Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Καλό Φθινόπωρο με προσφορές έως -50%!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Για τον μήνα αυτό προτείνουμε τους παρακάτω τίτλους* σε προσφορά, που θα είναι σε ισχύ μέχρι 30/9!
Μπορείς να τους αναζητήσεις στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σου ή, εναλλακτικά, να διαλέξεις τα βιβλία που θέλεις από το www.psichogios.gr και να τα αποκτήσεις με έκπτωση κάνοντας χρήση του κουπονιού OFF50917 .
*Οι προσφορές αυτές αφορούν τα έντυπα βιβλία αποκλειστικά (όχι τα ebooks)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΜΑΡΩ ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗ
ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΞΑΝΑ
Πρόκειται για μια γιορτή - έκπληξη. Δυσάρεστη έκπληξη!
Πρωινό Μαΐου και δυο άντρες μεγάλης ηλικίας εμφανίζονται ξαφνικά, ύστερα από πενήντα χρόνια, στην παλιά όμορφη συμφοιτήτριά τους, τη δυναμική επιχειρηματία Λυγία Σοφού. Έχουν διοργανώσει το βράδυ ένα δείπνο για τα γενέθλιά της.
Όσο κυλάει η παράξενη αυτή νύχτα, λουσμένοι οι τρεις τους στο φεγγαρόφωτο που λάμπει από το Σούνιο, επιστρέφουν στο παρελθόν, στον νεανικό έρωτα μεταξύ τους, στις επιλογές ζωής.
Είναι άραγε η μνήμη ακριβοδίκαιη ή παραλλάζει πρόσωπα και συμβάντα κατά τις ανάγκες μας;
Αγαπημένη συγγραφέας 900.000 αναγνωστών

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΒΑΚΑΛΗ
219 ΗΜΕΡΕΣ ΒΡΟΧΗΣ
Βρέχει στη μικρή επαρχιακή πόλη. Μήνες ολόκληρους βρέχει διαρκώς νύχτα και μέρα. Πρώτα ήρθε το νερό, ασυγκράτητο ξεχύθηκε παντού, στους δρόμους, στα σοκάκια, μέσα στα σπίτια πάλευε να μπει. Ήρθε η υγρασία. Ήρθε κι η λάσπη, που κολλημένη πάνω στα παπούτσια τη σέρνανε μαζί τους. Η γκρίνια, η φαγωμάρα τούς κατάτρωγε. Φτάσαν στα όριά τους. Τέλος, ήρθε και το μεγάλο κακό. Η συμφορά που αδιακρίτως χτύπησε τα σπιτικά τους. Ήρθαν οι φόνοι. Ο θάνατος.
Σάββατο μεσημέρι βρήκαν το πρώτο θύμα, τη δωδεκάχρονη Κατίνα Τσαπακίδη. Ο Αστυνόμος Σκιαδάς, ανήσυχος κι εξοργισμένος, ψάχνει να βρει το «ποιος» και το «γιατί». Κι αυτά που ανακαλύπτει τον τρομάζουν.
Καράβι ακυβέρνητο ο κόσμος και ο Θεός απών. Ή μήπως όχι;
ΤΟ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΝΤΑΒΙΝΤ ΛΑΓΚΕΡΚΡΑΝΤΖ
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ
Αυτή είναι το κορίτσι με το τατουάζ – μια εκκεντρική ιδιοφυΐα στους υπολογιστές. Αυτός είναι ένας δημοσιογράφος που συχνά καταδιώκεται λόγω της εμμονής του με την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.
Ένα βράδυ ο Μπλούμκβιστ δέχεται ένα τηλεφώνημα από μια πηγή που ισχυρίζεται ότι έχει πολύτιμες πληροφορίες και έχει ζητήσει τη βοήθεια μιας νεαρής χάκερ. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Ο Μπλούμκβιστ, θέλοντας απεγνωσμένα να ενισχύσει το Μιλένιουμ, αναζητά τη Σαλάντερ, αλλά ως συνήθως εκείνη έχει τα δικά της σχέδια. Το μυστικό που κυνηγούν κι οι δύο βρίσκεται στην καρδιά ενός πολύπλοκου ιστού στον οποίο εμπλέκονται κατάσκοποι, εγκληματίες του κυβερνοχώρου και κυβερνήσεις από όλο τον κόσμο, και κάποιος είναι διατεθειμένος να σκοτώσει προκειμένου να μην αποκαλυφθεί…
Η συνέχεια της τριλογίας-φαινόμενο MILLENΝIUM που αποτέλεσε παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο, με 89 εκατομμύρια αντίτυπα σε 50 χώρες. Έχουν γυριστεί και ομότιτλες κινηματογραφικές ταινίες.
ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ








ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ

ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ
ΠΕΡΣΕΑΣ & ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ
Η ιστορία τους ξεκινάει με μια χρυσή βροχή που περιέχει μέσα της τον Δία. Το αγκάλιασμα της χρυσής αυτής βροχής με τη Δανάη, την πεντάμορφη βασιλοπούλα απ' το Άργος, θα φέρει στον κόσμο ένα μωρό. Ένα θεϊκό μωρό, τον Περσέα, που μεγαλώνοντας, θα γίνει ένας από τους πιο ξακουστούς ήρωες της ανθρωπότητας.
Τα χρόνια θα περάσουν γρήγορα όπως στα παραμύθια. Ο Περσέας, ολόκληρο παλικάρι πια, θα αναλάβει μια επικίνδυνη αποστολή: να κόψει το κεφάλι της Μέδουσας. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, γεμάτος εκπλήξεις, περιπέτειες και αγωνία…
Σίγουρα κανένας μύθος δεν είναι τόσο παραμυθένιος όσο του Περσέα και της Ανδρομέδας!














ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΗΡΩΙΔΕΣ DISNEY ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ










ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX : 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: