Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ News


Σωτηρία για δύο ορφανά αρκουδάκια από το Μαυροβούνιο
Την φροντίδα δύο ορφανών αρκούδων από το Μαυροβούνιο, ηλικίας μόλις 5 μηνών ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ. Τα δύο αρκουδάκια, ο Μπρούνο και η Μάσα, είναι αδέρφια και βρέθηκαν τον Απρίλιο κοντά στην περιοχή Μπρέστιτσε από την περιβαλλοντική οργάνωση CZIP. Προσωρινά φιλοξενήθηκαν σε ιδιωτικό ζωολογικό κήπο, κάτι που έκανε ακόμη πιο αναγκαία την άμεση μεταφορά τους σε άλλο χώρο, όπου την ανατροφή τους θα αναλάμβανε κάποια οργάνωση ώστε να υπάρχει η ελπίδα να επανενταχθούν έπειτα από μερικούς μήνες στο φυσικό τους περιβάλλον.Διαβάστε περισσότερα


Ένας απρόσκλητος επισκέπτης στο Καταφύγιο
Ένα ασυνήθιστο περιστατικό κλήθηκε να διαχειριστεί την Τετάρτη 14 Μαΐου η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (ΟΑΕ) του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Κατά τον καθιερωμένο πρωινό έλεγχο του χώρου του Καταφυγίου οι φροντιστές του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ εντόπισαν έναν απρόσμενο επισκέπτη. Απρόσμενος, τόσο γιατί το Καταφύγιο είναι κλειστό για τους επισκέπτες κάθε Τετάρτη, αλλά και γιατί ο επισκέπτης ήταν μία... αρκούδα!
Διαβάστε περισσότερα
Την επόμενη χρονιά η ένταξη του Πάτρικ στο Καταφύγιο
Λίγους ακόμα μήνες υπομονή θα πρέπει να κάνουν ο Πάτρικ και οι τρεις αρκούδες από τη Γεωργία, η Georgia, η Mollie και η Luisa προκειμένου να ενταχθούν στο Καταφύγιο στο Νυμφαίο. Οι τέσσερις νεαρές αρκούδες παραμένουν ακόμα σε χώρο του Κτηνιατρικού Σταθμού και λόγω ηλικίας δεν έχουν μεταφερθεί μαζί με τις υπόλοιπες αρκούδες. Αυτό θα γίνει την Άνοιξη του 2018 οπότε και θα έχουν μεγαλώσει και δυναμώσει αρκετά ώστε να μπορούν να συμβιώσουν αρμονικά με πιο μεγαλώσωμες αρκούδες.
Ο Ούσκο παίζει με τη μπάλα του
Η φροντίδα του Ούσκο συνεχίζεται κανονικά στον Κτηνιατρικό Σταθμό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Ο νεαρός αρκούδος έχει πλέον συνηθίσει το αμαξίδιο που χρησιμοποιεί καθημερινά ώστε να μπορεί να κινείται. Καθημερινά περνάει αρκετές ώρες σε εξωτερικό χώρο και παίζει με τη μπάλα και άλλα παιχνίδια που έχει ώστε να απασχολείται, ενώ του αρέσει ιδιαίτερα και η πισίνα που έχει κατασκευαστεί προσαρμοσμένη στις ανάγκες του.


Tshirt για μικρούς και μεγάλους
Τώρα που έχει έρθει η ώρα για την παραλία φορέστε το tshirt ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ και είστε... έτοιμοι! Κι αν τυχόν δεν έχετε ή χρειάζεστε ένα καινούριο επισκεφθείτε τώρα το eshop του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και θα βρείτε τόσο τα κλασικά σχέδια με το λογότυπο όσο και τα καινούρια... φευγάτα σχέδια με λύκους ή αρκούδα. Σε πολύ ωραία χρώματα για μικρούς αλλά και για μεγάλους.
Δείτε τα tshirt
Επικοινωνία
Αετός, 53075, Φλώρινα
Τ. + 30 23860 41500 | F. + 30 23860 41111
Εmail: arcturos@arcturos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: