Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Καλό καλοκαίρι παρέα με ολοκαίνουργια παιδικά βιβλία!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά! Οι διακοπές έφτασαν και η βαλίτσα περιμένει να γεμίσει με όμορφα βιβλία! Αναζήτησε τις καλύτερες προτάσεις για τους αγαπημένους σου, καθώς και απίθανους διαγωνισμούς, ολοκαίνουρια βίντεο, φανταστικές προσφορές και πολλά άλλα!
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ GRAPHIC NOVEL

ΤΖΕΦ ΚΙΝΙ
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Το να γυρίζεις μια ταινία μοιάζει πολύ με το να πηγαίνεις ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο. Συναντάς απρόοπτα και αλλαγές, και πολλές εκπλήξεις στη διαδρομή.
Ακολούθησε τον συγγραφέα και εικονογράφο Τζεφ Κίνι και μάθε όλα όσα εκτυλίσσονταν μπροστά και πίσω από τις κάμερες όσο γυριζόταν η νέα ταινία της 20th Century Fox, Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα: Θα πάει μακριά η βαλίτσα;
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ: ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ;
11,10€ | 9,99€
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

Ο ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ
Παρόλο που η Ευρώπη είναι η δεύτερη μικρότερη ήπειρος του κόσμου, αποτελεί ανεξάντλητη πηγή ενδιαφέροντος. Έχει περισσότερα από επτακόσια εκατομμύρια κατοίκους, που μιλάνε περισσότερες από διακόσιες γλώσσες και ανήκουν σε περισσότερα από πενήντα έθνη σε πενήντα διαφορετικά κράτη. Αξίζει λοιπόν να την εξερευνήσει κανείς...
Στα αρχαία χρόνια, κυκλοφορούσαν ιστορίες για τέρατα και φοβερά πλάσματα που τρομοκρατούσαν τους ανθρώπους, απειλούσαν τους ναυτικούς και ρουφούσαν αίμα! Ανακαλύψτε τα πιο απίστευτα πλάσματα της μυθολογίας, γνωρίστε τους εκπληκτικούς ήρωες και τα κατορθώματά τους και διασκεδάστε με τις πολύχρωμες εικόνες που συνοδεύουν την αφήγηση.
13,30€ | 11,97€
11,10€ | 9,99€
ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΩ: ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
Η εκμάθηση των πρώτων λέξεων γίνεται παιχνίδι με αυτό το πολύχρωμο και ανθεκτικό παζλ, που απεικονίζει διάφορα γνώριμα αντικείμενα και ζωάκια σε ένα χαρούμενο περιβάλλον! Εκτός από το παζλ, το βαλιτσάκι αυτό περιέχει ένα βιβλίο με υπέροχα αυτοκόλλητα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να καλλιεργήσετε στα παιδιά σας πολλές δεξιότητες και να διασκεδάσετε παρέα!
ΠΑΖΛ ΜΕ 36 ΚΟΜΜΑΤΙΑ!
11,10€ | 9,99€
ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΗΧΟΥΣ

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ
Σας έχουν πιάσει ποτέ στα πράσα τη στιγµή που αφήνετε µια βροµερή πορδή ή µια τόσο βροντερή πορδή που τρίζουν τα παράθυρα; Αυτό το βιβλίο περιλαµβάνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να την αµολήσετε ως επαγγελµατίας. Μάθετε πώς να αναγνωρίζετε τους διάφορους τύπους πορδών και γίνετε εξπέρ στις πιο αηδιαστικές όλων των εποχών. Οι ήχοι που συνοδεύουν το βιβλίο θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ΟΔΗΓΟ!
9,90€ | 8,91€
ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΗΡΩΙΔΕΣ DISNEY

DISNEY ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ:
ΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΑΡΕΝΤΕΛΑΣ
DISNEY ΣΟΦΙΑ: ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ
ΜΙΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ

Η Άννα και η Έλσα ζουν µια απίστευτη περιπέτεια. Στο βασίλειο της Αρεντέλας επικρατεί αιώνιος χειµώνας και µόνο µια πράξη αληθινής αγάπης θα τους σώσει. Ακολούθησε την πριγκίπισσα Σοφία σε πέντε υπέροχες ιστορίες: Το Μαγικό Φυλαχτό, Το Άτακτο Κατοικίδιο, Ο Τέλειος Πίνακας, Ένα Σπουδαίο Επίτευγμα και Φοβερή Ομάδα.
11,10€ | 9,99€
11,10€ | 9,99€
e-books
Με περισσότερες από 1.300 επιλογές τίτλων σε e-books, που αυξάνονται καθημερινά, απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!

8,49€

6,49€

9,99€

6,99€
ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

12,20€ | 8,54€

4,40€ | 2,20€

11,10€ | 7,77€

11,10€ | 7,77€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ!

ΧΟΛΙ ΜΠΛΑΚ & ΚΑΣΑΝΤΡΑ ΚΛΕΡ
ΜΑΤΖΙΣΤΕΡΙΟΥΜ 3: ΤΟ ΜΠΡΟΥΝΤΖΙΝΟ ΚΛΕΙΔΙ
Πάρτε μέρος στην κλήρωση και ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν το τρίτο βιβλίο της σειράς ΜΑΤΖΙΣΤΕΡΙΟΥΜ: ΤΟ ΜΠΡΟΥΝΤΖΙΝΟ ΚΛΕΙΔΙ, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του!
Συμμετοχή έως: 20/9/2017
Πάρτε μέρος στην κλήρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: