Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ & ΕΡΑΤΕΙΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΙΟΥ ΒΕΝΤΕΤΑ

Πάνος Λαμπρίδης – Δημήτρης Ερατεινός
Πολλαπλοί Εαυτοί – Στην αγκαλιά του κόσμου
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2017
 ΒΕΝΤΕΤΑ
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δυο νέοι καλλιτέχνες κυκλοφορούν τη δουλειά τους μαζί, σε μια διπλή κασετίνα που όμως ουσιαστικά είναι δυο ξεχωριστά!
Ο Πάνος Λαμπρίδης και ο Δημήτρης Ερατεινός ετοίμασαν τα νέα τους τραγούδια και θέλησαν να τα μοιραστούν με το κοινό με μια «κοινή» κυκλοφορία, με δυο τίτλους: «Πολλαπλοί Εαυτοί» και «Στην αγκαλιά του κόσμου» αντίστοιχα.
Η διπλή κασετίνα κυκλοφορεί από την Ellopia Media Group USA, μια εταιρία που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής κι έχει σκοπό την ελεύθερη δημιουργία καλλιτεχνών που έχουν σαν όραμά τους την υλοποίηση του έργου τους.Το άλμπουμ του Πάνου Λαμπρίδη με τίτλο «Πολλαπλοί Εαυτοί», περιλαμβάνει 13 νέα τραγούδια στα οποία έγραψαν μουσική οι Πάνος Λαμπρίδης, Δημήτρης Ερατεινός και Νικόμαχος Μελιτζανάς σε στίχους των Πάνου Λαμπρίδη, Δημήτρη Ερατεινού, Σωτήρη Παραπούρα και Δημήτρη Λέντζου. Στο άλμπουμ «Πολλαπλοί Εαυτοί» θα ακούσετε ένα ακόμα τραγούδι, την «Αντιγόνη», σε μουσική του Μιχάλη Τερζή και στίχους του Μιχάλη Τερζή και του Τάκη Συρέλη. 
INFOΒεντέτα
Εθνικής Αμύνης 3
Τηλέφωνο Kρατήσεων:2310 234973, 6949950530

Εισοδος: 12€ με μπυρα ή κρασι
Ώρα έναρξης:  21:30

Δεν υπάρχουν σχόλια: