Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Η άνοιξη έχει έρθει γεμάτη Ολοκαίνουργια Παιδικά Βιβλία!


ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΛΙΖ ΚΕΣΛΕΡ
Η ΕΜΙΛΙ Γ. ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ ΛΙΖ ΚΕΣΛΕΡ
Η ΕΜΙΛΙ Γ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ
Περίεργες καταιγίδες έρχονται από τον ωκεανό. Και ποιος φταίει γι' αυτό; Οι εφιάλτες του Ποσειδώνα, του βασιλιά της θάλασσας. Πεπεισμένος ότι τα όνειρά του προμηνύουν μια απειλή, ο Ποσειδώνας αναθέτει στην Έμιλι Γ. και στον Ααρών μια σούπερ μυστική αποστολή: να βρουν και να εξολοθρεύσουν την πηγή των κακών. Η Έμιλι και ο Ααρών ταξιδεύουν στα παγωμένα νερά του Βορρά. Μέσα σε μια λίμνη με μαγικές αντανακλάσεις, οι δυο φίλοι θα ανακαλύψουν κλεμμένες αναμνήσεις και το πιο σκοτεινό μυστικό του Ποσειδώνα.
Ηλικία: 9+
Μια εκδρομή σ' ένα μυστηριώδες νησί μετατρέπεται ξαφνικά σε περιπέτεια όταν η Έμιλι και ο Aαρών ανακαλύπτουν ένα μυστικό σημείο απ' όπου βλέπουν ένα πλοίο φάντασμα, το οποίο δεν είναι ορατό σε κανέναν άλλον. Μόνο η Έμιλι, που έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται από γοργόνα σε άνθρωπο, μπορεί να φέρει πίσω τους επιβάτες του πλοίου προτού χαθούν για πάντα. Θα τα καταφέρει να τους σώσει και να γυρίσει και η ίδια στο σπίτι;
Ηλικία: 9+
11,10€ | 9,99€




ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ & ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ «ΦΡΟΥΤΑ»
Ο τ. Διευθυντής Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μάνος Σφακιανάκης και η ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια Βέρα Αθανασίου μάς συστήνουν τον Μπεν και μας μιλούν για τους κινδύνους του διαδικτύου.



ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ
Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ
O Βασιλιάς της Μέρας και η Βασίλισσα της Νύχτας κάποτε αγαπήθηκαν παράφορα και αποφάσισαν να ενωθούν. Όμως, η αγάπη τους κράτησε πολύ λίγο· εκείνη ήταν φτιαγμένη από ψέματα και κακία, ενώ εκείνος από αλήθεια και καλοσύνη. Έτσι, χώρισαν, και η μεγάλη αγάπη τους μεταμορφώθηκε σε μίσος.
Λίγους μήνες αργότερα, η βασίλισσα έφερε στον κόσμο ένα όμορφο κοριτσάκι, την Παμίνα. Όταν το έμαθε ο Βασιλιάς της Μέρας, σκοτείνιασε. Φοβόταν μήπως η Παμίνα, ζώντας δίπλα στη μητέρα της, έπαιρνε στοιχεία από τον κακό χαρακτήρα της. Έτσι, μια μέρα την έκλεψε και έβαλε να τη φυλάνε σε έναν όμορφο πύργο.
Περιέχει δώρο CD με την ομότιτλη θεατρική παράσταση
ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΝΙ
Με τη ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ παιδικών βιβλιών "Θέλω να γίνω", τα παιδιά ηλικίας 2+ ετών γνωρίζουν τα επαγγέλματα και ανακαλύπτουν πως περνά τη μέρα του ο κάθε επαγγελματίας.






e-books
Με περισσότερες από 1.300 επιλογές τίτλων σε e-books, που αυξάνονται καθημερινά, απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!




ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ!

ΤΖΑΚΛΙΝ ΟΥΙΛΣΟΝ
Η ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ
Πάρτε μέρος στην κλήρωση και ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς που θα διαβάσουν πρώτοι το νέο βιβλίο της Τζάκλιν Ουίλσον Η ΛΕΣΧΗ
ΤΩΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του!Συμμετοχή έως: 5/5/2017
ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ!

Εάν θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στον εαυτό σας, επιλέξτε το βιβλίο που θέλετε με προσωπική αφιέρωση από τους αγαπημένους σας Έλληνες συγγραφείς!
Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!
ΠΡΟΣΩΠΑ

Συγγραφέας του μήνα
Λιζ Κέσλερ
Συνέντευξη
Κάρμεν Ρουγγέρη
Δημοσίευμα
Η Έμιλι Γ. και το Τέρας από τα βάθη της θάλασσας
Δημοσίευμα
Η λογοτεχνία μπορεί να λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
ΛΙΖ ΚΕΣΛΕΡ Η ΕΜΙΛΙ Γ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ
Καθώς κολυμπούσα για να τους συναντήσω μαζί με τον Ααρών, ξέχασα τα πάντα για το σχολείο και για τις εκπαιδευτικές εκδρομές του μαθήματος γεωγραφίας. Όταν βρισκόμουν στο νερό, όλα τ' άλλα εξαφανίζονταν. Τίποτε από όσα συνέβαιναν στο Γυμνάσιο Μπράιτπορτ δεν μπορούσε να συγκριθεί με την αίσθηση που είχα όταν έσκιζα το νερό παραβγαίνοντας με ένα κοπάδι από μικροσκοπικά, μπλε ψάρια ή όταν εκτινασσόμουν ανάμεσα σε κοράλλια και βράχια ή γλιστρούσα κατά μήκος ενός θερμού ρεύματος κρατώντας το χέρι του Ααρών. Όταν φτάσαμε στους βράχους του Ουράνιου Τόξου, η Σόνα μας έκανε νόημα και με τράβηξε πάνω της για να με αγκαλιάσει ενθουσιασμένη. Ο Σεθ και ο Ααρών χαιρετήθηκαν με έναν πιο αγορίστικο τρόπο όπως, για παράδειγμα, με ένα γρύλισμα και ένα νεύμα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το Ημερολόγιο Μιας Ξενέρωτης 11 - Tv Spot (Ρέιτσελ Ρενέ Ράσελ – Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!

2 βραβεία για τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου!


Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η 6η Βιβλιο-τρεχάλα Φιλαναγνωσίας!


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 | FAX : 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654 | FAX: 210 36 40 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: