε αφήσω να διαβάσεις όλα αυτά που κάνουν εμένα, ζητάω από σένα να με αφήσεις ελεύθερη να εκφράσω αυτά που με στοιχειώνουν! Αλλιώς το βιβλίο κλείνει εδώ για σένα...
16,60€ | 14,94€
16,60€ | 14,94€
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΙΔΑΣ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ

ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ
ΧΙΟΝΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ
ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ
Δράμα, δεκαετία του 1960. Σε ένα μικρό χωριό, η Βασιλική, ένα πανέμορφο δεκαεξάχρονο και γεμάτο όνειρα κορίτσι, μεγαλώνει υπομένοντας την καταπιεστική συμπεριφορά της αγροτικής οικογένειάς της... Σέρρες, παγωμένο ξημέρωμα 13ης Μαρτίου 1964. Μια δεκαεξάχρονη ετοιμόγεννη κοπέλα καταφθάνει ολομόναχη στο νοσοκομείο της πόλης με αιμορραγία. Λίγες ώρες μετά ξεψυχά, αφού πρώτα φέρνει στον κόσμο ένα κοριτσάκι.
15,50€ | 13,95€
16,60€ | 14,94€
ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΕΚΑΣ
ΜΑΥΡΟ ΦΥΛΑΧΤΟ
Το Κριτήριο των οπλαρχηγών στέλνει τον Μάρκο κατάσκοπο του Σουλίου στην Κέρκυρα. Φιλοξενείται στο αρχοντικό του σιορ Μάντακα, όπου μαγεύεται απ’ την αρχόντισσα και την κόρη της. Όμως ένας φόνος τον γυρίζει πίσω. Κι όταν κάποιος χάλαγε γυναίκα στο Σούλι, όφειλες να σκοτώσεις τέσσερις άντρες από τη φάρα του φονιά για να έρθει το αίμα στα ίσα. Τότε ο Μάρκος παγιδεύεται στο πλέγμα του έρωτα, της βεντέτας και της πατρίδας. Και μες στον χαλασμό της μάχης των χριστιανών με τους μουσουλμάνους, το μαύρο φυλαχτό γίνεται ευχή και κατάρα για μια λύση.
Η Γαλλική Επανάσταση εξαπλώνεται στα Επτάνησα,
οι Οθωμανοί ζώνουν το Σούλι, και οι γυναίκες γράφουν Ιστορία.
16,60€ | 14,94€
ΔΙΑΒΑΣΕ «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ»!

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Στον ανά χείρας τόμο δημοσιεύονται οι τοποθετήσεις και οι εισηγήσεις στο διήμερο συνέδριο με τίτλο «30 χρόνια Διαδρομές στην παιδική και νεανική λογοτεχνία – Ιστορία, έρευνα και μέλλον του παιδικού βιβλίου», που πραγματοποιήθηκε από το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ – Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του ΕΚΠΑ και τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, στην Αθήνα, στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2015.
Περιλαμβάνεται επίσης χρηστική ευρετηρίαση των άρθρων που έχουν δημοσιευτεί στις Διαδρομές κατά την τριακονταετή περίοδο της έκδοσής τους (1986-2015).
11,10€ | 9,99€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ!

e-books
Με περισσότερες από 1.300 επιλογές τίτλων σε e-book, που αυξάνονται καθημερινά, απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!

12,99€

14,99€

9,99€

12,99€
ΔΕΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Όσα η αγάπη συγχωρεί (Μαρία Τζιρίτα)
Η ψυχή του πέτρινου σπιτιού (Φανή Πανταζή)
Ηλέκτρα. Το δάκρυ της Αφρικής (Γιόλα Δαμιανού-Παπαδοπούλου)
Ιφιγένεια (Μαρία Τσακίρη)

Το προηγούμενο κορίτσι - Tv Spot (Τζ. Π. Ντιλέινι) Μαύρο Φυλαχτό (Βαγγέλης Μπέκας) Το χάδι - Βασισμένο στο μυθιστόρημα "Μόνο τα νεκρά ψάρια ακολουθούν το ρεύμα" του Κυριάκου Γιαλένιου
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
ΤΖ. Π. ΝΤΙΛΕΪΝΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ
Ο μεσίτης σαφώς έχει καταλάβει ότι μαζί μας χάνει τον χρόνο του. Αρχίζει κι αυτός να κινείται διακριτικά προς την πόρτα.
Έχουμε πει ήδη στον ιδιοκτήτη του σπιτιού μας ότι φεύγουμε, ακούω τον Σάιμον να λέει. Μας τελειώνουν οι επιλογές. Χαμηλώνει τη φωνή του. Κοίτα, φίλε… Μας λήστεψαν. Πριν από πέντε εβδομάδες. Μπήκαν δύο τύποι και απείλησαν την Έμα με μαχαίρι. Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί είναι έτσι νευρική.
Ω, αποκρίνεται ο μεσίτης. Γαμώτο. Αν έκανε κανείς κάτι τέτοιο στο κορίτσι μου, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Άκου, μπορεί να είναι κάπως παρατραβηγμένο, αλλά… Η φωνή του σβήνει.
Ναι; λέει ο Σάιμον.
Σας ανέφερε κανείς από το γραφείο τον Αριθμό Ένα της Οδού Φόλγκεϊτ;
Δε νομίζω. Είναι κάτι που βγήκε τώρα;
Όχι ακριβώς.
Ο μεσίτης δείχνει να αμφιταλαντεύεται για το αν θα συνεχίσει.
Είναι, όμως, διαθέσιμο; Επιμένει ο Σάιμον.
Τεχνικά, ναι, απαντάει ο μεσίτης. Και είναι υπέροχο σπίτι. Πραγματικά υπέροχο. Αλλά ο ιδιοκτήτης… Πολύ ευγενικά θα τον χαρακτήριζα ιδιαίτερο.

Εάν επιθυμείτε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στον εαυτό σας, επιλέξτε το βιβλίο που θέλετε με προσωπική αφιέρωση από τους αγαπημένους σας Έλληνες συγγραφείς!
Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Το μπεστ σέλερ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ τώρα και στη μικρή οθόνη


365 μικρά βήματα που θα αλλάξουν τη ζωή σου – μέσα από το ΕΣΥ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ!
ΠΡΟΣΩΠΑ, ΚΡΙΤΙΚΕΣ & POSTS ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

Συγγραφέας του μήνα
Μαρία Τζιρίτα
Post
Μαρίας Τσακίρη
Post
Γιόλας Δαμιανού- Παπαδοπούλου
Συνέντευξη
Βαγγέλη Μπέκα



ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 | FAX : 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654 | FAX: 210 36 40 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: