Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Thessaloniki International Film Festival

 
FestivalNews#617
Η συγκινητική ιστορία μιας γυναίκας που γεννήθηκε για να γίνει σταρ, η ταινία Ciao amore… Dalida της Λίζα Αζουέλος, προβάλλεται αυτή την εβδομάδα στην αίθουσα Παύλος Ζάννας. Στην Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης μη χάσετε το αφιέρωμα Το cinéma στο Σινεμά! με τρεις ταινίες σπουδαίων δημιουργών που μιλούν για την ίδια την 7η Τέχνη.
 
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (30/3 - 5/4/2017)
CIAO AMORE...DALIDA
Λίζα Αζουέλος
Γαλλία
2016
 ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ξαβιέ Ντολάν
Γαλλία, 2016
 GLORY
Κριστίνα Γκροζέβα, Πέταρ Βαλτσάνοφ
Βουλγαρία - Ελλάδα
2016
 ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ
Ζαν Πιέρ & Λικ Νταρντέν
Βέλγιο - Γαλλία, 2016
 
 
 
Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης: «Το cinéma στο Σινεμά!»
Το cinéma στο Σινεμά! είναι ο τίτλος του νέου αφιερώματος της Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης που αυτή την εβδομάδα παρουσιάζει τρεις ταινίες σπουδαίων δημιουργών που μιλούν για την ίδια την 7η Τέχνη. Το αφιέρωμα πραγματοποιείται από τις 2 έως τις 4 Απριλίου στην αίθουσα Σταύρος Τορνές.
Kids ❤ cinema
Κάθε Κυριακή στις 12:00, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης δίνει ραντεβού με τους μικρούς σινεφίλ στο Ολύμπιον, με τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων. Αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου στις 12:00 βλέπουμε μαζί με τα παιδιά το απολαυστικό animation Τρεχάτε ποδαράκια μου.
Τιμή εισιτηρίου: 3€.
Η έκδοση του μήνα
Τον Απρίλιο διατίθεται σε προσφορά η έκδοση Θεσσαλονίκη 101, που συνόδευσε την έκθεση φωτογραφίας με έργα που προέκυψαν από το ομότιτλο εργαστήρι δημιουργικής φωτογραφίας για νέους ερασιτέχνες φωτογράφους, κατόπιν πρωτοβουλίας του Φεστιβάλ. Στο εργαστήρι, που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 μέσω διαδικτύου, δίδαξε ο ιρανο-καναδός φωτογράφος Μπάμπακ Σαλαρί.
Τιμή προσφοράς: 2 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια: