Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ 2017 ΙΙ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ 2017 ΙΙ
Μπήκε ο Ιουλης, μας έψησε ο καύσωνας των προηγούμενων ημερών, αλλά τώρα, αυτή την Τετάρτη, το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ, και τα παιδιά του, οι μαθητές των μουσικών και των τμημάτων χορού, θα δροσίσουν τις καρδιές όλων δίνοντας ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ σε ΟΛΑ τα παιδιά με καρκίνο παίζοντας, χορεύοντας και τραγουδώντας σε μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ εκδήλωση, την ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ!
ΟΛΑ τα έσοδα της εκδήλωσης αυτής πηγαίνουν στους Συλλόγους ΕΛΠΙΔΑ και ΣΤΟΡΓΗ, για να βοηθήσουν τα παιδιά τα οποία χτύπησε η ασθένεια ΜΑΣΤΙΓΑ της εποχής.
Πολλοί λένε, πως, «Στα Μουδανιά ΔΕΝ καλοκαιριάζει αν δεν γίνει αυτή η εκδήλωση», η εκδήλωση ΘΕΣΜΟΣ που μετρά δεκαεπτά χρόνια ζωής και έχει γίνει ξακουστή σε όλη τη χώρα αλλά και στο εξωτερικό.
Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017, θα είμαστε ΟΛΟΙ στο Αμφιθέατρο των Μουδανιών, για να καμαρώσουμε τα παιδιά μας, και να δώσουμε ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ σε ΟΛΑ τα παιδιά.
Και μην ανησυχείτε, θα περάσουμε καλά, γιατί οι μαθητές του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση, δεν έχουν να ζηλέψουν σε ΤΙΠΟΤΑ τους «επαγγελματίες».
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ!
Ώρα έναρξης 21:00.
Σε περίπτωση (λέμε τώρα) που δεν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, η εκδήλωση θα γίνει την επομένη, Πέμπτη 6 Ιουλίου.

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: