Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

WEBSITE  |  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  |  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλές διακοπές με τα ωραιότερα βιβλία!
 
Ήρθαν για να συντροφεύσουν τις ώρες της χαλάρωσης και της ξεκούρασης και θα τα βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία!
16,99 €

Από τον συγγραφέα του best seller «Εξομολόγηση» μια ιστορία με δυνατή και απρόσμενη πλοκή για τον έρωτα, την δύναμη της θέλησης και τα παιχνίδια της μοίρας.
Μια ιστορία που ξεκινάει από την τολμηρή απόφαση μιας νέας γυναίκας να γίνει παρένθετη μητέρα για το παιδί δύο ξένων και καταλήγει να δέσει την μοίρα της μαζί τους για πάντα.

Περισσότερες πληροφορίες
16,99 €

Από τη σκοτεινή Κωνσταντινούπολη του 1953 μέχρι το σημερινό Παρίσι, Πόλη του Φωτός η Σμαρώ θα διαγράψει μια πορεία ζωής μέσα στην καρδιά των γεγονότων.
Ιστορικές εξελίξεις, πάθη και ένας βίαιος γάμος θα οδηγήσουν στην εξαφάνιση της ηρωίδας που σαράντα τέσσερα χρόνια αργότερα θα δούμε να αναζητά ο μονάκριβος γιος της.
Που και από ποιόν κρύβεται η Σμαρώ;

Περισσότερες πληροφορίες
16,99 €

Όταν το κατεψυγμένο πτώμα του Φέρις Κλαρκ εντοπίζεται στους πάγους της Γροιλανδίας, ο ιατροδικαστής-αρχαιολόγος Τζακ Ρέιβεν καλείται να διερευνήσει την υπόθεση.
Από την πρώτη στιγμή είναι καχύποπτος.
Το πτώμα βρίσκεται σε απολύτως άριστη κατάσταση.
Καθώς ο Τζακ ξετυλίγει το κουβάρι του μυστηρίου των τελευταίων ωρών της ζωής του Φέρις Κλαρκ, αποκαλύπτει ένα σκοτεινό όσο και τρομερό μυστικό που χάνεται στα βάθη της ιστορίας του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου.
Ταυτόχρονα μια σειρά ανεξήγητων φόνων  βασανίζουν τον ιατροδικαστή.
Τι συνδέει τους φόνους με το πτώμα που βρέθηκε στους πάγους της Γροιλανδίας;
Ο Τζακ Ρέιβεν προσπαθεί να λύσει το μυστήριο και να σταματήσει τον δολοφόνο.

Εξαιρετικός συνδυασμός ιστορικού μυθιστορήματος και σύγχρονου θρίλερ με καταιγιστική δράση από τον ιστορικό Τζάιλς Μίλτον, συγγραφέα της εξαιρετικής έρευνας για την καταστροφή της Σμύρνης Χαμένος Παράδεισος

Περισσότερες πληροφορίες
Νέα σειρά Κλασικά Noir

Με τρία κορυφαία μυθιστορήματα του είδους οι εκδόσεις Μίνωας εγκαινιάζουν μια νέα σειρά Κλασικών Noir.
Ανεξιχνίαστα εγκλήματα, δισεπίλυτα μυστήρια,  μανιακοί δολοφόνοι, μοναχικοί και γοητευτικά αντιφατικοί ντετέκτιβ, επικίνδυνες femme fatale, διεθνείς συνομωσίες και κατασκοπευτικά παιχνίδια τα κλασικά αστυνομικά μυθιστορήματα μας αποκαλύπτουν μια σκοτεινή πραγματικότητα, ξεδιπλώνουν τα μύχια της ανθρώπινης συμπεριφοράς ανυψώνοντας κατά αυτό τον τρόπο το νουάρ στο επίπεδο της κλασικής λογοτεχνίας.
Τα βιβλία της σειράς σε νέες μεταφράσεις και εξαιρετικά εξώφυλλα από την ομάδα της Polkadot θα συνεπάρουν και θα γοητεύσουν τους αναγνώστες.
14,99 €

Ένα ταξίδι στον χρόνο, πίσω στο βικτοριανό Λονδίνο, μέσα από δώδεκα ιστορίες μυστηρίου με πρωταγωνιστές τον μεγαλύτερο ντετέκτιβ όλων των εποχών Σέρλοκ Χολμς και τον αφοσιωμένο βοηθό του δόκτορα Γουάτσον.

Περισσότερες πληροφορίες
11,99 €

Ένα από τα πλέον εμβληματικά και καταιγιστικά μυθιστορήματα «καταδίωξης» όλων των εποχών.
Ένα δυνατό θρίλερ με διαρκώς κλιμακούμενη ένταση, αινιγματική ατμόσφαιρα, μυστήριο και αγωνία, που επηρέασε μεγάλο αριθμό κινηματογραφικών ταινιών και ίδρυσε «σχολή» μυθιστορημάτων κατασκοπείας και καταδίωξης.

Περισσότερες πληροφορίες
14,99 €

Η Πατρίσια Χάισμιθ θεωρείται από τους σημαντικότερους συγγραφείς της αστυνομικής λογοτεχνίας.
Δημιούργησε ένα δικό της κλειστοφοβικό και σκοτεινό σύμπαν δίνοντας νέα πνοή και κατεύθυνση στα έργα μυστηρίου.
Το μυθιστόρημα Καταδίωξη στη Βενετία  ατμοσφαιρικό, υπαινικτικό, γεμάτο σασπένς και αγωνία αποτελεί μια από τις κορυφαίες στιγμές της μεγάλης συγγραφέως.

Περισσότερες πληροφορίες
Ακόμη ένας τίτλος για την Κλασική μας Σειρά

Ακολουθώντας την παγκόσμια τάση για επιστροφή στις κλασικές αξίες και στα βιβλία με απαράμιλλη λογοτεχνική ποιότητα, που διαμόρφωσαν τον τρόπο σκέψης πολλών γενιών, προσφέρουμε στον αναγνώστη μια σειρά βιβλίων, μερικά από τα οποία είχαν αρχίσει να σπανίζουν στα ράφια των βιβλιοπωλείων σε σύγχρονες μεταφράσεις και μοντέρνα εμφάνιση
16,99 €

Το σημαντικότερο μυθιστόρημα του Τσαρλς Ντίκενς, Μεγάλες προσδοκίες, παρακολουθεί την πορεία του αφηγητή της ιστορίας, του ορφανού Πιπ από τα χρόνια που ζει ως μαθητευόμενος σιδηρουργός σε ένα μικρό χωριό μέχρι την ενηλικίωσή του στο Λονδίνο.
Από την πασίγνωστη δραματική αρχική σκηνή στους βάλτους του Κεντ, η ιστορία βρίθει από τους πλέον αξιομνημόνευτους χαρακτήρες του Ντίκενς.

Περισσότερες πληροφορίες
Σειρά Φάροι ιδεών

Η σειρά αυτή αποτελείται από έργα τα οποία, ακριβώς λόγω της διαχρονικής επικαιρότητάς τους, αποτελούν φάρους προσανατολισμού στις σημερινές προκλήσεις και ίσως μας δίνουν απαντήσεις σε χρόνια διλήμματα και δυσεπίλυτα προβλήματα.
10,99 €

«Η ουσία της βλακείας δεν άλλαξε από τον καιρό του Μούζιλ, αλλά αυξήθηκε δραματικά η διασπορά της. [...] Το ανησυχητικό δεν είναι ότι εξακολουθούμε να πιστεύουμε σε βλακείες. Το ανησυχητικό είναι ότι μπορούμε και να τις επιβάλλουμε. Να ανεβάσουμε τους βλάκες στην εξουσία».
Από τον πρόλογο του Πέτρου Τατσόπουλου

Μην χάσετε το βιβλίο αυτό που περιέχει μια εμβληματική ομιλία του συγγραφέα, διδάκτωρος φιλοσοφίας, φυσικής και μαθηματικών του οποίου τα βιβλία απαγορευτήκαν σε Γερμανία και Αυστρία από τους Ναζί.

Περισσότερες πληροφορίες
Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για την Ευρώπη
16,99 €

Το βιβλίο απαντά σε όλα τα καίρια ερωτήματα που μας απασχολούν και οι απαντήσεις των οποίων θα σταθμίσουν το μέλλον μας:
Ποιο ρόλο διαδραμάτισε στη διαμόρφωση της ΕΕ ο φόβος της Γαλλίας για τη Γερμανία;
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πεδίο συνεργασίας ή ένας νέος χώρος εθνικών ανταγωνισμών;
Μπορούμε να μιλάμε για μια γερμανική Ευρώπη;
Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος διάλυσης της ΕΕ και επιστροφής στα εθνικά κράτη;
Μπορεί να προχωρήσει η Ευρώπη δίχως μια νέα συμμαχία Γαλλίας-Γερμανίας;
Με αναλυτικά εργαλεία την ιστορία και τη θεωρία των διεθνών σχέσεων, ο συγγραφέας ανατέμνει τις  καθοριστικές αποφάσεις ηγετών των χωρών της ΕΕ, όπως του Αντενάουερ, του Τσόρτσιλ, του Ντε Γκολ, του Κολ, του Μιτεράν, της Θάτσερ και της Μέρκελ.

Περισσότερες πληροφορίες
Θα τα βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία
αλλά και από το website μας www.minoas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: