Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Olymp Awards 2017


Fooderra tasting London 2017
Κλειστή εκδήλωση Β2Β δειγματισμού τροφίμων-οίνων και ποτών στην Βρετανική αγορά
Στο Λονδίνο, στις 1 και 2 Ιουλίου 2017 διοργανώνεται η εκδήλωση Fooderra Tasting Day London 2017, δειγματισμός τροφίμων και ποτών αποκλειστικά για εμπορικές εταιρείες
Κατά τη διάρκεια των 2 ημερών δίνεται η δυνατότητα σε Ελληνικές εταιρείες τροφίμων και ποτών να δειγματίσουν τα προϊόντα τους σε εμπόρους, διανομείς και delicatessen της Μεγάλης Βρετανίας.
Θεωρούμε ότι ο δειγματισμός είναι ένα σημαντικό βήμα για τη δημιουργία της πρώτης επαφής των εταιρειών με τους εμπόρους.
με την στήριξη των:

OLYMP AWARDS 2017,
Διαγωνισμοί Ποιότητας και Συσκευασίας τροφίμων - οίνων - ποτών
Τα βήματα που ακολουθεί το Fooderra Tasting Day London 2017 για την επιτυχία της εκδήλωσης

Επιλέγουμε να είμαστε στοχευμένοι και συγκεκριμένοι για την καλύτερη δικτύωση και απόδοση της εκδήλωσης για τους συμμετέχοντες.
Βήμα 1ο
Έμποροι Βρετανίας: πρόσκληση
Προσωποποιημένη επικοινωνία και πρόσκληση προς τους χονδρεμπόρους, διανομείς και delicatessen χρησιμοποιώντας την ενημερωμένη βάση δεδομένων που διατηρούμε. Συγκεκριμένα, αποστολή ατομικών προσκλήσεων για επίσκεψη των εμπόρων στο ξενοδοχείο που θα λάβει χώρα ο δειγματισμός.
Βήμα 2ο
Έμποροι Βρετανίας: λίστα συμμετεχόντων
Μετά την αποστολή των προσκλήσεων, ενημέρωση των χονδρεμπόρων, διανομέων και υπεύθυνων delicatessen σχετικά με την ολοκληρωμένη λίστα των εταιριών τροφίμων και ποτών που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση. Η τελική λίστα των ελληνικών συμμετοχών θα σταλεί μέχρι και 3 μέρες πριν την ημέρα της εκδήλωσης.
Βήμα 3ο
Συμμετέχουσες ελληνικές εταιρείες τροφίμων-ποτών: λίστα συμμετεχόντων εμπόρων
Αποστολή της αναλυτικής λίστας των συμμετεχόντων, χονδρεμπόρων, διανομέων και delicatessen στις Ελληνικές εταιρείες τροφίμων και ποτών. Μέχρι και 3 ημέρες πριν την εκδήλωση θα παραδοθεί η προσωποποιημένη λίστα των εμπορικών επιχειρήσεων που αποδέχτηκαν την πρόσκληση για να λάβουν μέρος στην εκδήλωση. (Επωνυμία Επιχείρησης, Όνομα, Επώνυμο, email, web site, τηλέφωνο και διεύθυνση)
Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες εταιρείες τροφίμων - οίνων και ποτών

Βήμα 1ο
Υπογραφή αίτησης συμμετοχής
Βήμα 2ο
Εξόφληση με κατάθεση του κόστους συμμετοχής 200 ευρώ + 0% ΦΠΑ
Βήμα 3ο
Προετοιμασία αποστολής των δειγμάτων. Η κούτα αποστολής θα περιέχει 6 τεμάχια (φιάλες ή κουτιά, κλπ). To μέγιστο βάρος της κούτας να είναι 5 κιλά. Στην κούτα αποστολής να περιλαμβάνεται και διαφημιστικό υλικό όπως φυλλάδια με διάσταση ως Α4 και business cards. Το συγκεκριμένο κιβώτιο θα σταλεί στην Αθήνα από την εταιρεία courier Γενική Ταχυδρομική με ειδικό κωδικό αποστολής. Η μεταφορική εταιρεία θα συγκεντρώσει τα δείγματα στην Αθήνα και θα τα μεταφέρει με ασφάλεια στις εγκαταστασεις μας στο Λονδίνο. To Fooderra Tasting Day London 2017 θα μεταφέρει δωρεάν τα δείγματα στην αποθήκη Αθηνών και από εκεί στην κεντρική αποθήκη Λονδίνου.
Δηλώστε την συμμετοχή σας σήμερα
// Σύγχρονες μέθοδοι marketing για ανάπτυξη πωλήσεων \\
• Olymp Awards 2017,
Διαγωνισμοί Ποιότητας και Συσκευασίας τροφίμων-οίνων-ποτών
• Fooderra tasting London 2017
Κλειστή εκδήλωση Β2Β δειγματισμού τροφίμων και ποτών στην Βρετανική αγορά
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας:
Email: info@OlympAwards.gr
Τηλ: 2107568888

Δεν υπάρχουν σχόλια: