Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Εξασφαλίστε τώρα το νέο μυθιστόρημα της Μαίρης Κόντζογλου με την υπογραφή της από το βιβλιοπωλείο της περιοχής σας




Η Μαίρη Κόντζογλου, η πολυδιαβασμένη συγγραφέας της μπεστ σέλερ τριλογίας «Τα Παλιά Ασήμια», που συγκίνησε χιλιάδες αναγνώστες, επιστρέφει με τις Μαγεμένες, ένα ιστορικό μυθιστόρημα που καθηλώνει από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα. Η θεσσαλονικιά συγγραφέας εμπνέεται από την άγνωστη ιστορία της απαγωγής των «Καρυάτιδων της Θεσσαλονίκης», των περίφημων Μαγεμένων του θρύλου, ή Las Incantadas, όπως τις αποκαλούσαν οι ισπανόφωνοι Εβραίοι της πόλης, και συνθέτει μια αφήγηση για τα πάθη, τους έρωτες, τις κλεμμένες αρχαιότητες και τους αγώνες της πόλης που πίστευε σε τρεις θεούς.
Το βιβλίο κυκλοφορεί στις 11 Μαΐου, έχετε όμως τη δυνατότητα να το προπαραγγείλετε στο βιβλιοπωλείο της περιοχής σας και να το αποκτήσετε υπογεγραμμένο από τη συγγραφέα την πρώτη μέρα κυκλοφορίας.
Η Μαίρη Κόντζογλου στήνει με τη γνωστή της αφηγηματική μαεστρία ένα συναρπαστικό ιστορικό μυθιστόρημα στην πολύβουη και κοσμοπολίτικη Θεσσαλονίκη με επαναστάτες, αρχαιοκάπηλους και απαγορευμένους έρωτες, ένα μυθιστόρημα που θα σας αιχμαλωτίσει από την αρχή ως το τέλος. Μια σαγηνευτική ιστορία, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, που σκαλίζεται με έρωτα και αίμα στα βυζαντινά τείχη, στα υγρά λιθόστρωτα, στις συναγωγές, στα παζάρια και στα γεμάτα θρύλους και ατμούς χαμάμ της Σαλονίκης.
Ακούστε ΕΔΩ την ιστορία των Μαγεμένων από τη συγγραφέα και διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για το βιβλίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: