Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Thessaloniki International Film Festival

 
FestivalNews#624
Το Άφτερλωβ του Στέργιου Πάσχου, μια αστεία, συγκινητική και εντελώς ανατρεπτική ερωτική ιστορία με πρωταγωνιστές τον Χάρη Φραγκούλη και την Ηρώ Μπέζου, κάνει αυτή την εβδομάδα πρεμιέρα στο Ολύμπιον. Στην αίθουσα Σταύρος Τορνές (Αποθήκη 1, Λιμάνι) μη χάσετε την αληθινή ιστορία του Στέφαν Τσβάιχ, ενός από τους σημαντικότερους γερμανόφωνους συγγραφείς του 20ού αιώνα, στην ταινία Στέφαν Τσβάιχ: Αποχαιρετισμός στην Ευρώπη της Μαρίας Σράντερ.
 
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (18-24/05/2017)
ΑΦΤΕΡΛΩΦ
Στέργιος Πάσχος
Ελλάδα
2016
 
ΣΤΕΦΑΝ ΤΣΒΑΪΧ: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Μαρία Σράντερ
Αυστρία - Γερμανία - Γαλλία
2016
 
Η ΒΟΗΘΟΣ
Ολιβιέ Ασάγιας
Γαλλία - Γερμανία
2016
 
Η ΚΥΝΗΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ

Ότο Μπελ
Ηνωμένο Βασίλειο - Μογγολία - ΗΠΑ, 2016
 
ΔΥΟ ΚΑΡΔΙΕΣ

Κατέλ Κιλιβερέ
Γαλλία - Βέλγιο
2016
 
 
 
Γιορτάζουμε την Διεθνή Ημέρα Μουσείων
Την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Μαΐου σας καλούμε να γιορτάσουμε μαζί στο Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων και να περιηγηθούμε με ελεύθερη είσοδο στους χώρους του, συμμετέχοντας σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και την προβολή της ταινίας Ida του Πάβελ Παβλικόφσκι.
Kids ❤ cinema
Κάθε Κυριακή στις 12:00, δίνουμε ραντεβού με τους μικρούς σινεφίλ στο Ολύμπιον, με τις καλύτερες ταινίες! Την τελευταία Κυριακή της σαιζόν, στις 21 Μαΐου γνωρίζουμε τον αγαπημένο ήρωα του Κίπλινγκ, τον Μόγλη, στο Βιβλίο της Ζούγκλας!  Γενική είσοδος: 3€.
 
Festival Shop: η προσφορά του μήνα!
Στο Festival Shop τον Μάιο διατίθεται σε προσφορά η έκδοση Θόδωρος Αγγελόπουλος. Βασισμένο στη μονογραφία που εκδόθηκε το 2000 στo πλαίσιo του αφιερώματος που διοργάνωσε το 41ο ΦΚΘ στο έργο του σπουδαίου έλληνα δημιουργού και το οποίο έκλεινε με την τελευταία (τότε) ταινία του Μια αιωνιότητα και μια μέρα, αυτό το δίγλωσσο βιβλίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του. Τιμή προσφοράς: 10,00€

Δεν υπάρχουν σχόλια: