Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΚΘΒΕ: Αυτή την εβδομάδα στο ΚΘΒΕ - Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα για το «Δηλητήριο» - Συμμετοχή στην Παγκόσμια Ημέρα χορού


Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος:
Αυτή την εβδομάδα στο ΚΘΒΕ - Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα για το «Δηλητήριο» - Συμμετοχή στην Παγκόσμια Ημέρα χορού
Αυτή την εβδομάδα στο ΚΘΒΕ
ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένοι: ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!» στο Βασιλικό Θέατρο το Σάββατο 29/04/2017.
Περισσότερες πληροφορίες >

Το «Δηλητήριο» στο Φουαγιέ Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από 21/4/17 έως 28/5/2017.
Περισσότερες πληροφορίες >

To θεατρόφιλο κοινό της Β. Ελλάδας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη μοναδική Δέσποινα Μπεμπεδέλη, τον Ζαχαρία Καρούνη και τέσσερεις εξαίρετους ηθοποιούς από Παρασκευή 21/4 έως Κυριακή 30/4 στο Θέατρο Μονής Λαζαριστών στην παράσταση «Φιλιώ Χαϊδεμένου».
Περισσότερες πληροφορίες >

Η «Αγαπητή Ελένα» της Λουντμίλα Ραζουμόβσκαγιαστη Θεσσαλονίκη από 28 Απριλίου έως 7 Μαΐου 2017 στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.
Ενημερώνουμε τους θεατές που έχουν ήδη προαγοράσει εισιτήρια για την παράσταση ότι υπήρξε αλλαγή στην ώρα έναρξης των παραστάσεων.
Νέες ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη: 19:30
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο : 21:00
Κυριακή: 20:30
Περισσότερες πληροφορίες >

Η «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάππα του Δήμου Θερμαϊκού και επιστρέφει στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών από 27 μέχρι και 30 Απριλίου.
Περισσότερες πληροφορίες >

Χωρίς αντίδοτο το «Δηλητήριο» στο Φουαγιέ της ΕΜΣ
Ένας άντρας και μια γυναίκα συναντιούνται εννέα χρόνια μετά το χωρισμό τους. «Αυτός» κι «Αυτή».
«Το Δηλητήριο» της Λοτ Φέικεμανς (Lot Vekemans), μια τρυφερή σονάτα για δύο, ζωντάνεψε στο κατάμεστο Φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, στην πρεμιέρα της παράστασης που δόθηκε με μεγάλη επιτυχία, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου, την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, σε ατμόσφαιρα μεγάλης συγκίνησης.
Μια παράσταση λεπτών αποχρώσεων που έφερε δάκρυα στα μάτια των θεατών αλλά και λυτρωτικό γέλιο. Η Μαρία Τσιμά και ο Ταξιάρχης Χάνος καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό στους ρόλους του ζευγαριού που προσπαθεί να λύσει το παρελθόν για να κοιτάξει στο μέλλον.
Μπορεί κανείς πραγματικά να ξεχάσει; Πώς μπορεί κανείς να αντέξει τον πόνο; Μπορούμε να αποδεχτούμε πραγματικά την αλλαγή;
Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη με γενική είσοδο 5€.

Περισσότερες πληροφορίες >
Εισιτήρια Online >
Συμμετοχή του ΚΘΒΕ στην Παγκόσμια Ημέρα χορού
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, τα μέλη του Σωματείου Καθηγητών Χορού διοργανώνουν ένα τριήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων, με στόχο να ανοίξουν μια συζήτηση που αφορά στην υποβάθμιση των επαγγελματιών χορευτών, χορογράφων, καθηγητών και σπουδαστών χορού.

Αναλυτικά:
26/4/2017 και ώρα 19.30 το ΚΘΒΕ φιλοξενεί στην ΕΜΣ την παρουσίαση μαθητών και ομάδων χορού των μελών του Σωματείου – έκθεση φωτογραφίας
28/4/2017 και ώρα 15.00 στα εκδοτήρια του Σταθμού ΟΣΕ, παρουσίαση μαθητών και ομάδων χορού των μελών του Σωματείου
29/4/2017 και ώρα 17.00 Χορευτική Πορεία Διαμαρτυρίας, παραλία Θεσσαλονίκης με jam – αυτοσχεδιασμό από χορευτές και μουσικούς της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: